- Konu Sahibi erdemilk72
Arkadaşlar kk nın sessiz takipçilerindenim.burnumda ne ararsanız var.taki lise yıllarımdan beri hep elimde mendille gezdim sayılır.geçen yıl Gazi de bir profösöre muayene oldum.et,kemik eğriliği ve bolca tıkanıklık olduğunu istersem ameliyat olabileceğimi söyledi.bende erteledim durdum ama artık bu durumdan sıkıldım.Ameliyat olmak istiyorum.Estetik olmak yoktu aslında aklımda.burnumun şeklini sevmiyorum ama hiç ciddi olarak düşünmemiştim.Biraç gündür cidden düşünmeye başladım.
Ameliyat olmam şart olmuşken şeklinide değiştirsem fena olmaz diye düşünüyorum.birde ya bana yakışmazsa ya binpişman olursam diye içim içimi yiyor.Birtaraftanda eşimi ikna etmeye çalışıyorum.Pişman olabileceğimi beceremeyeceklerini düşünüyor.bana yakışacağını düşünse hiç düşünmeden maddiyattan kaçmayacağını biliyorum.
yüzümün tipi oldukça uzun ve burnumda eğrilik var.sizce bu halinden iyi bişey ortaya çıkar mı yoksa dokundurmayıp kendisiyle barışmalı mıyım?ne dersiniz?yardımlarınızı bekliyorum:))
Buarada buradan edindiğim fikre göre Dr.Emre İlhan'a sıcak bakıyorum.
Album özeldir.arkadaşlık teklif ederseniz görebilirsiniz..
Ameliyat olmam şart olmuşken şeklinide değiştirsem fena olmaz diye düşünüyorum.birde ya bana yakışmazsa ya binpişman olursam diye içim içimi yiyor.Birtaraftanda eşimi ikna etmeye çalışıyorum.Pişman olabileceğimi beceremeyeceklerini düşünüyor.bana yakışacağını düşünse hiç düşünmeden maddiyattan kaçmayacağını biliyorum.
yüzümün tipi oldukça uzun ve burnumda eğrilik var.sizce bu halinden iyi bişey ortaya çıkar mı yoksa dokundurmayıp kendisiyle barışmalı mıyım?ne dersiniz?yardımlarınızı bekliyorum:))
Buarada buradan edindiğim fikre göre Dr.Emre İlhan'a sıcak bakıyorum.
Album özeldir.arkadaşlık teklif ederseniz görebilirsiniz..
Son düzenleme: