jurjum Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2018 294 84 28 12 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi jurjum #1 Yani %90 buna benzeyeceğini söylemişti bu duruma nasıl doğru şekilde müdahale edebilirim doktorum mailime atmış
Yani %90 buna benzeyeceğini söylemişti bu duruma nasıl doğru şekilde müdahale edebilirim doktorum mailime atmış
S serolinka Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Mart 2019 35 12 8 31 31 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi jurjum #2 .
K Kedi annesi Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2019 124 31 48 28 1 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi jurjum #3 Ameliyat sonrası bende ilk başta çok benzetememiştim ama hergün dikkatli bakınca benzediğini fark ettim iki hali kollajlayıp bakabilirsiniz farklı mı diye birde şuan ki hali değilde doktorun ameliyat bitimindeki çektiği resim varsa onu isteyin
Ameliyat sonrası bende ilk başta çok benzetememiştim ama hergün dikkatli bakınca benzediğini fark ettim iki hali kollajlayıp bakabilirsiniz farklı mı diye birde şuan ki hali değilde doktorun ameliyat bitimindeki çektiği resim varsa onu isteyin