Estetik olsam bana yakışır mı lütfen bakın..

Ben de aynen sizin durumunuzdaydım. ameliyat olmaya karar verdikten sonra, 2 kbb uzmanı ve 2 estetik cerrahıyla görüştüm. Emre İlhan, görüştüğüm 3. doktordu. kendisi, hem kbb uzmanı, hem de rinoplasti konusunda kendisini yetiştirmiş bir doktor. ismini ben de bu sitede gördüm ve internet sitesinden kendisine ulaştım. muayenehanesine gidip ücretsiz olarak görüştüm. görüştükten 7 gün sonra da ameliyat oldum. 1 ay oldu. gayet memnunum. nefes alamıyordum,artık rahatça alıyorum. burnumun dış görünüşünden rahatsız oluyordum,şimdi istediğim burna sahibim. yani artık mutluyum. bence başka doktor aramayın. pişman olmayacaksınız.

hayatım yakısıp yakısmayacagına sen karar vermelısın egerkı amelıytat oldugunda mutlu olacaksan kesınlıkle olmalısın cunku aynaya her baktıgında gözün burnuna takılıyorsa bence hıc bekleme :))) ama yınede ıstersen doktorlarımız artık sanal burun calısması yapıorlar bılıyorsun nette dene fıkrın olur hayatım , buarada yapılan amelıyatrın dogal olması ve hem önden hemde yandan bakıldıgında harıka gözükmesi cok önemlı birşey bak ıste benım burnum aynen bu anlattıgım gıbı :)))albumlerıme bakabılırsın tatlım , doktorum abdulkadır göksel, doktorumun tarzı dogal görüntü olusturmaktan yana sende resımlerımı görunce emınım bu dusuncelerıme katılacaksın :)))

nasilsa kac saat ameliyata girmisken estetikde olmak bence makul
ilerde belki niye yaptirmadim der insan herhalde bende resimlerini gorebilirmiyim

arkadaşlar ameliyat olmadan önce kilo vermeye karar verdim.nisanın sonuna kadar yani 2 ayda 8 kilo kadar vermeliyim diye düşünüyorum.Bu benim için olmazsa olmaz ameliyat öncesi.sonrada o zamana kadar kararımı değiştirmezsem Dr. Emre İlhan dan randevu alıp düşücem İstanbul yollarına.

bu bahar ameliyat olmazsam seneye yarıyıl tatiline kadar erteleyeceğim.Oğlum 1.sınıfa başlayacak.Onunla ilgilenemem yoksa o zaman.

Arkadaşlar herkese merhaba,

Bende çok yakında burun ameliyatı olacağım ama henüz doktora karar veremedim
1-Selçuk İnanlı
2-Naci Çelik
3-Emre İlhan
4-Ercan Karacaoğlu

Sizce hangisine olmalıyım?

Arkadaşlar herkese merhaba,

Bende çok yakında burun ameliyatı olacağım ama henüz doktora karar veremedim
1-Selçuk İnanlı
2-Naci Çelik
3-Emre İlhan
4-Ercan Karacaoğlu

Sizce hangisine olmalıyım?

Bende düşünüyorum Naci Çelik ile Emre ilhan konusunda iyi yorumlar okudum ben.Diğer ikisi hakkında fikrim yok. Emre ilhan'dan herkes memnun anladığım kadarıyla. Aradım ve fiyat konusunda da gayet makul bence.Ama çok zor karar tabi of :(

Back
X