estetik olmak istiyorum ama esim izin vermiyor. :(

petunya8i8

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
72
8
6
İzmir
Göğüslerim küçük.80 beden.bazen bu beni çok olumsuz etkiliyor(bazi geceler):17: aslında fizigimden memnunum.göğüslerim haric:43: eşimin dediğie göre o memnun.sarkık büyuk göğuslerdense dik olmasi daha iyi ve normal oldugunu soylüyor ama ben buna asla inanmiyorum tabi:19:
estetik yaptirmaak istiyorum ama izin vermiyor.
Dogal yollarla büyütmeye ugrastim olmadi.pes ettim:50:
Bunun icin kilo bile aldm.54 kiloydum 1 senede baklava yiye yiye:27: canim çıkti.simdi 60 kilo6um ama sonuc degismedi:50:
Hamileyken ne guzeldi ya...
Şimdi sizce ben estetik olmak için esimi nasil ikna edebilirim?
Ya da büyütme konusunda başka fikri olan var mı:26:

yat kal dua et küçük gögüslü olduğuna :ssz: helede 80 negüzel yaa :21: büyük gögüslü olmanın nasıl bişey olduğunu bilmiyorsun mağlesef :50: yazın dibi pişer sütyenlere sığmaz ordan burdan fışkırır ve büyük olunca yerçekimine karşı gelemez doğal olarak :50: keşke benimde öyle olsaydı :25:

yat kal dua et küçük gögüslü olduğuna :ssz: helede 80 negüzel yaa :21: büyük gögüslü olmanın nasıl bişey olduğunu bilmiyorsun mağlesef :50: yazın dibi pişer sütyenlere sığmaz ordan burdan fışkırır ve büyük olunca yerçekimine karşı gelemez doğal olarak :50: keşke benimde öyle olsaydı :25:

ay canım valla ben de aynı fikirdeyim ordan burdan fışkırıyo hiç bi yere sığmıyorlar :9::9:
Rabbimin gücüne gitmesin seviyorum bedenimi her ne kadar kalça ve göğüsler fışkırsa da :9::9:
özellikle yazın çok zor oluyo.göğüs arası terliyo pişik oluyo resmen :43::43:
sonra git gide yer çekimine yenik de düşüyo :50::50:

ay canım valla ben de aynı fikirdeyim ordan burdan fışkırıyo hiç bi yere sığmıyorlar :9::9:
Rabbimin gücüne gitmesin seviyorum bedenimi her ne kadar kalça ve göğüsler fışkırsa da :9::9:
özellikle yazın çok zor oluyo.göğüs arası terliyo pişik oluyo resmen :43::43:
sonra git gide yer çekimine yenik de düşüyo :50::50:

aynen küçük gögüslüler anlıyamazlar işte kıymetlerini bilsinler :5: yazın hiç çekilmiyor gerçekten :50: hem 80 aşırı küçük değil bence :34:

aynen küçük gögüslüler anlıyamazlar işte kıymetlerini bilsinler :5: yazın hiç çekilmiyor gerçekten :50: hem 80 aşırı küçük değil bence :34:

bence de en ideal 80-85 bence.ben 85 kullanıyorum ama fışkırıyo 90 alacam bu defa da çok yayılıyo iki göğüs arasına kilometlere giriyo kötü duruyo :43::43:

80 küçük değil bence estetik olacak kadar abartıcak bişey yok ki :26::26:

benimde büyüktür biraz kıyafet alırken biraz bol almam gerekiyor göğüs kısmından sıktığı için onun dışında ben memnunum :23::23::23::9::9:

80 gayet güzel bir beden, 75 i dolduramayanlar var hiç şikayet etmeyin bence.
ve büyük göğüsler doğum yapana kadar güzel.
benim 85 beden ve taş gibi göğüslerim vardı, kendim bile hayrandım:17:
ama doğumdan sonra neneminkilere döndü.:14:
sarktı malesef, bildiğin pörsüdü:1:
hala 85 beden takıyorum ama göğüslerim taşıyor, 90 bedene göğüslerim tam sığıyor ama sırtım bol geliyor.
yaşadığım yerde de cup olayına çözüm olabilecek büyük çamaşırcılar yok.
oofff :50:
bence çok şanslısınız :emir_bebek:

Neden izin vermiyor ki?
Sen bu şekilde mutsuzsan kararına saygı duyması lazım.
Eşten izin almaya lüzum yok bence bu konuda.
Ben olsam hiç demezdim bile belki.
Gidip yaptırıcam, kendimi kadınsı hissetmiyorum diyerek konuya noktayı koyardım.
Beden benim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Göğüslerim küçük.80 beden.bazen bu beni çok olumsuz etkiliyor(bazi geceler):17: aslında fizigimden memnunum.göğüslerim haric:43: eşimin dediğie göre o memnun.sarkık büyuk göğuslerdense dik olmasi daha iyi ve normal oldugunu soylüyor ama ben buna asla inanmiyorum tabi:19:
Bunun icin kilo bile aldm.54 kiloydum 1 senede baklava yiye yiye:27: canim çıkti.simdi 60 kilo6um ama sonuc degismedi:50:

80 beden çok küçük değil ki. ama bu konu hep tartışmalı oluyor aslında 80 alt kısmın ölçüsüyle alakalı. a b c d cup bedeni önemli.

alt ve üst ölçülerini biliyor musun kaç cm var arada?

çok küçük olmadığı sürece ameliyat olmaya değmez bence. kolay bir süreç değil.

Bu arada ben de 80 kullanıyorum ve hiç memnun değilim.
Çok küçük buluyorum.
Ve 85 olsun istiyorum.
Estetik yaptırıcam inşallah.
Dolgun göğüs en güzeli.
Çok kadınsı oluyor. :31:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bence 80 küçük değil aksine büyük bir ölçü benimde 85 ve 70 75 olmasını o kadar çok isterdimki ne kadar zarif görünüyor uzaktann

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

110 beden yani 75d ben napiim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Malesef canım hiç bişey işe yaramaz estetikten başka. Benimde eşim iziinvermiyo böyle beyeniyomuş ben asıl kendim için yaptırmak iisterdim.zaten yaptiramamda param olsa ilk başta burnumu yaptıracam.:9::9:

80 gayet güzel bir beden, 75 i dolduramayanlar var hiç şikayet etmeyin bence.
ve büyük göğüsler doğum yapana kadar güzel.
benim 85 beden ve taş gibi göğüslerim vardı, kendim bile hayrandım:17:
ama doğumdan sonra neneminkilere döndü.:14:
sarktı malesef, bildiğin pörsüdü:1:
hala 85 beden takıyorum ama göğüslerim taşıyor, 90 bedene göğüslerim tam sığıyor ama sırtım bol geliyor.
yaşadığım yerde de cup olayına çözüm olabilecek büyük çamaşırcılar yok.
oofff :50:
bence çok şanslısınız :emir_bebek:

85 beden e iç camasircilarda satilan arka kopça bölümüne ek alarak uzatabilirsiniz.. Böylece ne 90beden gibi bol olur neden çok sikar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

85 beden e iç camasircilarda satilan arka kopça bölümüne ek alarak uzatabilirsiniz.. Böylece ne 90beden gibi bol olur neden çok sikar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim.
yalnız sorun sırt kısmında değil, 85'in sırtı tam geliyor.
meme kısmı taşıyor:17:
çamaşırcıya da sordum hatta, sırtı genişletmek için var ama daraltmak için yok dediler.
yoksa 90 beden alıp sırttan daraltabilirdim.

Back
X