Estetik olsam bana yakışır mı lütfen bakın..

erdemilk72

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
284
0
316
Zonguldak
Arkadaşlar kk nın sessiz takipçilerindenim.burnumda ne ararsanız var.taki lise yıllarımdan beri hep elimde mendille gezdim sayılır.geçen yıl Gazi de bir profösöre muayene oldum.et,kemik eğriliği ve bolca tıkanıklık olduğunu istersem ameliyat olabileceğimi söyledi.bende erteledim durdum ama artık bu durumdan sıkıldım.Ameliyat olmak istiyorum.Estetik olmak yoktu aslında aklımda.burnumun şeklini sevmiyorum ama hiç ciddi olarak düşünmemiştim.Biraç gündür cidden düşünmeye başladım.

Ameliyat olmam şart olmuşken şeklinide değiştirsem fena olmaz diye düşünüyorum.birde ya bana yakışmazsa ya binpişman olursam diye içim içimi yiyor.Birtaraftanda eşimi ikna etmeye çalışıyorum.Pişman olabileceğimi beceremeyeceklerini düşünüyor.bana yakışacağını düşünse hiç düşünmeden maddiyattan kaçmayacağını biliyorum.

yüzümün tipi oldukça uzun ve burnumda eğrilik var.sizce bu halinden iyi bişey ortaya çıkar mı yoksa dokundurmayıp kendisiyle barışmalı mıyım?ne dersiniz?yardımlarınızı bekliyorum:))

Buarada buradan edindiğim fikre göre Dr.Emre İlhan'a sıcak bakıyorum.

Album özeldir.arkadaşlık teklif ederseniz görebilirsiniz..

Son düzenleme:
Burun bir kere takıldı mı kafaya bir daha akıldan hiç çıkmıyor söyleyeyim :) Ben de barışmaya çalıştım ama sürekli aynada burnumla oynuyordum "hmm şurası şöyle olsa" falan diye. Yaptırdım en sonunda. Bence yaptırırsan çok hoş olur. Çene törpüsü de yaptırırsan iyi olur bence (umarım kızıp alınmadın bana) :) Kanına girmek istemem ama :34:

sadece burunucu estetıgı yeterlı gelecektır cunku cok küçük bi keemerın var.tebı kemer senı rahatsız edyorsa tam bı estetık yaptrrsan daha iyi sonuc olablr canm arkasn dedgı gibi takıntı olusmussa bılgsayrın basına otrdgnda burun esttetıgı hakkında bılgi arastryorsan yada fotograflarda ılk burnun nasıl cıktı diye bakıyosan zaten takıntı olluşmuş demektir..bencede ımkanın varsa yaptır derim:34:

Burun bir kere takıldı mı kafaya bir daha akıldan hiç çıkmıyor söyleyeyim :) Ben de barışmaya çalıştım ama sürekli aynada burnumla oynuyordum "hmm şurası şöyle olsa" falan diye. Yaptırdım en sonunda. Bence yaptırırsan çok hoş olur. Çene törpüsü de yaptırırsan iyi olur bence (umarım kızıp alınmadın bana) :) Kanına girmek istemem ama :34:

Verite,insan üstünde durdukça takıyor evet.Kızmadım tabi niye kızayım:))uzun bir yüzüm var ama fazla dert etmiyorum.burnumdan nefes alamadığım için ameliyat söz konusu olduğundan yoğunlaştım bu konuya.Hazır ameliyatın çilesini çekmişken olabilecek birşey varsa bunun geç olmadan kararını vermeye çalışıyorum.ya yaptırırım ya da yaptırmam ama karar vermem lazım.hayatım boyunca birdaha böyle bir ihtimal olmayacak başka çünkü:)

sadece burunucu estetıgı yeterlı gelecektır cunku cok küçük bi keemerın var.tebı kemer senı rahatsız edyorsa tam bı estetık yaptrrsan daha iyi sonuc olablr canm arkasn dedgı gibi takıntı olusmussa bılgsayrın basına otrdgnda burun esttetıgı hakkında bılgi arastryorsan yada fotograflarda ılk burnun nasıl cıktı diye bakıyosan zaten takıntı olluşmuş demektir..bencede ımkanın varsa yaptır derim:34:

kendimi ikna etmem bir dert eşimi ikna etmem ayrı bir dert.burnumu beğenmiyorum ifademi çok düşürüyor.Ama daha kötü olur diye çok korkuyorum.imkanım olsada değişik tasarımlar görsem burnumda belki daha rahat karar vericem ama yok canım.

