- 3 Ekim 2007
- 3.611
- 969
- 688
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
-
Ben liposakşınla ilgili birşey yazmak istiyorum .Bu operasyonda vücuttan sadece yağ gitmiyor , inanılmaz bir kan kaybı oluyor .Vücut hatlarınız biraz daha iyileşiyor ve siz buna odaklandığınız için yüzünüzün neler kaybettiğini pek anlamıyorsunuz .Yaşınız otuzlu yaşların başındaysa , bir kaç ay sonra yüzünüze baktığınızda anlıyamadığınız yorgun bir ifade geliyor .Hele bu tip operasyonlara karın germe gibi ağır bir ameliyat eklenirse , bir süre sonra yüzünüzdeki görünüm sizi çok üzebilir .Dediğim gibi bu hemen anlaşılmıyor , belli bir süre sonra fark ediliyor .Aynaya baktığınızda o güzel yüzünüzün neden eskisi gibi olmadığını düşünüyorsunuz.Sonra bir bakıyorsunuz birkaç ay içinde göz altlarınız eskisi gibi diri değil , yüz hatlarınız belirginleşmiş .Ben bu operasyondan nefret ediyorum .Eğer çok mecbur değilseniz asla yaptırmayın derim .Yapan doktorlara bu denilenler saçma gelebilir ,ama bu operasyon yapılan yerler dışında cildinizin diriliğini ve gençliğini alıp götüren bir ameliyat .Ayrıca son derece riskli , hele lokal anestezi ile yapılıyorsa .Bu sonuçları ablamda gördüm , birebir yaşadım .Yıllar önce yaptırmıştı , gencecik bir yüzü vardı , 1 sene içinde inanılmaz bir çöküş yaşadı , yüzünü düzelttirmek için birşeyler yaptırmak zorunda kaldı . Liposakşın yaptırmasaydı ne yüzü bozulacaktı ne de başka şeyler yaptırmak zorunda kalacaktı .Sanatçılar bunu hep yaptırıyor neden yüzlerine birşey olmuyor diye düşünebilirsiniz ama onlar bu operasyonla birliklte yüzlerine yağ enjeksiyonu vb ....gibi birsürü şey yaptırıyorlar .Biz sadece ekrandaki yüzlerini görüyoruz .
rosenoire,yazdıklarını okuyunca içime bir korku düştü.cuma günü bende liposuction yaptıracağım.umarım bu söylediklerin tesadüften ibarettir...:bbo:
bende yaptırmayı düşünüyordum doktorlada konuştum hiç böyle bişeyden bahsetmedi bana
Iki kez burun ameliyat oldum...birincisinin sonucu resmen berbatin berbatiydi...ikincisi eh iste diyebilirim sadece...ikiside Almanyada yapildi ve Alman doktorlarinin Estetik burun hakkinda fazlasiyla haberleri yok denilecek kadar az...Astronomik ücretler isterler ama sonuca bakildinda malesef hak edilmedigini düsünüorum...
Bu kez Türkiyede ameliyat olmak istiyorum ve umarim sonuncu olur...:)
bende burun kemigi egriligide vardi ve inan iki ameliyattan sonra hala egri ve nefes almakta fazlasiyla sorun yasiyorum...iki ameliyat verdigim parayla ben trde tüm vucudumu ameliyat ettirirdim...
Sunuda söylemek istiyorum malesef Almanlar Türk doktorlarina pek güvenmiyor onlarin iyi is yaptiklarina inanmiyor...oysa doktorlarin egitimlerine baktigimizda türk doktorlari bin kat daha iyi egitim almislar...
