Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sagolun ama Estetik durmuyor derken ; Estetik yaptirdigim belli olsundan ziyade hos ve zarif durmuyor demek istedim.Ben doğal buldum. İlla estetik yaptırdığım belli olsun diyorsanız evet olmuyor. Ama bence o kavisli burunlar baydı biraz, ben beğendim burnunuzu
Tsekkur ederim. Kaydirak kadar deglde biraz daha zarif olabileceğini dusunmustum .sanssizlik sanirim bantlar ciktiginda bile kavis vardi su an dumduz. Uzucu yani o kadar sikinti cekip.istedgn sonucu görememek. Dr 1 yili bekle.diyip duruyoAçıkçası karakteristik ne güzel işte ucu düşük değil bence hayırlı olsun çok kaviste hoş durmuyor kaydırak diye dalga geçiyorlar valla![]()
Ameliyat masasinda dumduz.degil ucu kalkik ve hafif kavisli. Sonradan boyle oldu.odem olduğunu da.pek dusunmuyorum artik cunku 3 ay olduBirde zamanla burun kavislenmez ameliyat esnasın da yaparlarsa o şekil durur zamanla sadece ödem gider ve burun gerçek yapısı ile oturur. Küçülür yani bildiğim.
Haklisiniz tsk ederimBurnunuz çok güzel olmuş. Bu kadar incelemeyin. Baktıkça kusur bulursunuz.
Rica ederimm bence burnunuz çok hoş ucu falan Evet anladım çok az kavis istemişsiniz bende düşünüyorum kendimde ve hayal kırıklığını şuan bile hissettim ama yine de dr. Biraz rahatlatma amacı ile söylemiş kavislenmez çünkü.Tsekkur ederim. Kaydirak kadar deglde biraz daha zarif olabileceğini dusunmustum .sanssizlik sanirim bantlar ciktiginda bile kavis vardi su an dumduz. Uzucu yani o kadar sikinti cekip.istedgn sonucu görememek. Dr 1 yili bekle.diyip duruyo
1 yila kadar ne denli.bi degisim olabilirki.bilmiyoruj
6 ay ile 1 sene sürüyor fark edilmez ama sürüyor oturması burnun.Ameliyat masasinda dumduz.degil ucu kalkik ve hafif kavisli. Sonradan boyle oldu.odem olduğunu da.pek dusunmuyorum artik cunku 3 ay oldu
Dogal bir kavis guzel durur. Fazla ovulmuslar guzel durmuyor. Kadinlar hafif, doğal bir gecisi kaldiriyor. Daha feminen duruyorAçıkçası karakteristik ne güzel işte ucu düşük değil bence hayırlı olsun çok kaviste hoş durmuyor kaydırak diye dalga geçiyorlar valla![]()
Balım ben 11. Ayımdayım ama her ay çok farklı yani mesela ilk 3-4 ay gerçekten çok fark ediyor bence sabret dediğim gibi son ayda bile çok değişiklik oluyor zamanla oturur yerine3ay oldu ama hala burnum kavislenmedi. Ucuda cok kotu duruyor . Hic estetik.bir goruntu yok. 3 aydan sonra burunda değişim olurmu sizce? Yoksa artik bu sekildemi kalacak? Eki Görüntüle 3258425 Eki Görüntüle 3258426
Hayır hayırrr çookk fark oluyor gerçekten böyle inanmayacaksın belki ama istersen ben sana ikimizin konuşacağı bir yerden fotoğrafları atabilirim mesela benim ilk 2 ay kocamandı burnum burun ucum top konulmuş gibiydisonradan toparladıAmeliyat masasinda dumduz.degil ucu kalkik ve hafif kavisli. Sonradan boyle oldu.odem olduğunu da.pek dusunmuyorum artik cunku 3 ay oldu
Orta kalin cildim.odemlerim 8 ayda tamamen inmisti diyebilirim Malesef 4 gun once revizyon oldum .burnumda kemer olustu ve ucu dustugu icin :)Kalin yada ince derilimisin ? Kalin deriler bir senede toparliyor ama ince deri 3 ay da odemlerden kurtuluyor kendimden biliyorum ama bence kavisli burunlardan cok cok daha guzel aksine şanslısın burnun mukemmel olmus