Bir doktora foto gönderdim tasarım için.maille göndermiş.ama biraz küçük ve fazla kalkık olmuş.beğenmedim.eşimede gösterdim göstermez olaydım:84:

canım tasarıma kime yaptırdın bilmiyorum ama teknoloji bu kadar ilerlemişken birde tıkanıklık için ameliyat olacaksan estetikte ol derim sonuçta yine ameliyat yine ameliyat ne yap bilyor musun google amcaya burun estetik fotoğrafları diye arat öncesi ve sonrası diye bir sürü fotoğraf çıkar.. ve doktorunu iyi seçersen gerçekten doğal sana yakışan bir burna sahip olursun benim gibi :) şimdiden geçmiş olsun diyorum

kendimi ikna etmem bir dert eşimi ikna etmem ayrı bir dert.burnumu beğenmiyorum ifademi çok düşürüyor.Ama daha kötü olur diye çok korkuyorum.imkanım olsada değişik tasarımlar görsem burnumda belki daha rahat karar vericem ama yok canım.

Bir doktora foto gönderdim tasarım için.maille göndermiş.ama biraz küçük ve fazla kalkık olmuş.beğenmedim.eşimede gösterdim göstermez olaydım:84:

öyle düşünme bence canm eşin için degil kendın içn yaptırmalısın sonucta o burunla yasayacak olan sensin ve fotografta tasarıma cok guvenılır bı doktor olmadıgı surece ınanma her zaman beklenen sonuc elde edılmeyebilir hatta bazı cerrahlar tasarım yapmıyorlar hasta hayalkırıklıgına ugramasınb diye..bencede cok mantıklı..:34: sen sadece neyı istedıni çok iyi bil ve çok iyi anlat doktoruna..

Canım burun tıkanıklığı için ameliyat olacaksan bence estetikte ol. Resimlerini gördüm bence ameliyat olursan daha güzel olur yüz ifaden değişir bu benim fikrim. Doğru doktoru seçince ben kötü sonuç olacağını sanmıyorum. Emre İlhan'a sıcak bakıyorum demişsin. Bu konuda ben de öyle düşünüyorum Emre beyin yaptığı burun estetiklerini çok beğeniyorum. İnşallah doktor konusunda doğru karar verip istediğin gibi burna kavuşursun.

Canım burun tıkanıklığı için ameliyat olacaksan bence estetikte ol. Resimlerini gördüm bence ameliyat olursan daha güzel olur yüz ifaden değişir bu benim fikrim. Doğru doktoru seçince ben kötü sonuç olacağını sanmıyorum. Emre İlhan'a sıcak bakıyorum demişsin. Bu konuda ben de öyle düşünüyorum Emre beyin yaptığı burun estetiklerini çok beğeniyorum. İnşallah doktor konusunda doğru karar verip istediğin gibi burna kavuşursun.

teşekkür ederim ilginize alakanıza.Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.durum neyi gösterecek bakalım:))

Arkadaşlar eşimi ikna ettim gibi sanki.2 çocuğum var.onları nereye bırakıcam yokken,10 gün İstanbul da kalmam gerekecek mi,evden(zonguldak)gidip gelme şansım olur mu kontroller için,hayal kırıklığına uğrar mıyım yoksa mutlu mu olurum sonunda,birde kilo verince kemik çıktı gibi birşey okumuştum bir arkadaşın mesajında gibi sorularım var kafamda.

eğer öyleyse vermem gereken bir 8-10 kilo var veremediğim:(onlardan kurtulmam lazım.Dr.Emre İlhan ı düşünüyorum nedense ben hep bu konuya ilgi duydum duyalı.başka dr.u hiç düşünmedim.güven veriyo sanki bana Bi taraftanda ya tercihimde hata yaparsam diye korkuyorum.offff...bene karar aşaması ameliyattan zor gibi.Herkes yaşıyordur herhalde bu süreçleri.

Ameliyat olmuş arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi acaba.ameliyat sonrası kalma,kontrol için ne kadar kalmam gerekiyor İstanbul da

Birde aklıma gelmişken söyleyeyim DR.emre ilhan yarın tgrt haber de olacakmış.10:25 te.faceden öğrendim.ilgiyle izleyeceğim kendisini.ilk kez gözlemleme şansım olacak dr.tv de.ilgilenenlerle paylaşmak istedim..

sakın yalnızca fonksiyonel olarak yaptırıp ta estetiğini yaptırmamış olma..ben o hataya 7 yıl önce düştüm..aynı senin gibi şikayetlerim vardı ve tahammül edemiyordum artık..işin estetik boyutunu düşünmeden bir kbb uzmanına oldum..ameliyattan sonra yavaş yavaş burnum çökmeye başladı..sonuçta içerde değişiklik yapılıo ve bu değişikliğe uygun olarak dış kıkırdaklar ve burun şekli de ayarlanmalı ve orantılanmalı..yoksa kesinlikle sorun çıkıyo..
7 yıl sonunda 2. ameliyatımı oldum..çook zor bir burunu çokşkr düzeltti..zordu çünkü ben zor bi burundan çok doğal yapıldığı belliolmayan bi burun istedim..iyi ki yaptrmışım..

Back
X