turk doktorların ustune yok arkadaslar her turlu estetık konusunda avrupadan ıyıler
Ben liposakşınla ilgili birşey yazmak istiyorum .Bu operasyonda vücuttan sadece yağ gitmiyor , inanılmaz bir kan kaybı oluyor .Vücut hatlarınız biraz daha iyileşiyor ve siz buna odaklandığınız için yüzünüzün neler kaybettiğini pek anlamıyorsunuz .Yaşınız otuzlu yaşların başındaysa , bir kaç ay sonra yüzünüze baktığınızda anlıyamadığınız yorgun bir ifade geliyor .Hele bu tip operasyonlara karın germe gibi ağır bir ameliyat eklenirse , bir süre sonra yüzünüzdeki görünüm sizi çok üzebilir .Dediğim gibi bu hemen anlaşılmıyor , belli bir süre sonra fark ediliyor .Aynaya baktığınızda o güzel yüzünüzün neden eskisi gibi olmadığını düşünüyorsunuz.Sonra bir bakıyorsunuz birkaç ay içinde göz altlarınız eskisi gibi diri değil , yüz hatlarınız belirginleşmiş .Ben bu operasyondan nefret ediyorum .Eğer çok mecbur değilseniz asla yaptırmayın derim .Yapan doktorlara bu denilenler saçma gelebilir ,ama bu operasyon yapılan yerler dışında cildinizin diriliğini ve gençliğini alıp götüren bir ameliyat .Ayrıca son derece riskli , hele lokal anestezi ile yapılıyorsa .Bu sonuçları ablamda gördüm , birebir yaşadım .Yıllar önce yaptırmıştı , gencecik bir yüzü vardı , 1 sene içinde inanılmaz bir çöküş yaşadı , yüzünü düzelttirmek için birşeyler yaptırmak zorunda kaldı . Liposakşın yaptırmasaydı ne yüzü bozulacaktı ne de başka şeyler yaptırmak zorunda kalacaktı .Sanatçılar bunu hep yaptırıyor neden yüzlerine birşey olmuyor diye düşünebilirsiniz ama onlar bu operasyonla birliklte yüzlerine yağ enjeksiyonu vb ....gibi birsürü şey yaptırıyorlar .Biz sadece ekrandaki yüzlerini görüyoruz .
Arkadaşım dediğine ameliyat sonrası için katılıyorum ama yüzde çekilen bir yağ ve işlem yok bence vitaminsiz ve bakımsız kalmış yakınınızın vucudu sanırım . bende çok işlem geçirdim ama söylediğiniz şey asla olmadı paylaşımınız için çok teşekkür ederimBen liposakşınla ilgili birşey yazmak istiyorum .Bu operasyonda vücuttan sadece yağ gitmiyor , inanılmaz bir kan kaybı oluyor .Vücut hatlarınız biraz daha iyileşiyor ve siz buna odaklandığınız için yüzünüzün neler kaybettiğini pek anlamıyorsunuz .Yaşınız otuzlu yaşların başındaysa , bir kaç ay sonra yüzünüze baktığınızda anlıyamadığınız yorgun bir ifade geliyor .Hele bu tip operasyonlara karın germe gibi ağır bir ameliyat eklenirse , bir süre sonra yüzünüzdeki görünüm sizi çok üzebilir .Dediğim gibi bu hemen anlaşılmıyor , belli bir süre sonra fark ediliyor .Aynaya baktığınızda o güzel yüzünüzün neden eskisi gibi olmadığını düşünüyorsunuz.Sonra bir bakıyorsunuz birkaç ay içinde göz altlarınız eskisi gibi diri değil , yüz hatlarınız belirginleşmiş .Ben bu operasyondan nefret ediyorum .Eğer çok mecbur değilseniz asla yaptırmayın derim .Yapan doktorlara bu denilenler saçma gelebilir ,ama bu operasyon yapılan yerler dışında cildinizin diriliğini ve gençliğini alıp götüren bir ameliyat .Ayrıca son derece riskli , hele lokal anestezi ile yapılıyorsa .Bu sonuçları ablamda gördüm , birebir yaşadım .Yıllar önce yaptırmıştı , gencecik bir yüzü vardı , 1 sene içinde inanılmaz bir çöküş yaşadı , yüzünü düzelttirmek için birşeyler yaptırmak zorunda kaldı . Liposakşın yaptırmasaydı ne yüzü bozulacaktı ne de başka şeyler yaptırmak zorunda kalacaktı .Sanatçılar bunu hep yaptırıyor neden yüzlerine birşey olmuyor diye düşünebilirsiniz ama onlar bu operasyonla birliklte yüzlerine yağ enjeksiyonu vb ....gibi birsürü şey yaptırıyorlar .Biz sadece ekrandaki yüzlerini görüyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?