Estetik sonra sı burnum egri yardım lütfen

Eger anlıyorsan cok iyi keske ödem olsa vallaha bende takıntılık oldu aynadan kalkamıorm elım sureklı burnumda mal gibi olduk aynı ya gercekden ınsan cok kafaya takıo normlde cok rahat bır ınsanım burnu cok taktım ama
Sizin alttan düzgün görünüyor gerçekten ödem olabilir benim alttan yamuk çünkü :(
Hergün burnunuza bakmayın ama üzülmekten başka bir işe yaramıyor ben artık bakmayı bıraktım :)

Bence burnun çok yeni ben 3.aydayım burnumun 1.ayıyla arasında bayagı fark var,
Masaja devam et bence inşallah ödemdir ve düzelir.

bence siz tekrar bi doktorunuzla görüşün ve durumunuzu anlatın ozel de olduysanız daha çok ilgilenecektir ama yamukluk düzelmezse 6. Ayda tekrar ufak bi operasyonla düzeltir tabiki ilk ameliyat gibi olmaz korkmayin

Eger anlıyorsan cok iyi keske ödem olsa vallaha bende takıntılık oldu aynadan kalkamıorm elım sureklı burnumda mal gibi olduk aynı ya gercekden ınsan cok kafaya takıo normlde cok rahat bır ınsanım burnu cok taktım ama
alttanda çok hafif burun deliklerinde belli ama dediğim gibi çok hafif bu kadar kendini üzecek kadar değil inan

merhaba arkadaşlar alcım cıktıkdan sonra burnum egri ve sekılsız doktorum masaj yap dedı 1 ay dır yapıyorum hıc bır degısıklık yok ıcıme korku düşürmeyim gecer dıyorum ama hıc elımde degıl cok morelıö bozuk revızyon olamam bunu bıle zor oldum korkudan bu durumda olup sonra düzelen varmı acaba yardım istıyorum
aynı sorun bende de var. 3 buçuk ay oldu ameliyat olalı. ilk gündenn bu yana baya bi değişim oldu. eskiden çok net bi şekilde belli olurken şimdi dikkat edince belli oluyor.yani tamamen geçiyor diyemem. bu iş sabır işi. sabırla beklemekten başka yapıcak hiç bişi yok. yamuk dahi olsa 6 aydan önce revizyon ameliyat yapılmıyor. masajlarınızı ihmal etmeyin ve sabırla geçmesini bekleyin :)

Siz eskı ve yenı resim atabilirmisiniz biraz icim rahatlasa bıde 2 ay daha beklemem lazm tekrar yapmam bıdaha o riske girmem cocugm 1 yasında cok zorlandm zaten

merhaba arkadaşlar alcım cıktıkdan sonra burnum egri ve sekılsız doktorum masaj yap dedı 1 ay dır yapıyorum hıc bır degısıklık yok ıcıme korku düşürmeyim gecer dıyorum ama hıc elımde degıl cok morelıö bozuk revızyon olamam bunu bıle zor oldum korkudan bu durumda olup sonra düzelen varmı acaba yardım istıyorum
Ayy gecmis olsun o nasil ameliyat sonrasi ya benim ameliyat öncesi öyleydi suan cok güzel yanukluk dahi yok sislik olurda yani öyle yamukluk derecesinde olmazki ins düzelir cok gecmis olsun

Siz eskı ve yenı resim atabilirmisiniz biraz icim rahatlasa bıde 2 ay daha beklemem lazm tekrar yapmam bıdaha o riske girmem cocugm 1 yasında cok zorlandm zaten
doktorunuz revizyonada para alicakmi ki bence almamali kendi hatasi benim doktorum eger bi sorun olursa revizyonu ücretsiz yapiyorum dedi bana bu arada doktorum izmir ekolkkb de dr CAN ERCAN keainlikle tavsiye ederim

Bayan zaten biliyor durumunu paylasmis ki fikrimizi sormak icin yalandan güzel olmusmu diyim yani siz öyle söylemek istiyosaniz buyurun bana göre dogru neyse onu söyledim
Bir evet çıkıntı görüyorum demek var, bir de vah vah ne olmuş öyle, böyle burun olur mu, tüh tüh deyip yangına körükle gitmek var.
Neyi nasıl söyleceğini bilmeyen insanla tartışmam. İyi geceler.

Bir evet çıkıntı görüyorum demek var, bir de vah vah ne olmuş öyle, böyle burun olur mu, tüh tüh deyip yangına körükle gitmek var.
Neyi nasıl söyleceğini bilmeyen insanla tartışmam. İyi geceler.
Demedigim kelimeleride bosuna ekleyip agzimdan cikmis gibi yazma demekki senin gercek fikrin oymuski benim üstüme atarak cikartmissin agzindan

Back
X