Estetik sonra sı burnum egri yardım lütfen

Redbull1907

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
197
12
18
32
merhaba arkadaşlar alcım cıktıkdan sonra burnum egri ve sekılsız doktorum masaj yap dedı 1 ay dır yapıyorum hıc bır degısıklık yok ıcıme korku düşürmeyim gecer dıyorum ama hıc elımde degıl cok morelıö bozuk revızyon olamam bunu bıle zor oldum korkudan bu durumda olup sonra düzelen varmı acaba yardım istıyorum

HEnüz 1 ay oldu ama hıc bır degısım yok yamuk duruyo masajıda sık sık yapıyorum ama morelıö cok bozuk kafayı yıcem nerdeyse

daha çok yeni umarım duzelir masaja devam edin bence neden böyle oldu alcimi oynadı acaba. özel hastanedeki oldunuz ameliyati.

2. ameliyat için zaten hemen yapamaz doktor 1 yıl beklersiniz korkmayın sabredin yeni olduğu için düzelme şansı var peki doktorunuz masaj yaptimi

Yok alcı oynamadı hc bır skntı yok du cıkına böle oldu eskıden de bır ymukluk yokdu
canım burnun daha yeni ben 4. ayımdayım farklı şeyler farkediyorum. eğer ilk çıktığında bir sorun yoksa bişey olmaz. burun şiş olduğu için burun yamuk duruyor. bu forumlarda bir kız vardı burnu baya yamuktu ama düzelmişti. seninkinden daha yamuktu sanırsam. sen masaja devam et düzelir inşAllah. çok zor bu bekleme süreci

Umarım doktor hatası değildir ve doktor umarım zaman kazanmak için masaja yönlendirmemiştir sizi. Çok bilgim yok ama şuan masajdan başka çareniz yok. Baktınız değişim yok doktorun kapısını çalarsınız. Olmadı dava edersiniz.

Ama doktor eskı kalan kemıgımı hıc dokunmamaks resmen elıme gelıyor kemık nıye törpü yapmamaıs anlamadm smdı sıslıkler ınımce pat cıkcak orda ve ben hıc sanmıyorum bu yamukluk gecer gecenler varmı acaba keske resım atıp bıraz ıcımızı rahatlatsalar ben yenı resım daha yükledim anlayanlar lütfen yardım etsın bizlere magdurlara

Eklentiler

• 8E01FECB-CC27-43FC-A968-5EE7366A696C.webp
    8E01FECB-CC27-43FC-A968-5EE7366A696C.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 648
ilk resimle 2, resim arasında sadece biraz şişlik farkı var

alçı çıktıgında bununuz hangi şekildeyse oldugu gibi kalır sadece şişliği iner
bu demek oluyor ki siziki yamuk kalacak , sakın birdaha amelıyat olmaya korkuyorum demeyin
olmak zorundasınız
üzgünüm

Ya bazıları gecer merak etme dıyor bazen anletlere bakıyorum düzelen de bu sekılde kalanda oluyor bır daha korkarım bunu bıle cok zor yaptırdım bıde 1 yasında cocugum var nasıl bakcam cok zorlandm kucama alırken egılırken ınsallah düzelir tek ümidim doktorada bır sey dıyemıyorsun neden bölemoldu dıe

Burnunuzda aşırı göze batan bir eğrilik görülmüyor bence ödem var özelliklede burun kökünde ödem var gibi alttan burun deliklerini çekerseniz eğri olup olmadığı daha iyi anlaşılır

Benimde burnum hafif eğri ve düzelmiyor malesef 3 ay oldu hala eğri. dolgu yaptı doktor biraz daha az belli oluyor :(( ama canınızı sıkmayın ben 3 ay boyunca hergün burnumla ilgileniyordum değişen bir şey olmuyor sadece canınız sıkılıyor zaten doktor 6 ay önceden revizyonda yapamaz :(

dolgu dediginiz kalıtımı geçici döngümü benimde 6. ayim burun sırtında kemer oluştu gecmiyor

Eger anlıyorsan cok iyi keske ödem olsa vallaha bende takıntılık oldu aynadan kalkamıorm elım sureklı burnumda mal gibi olduk aynı ya gercekden ınsan cok kafaya takıo normlde cok rahat bır ınsanım burnu cok taktım ama

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23 KB · Görüntüleme: 172
Back
X