Ameliyat masasında çekilen fotonuz var mı? Masa da kavis varsa bu ödemdir. Masada da böyleyse radiksi yüksek bırakmıştır. Avatar burun deniliyor bu buruna,bence ödem var,2 haftalık henüz 2 ay sonra inecektir burun kökünüz diye tahmin ediyorum.Merhaba arkadaşlar estetik sonrası ikinci haftamdayım . Bugün bantları çıkardım burnum kaş ortamdan itibaren dümdüz hiç kavis yok. Görüntü olarak kaşlarım çatıkmış gibi hissediyorum bu beni çok rahatsız ettim. Sizler ameliyat sonrası aynı şeyleri yaşadınız mı acaba zamanla kavis şekli oluşur mu burunda ?
Doktor bana getirip göstermişti ama ben narkozun etkisinden hatırlamıyorum benimle de özelden paylaşmadı . Ablam kavis vardı diye gördüm diyo ama emin olamıyorum yanlış hatırlıyor olabilir çünkü tabletten baktık anlık olarakAmeliyat masasında çekilen fotonuz var mı? Masa da kavis varsa bu ödemdir. Masada da böyleyse radiksi yüksek bırakmıştır. Avatar burun deniliyor bu buruna,bence ödem var,2 haftalık henüz 2 ay sonra inecektir burun kökünüz diye tahmin ediyorum.
Henuz cok yeni burnunuz ilk zamanlar böyle durur ödemden, 2 3 ay içinde ödem azalacaktır kalın deriliyseniz 1 yıla kadar burun anca oturuyor. Radiks yani burun kökünün yüksek olması insani sinirli ve tipsiz gösteriyor bence de haklisiniz. 3 ay sabredin ineceğine inanıyorum. Doktorunuza kontrollerde sorarsınızDoktor bana getirip göstermişti ama ben narkozun etkisinden hatırlamıyorum benimle de özelden paylaşmadı . Ablam kavis vardı diye gördüm diyo ama emin olamıyorum yanlış hatırlıyor olabilir çünkü tabletten baktık anlık olarak
Açıkçası özelde yaptım ameliyatı ama doktor ile çatışmalar yaşadık çok aksi biri çıktı göndermiyormuş fotoğraf falan yani elimde ameliyat fotoğrafları yok maalesefAmeliyattan önceki fotoğrafınizi da paylaşır mısınız?
Ameliyat ne zaman oldu?Merhaba arkadaşlar estetik sonrası ikinci haftamdayım . Bugün bantları çıkardım burnum kaş ortamdan itibaren dümdüz hiç kavis yok. Görüntü olarak kaşlarım çatıkmış gibi hissediyorum bu beni çok rahatsız ettim. Sizler ameliyat sonrası aynı şeyleri yaşadınız mı acaba zamanla kavis şekli oluşur mu burunda ?
Kendinizin profilden onden çektiği fotoğraflar vardır muhakkak.Açıkçası özelde yaptım ameliyatı ama doktor ile çatışmalar yaşadık çok aksi biri çıktı göndermiyormuş fotoğraf falan yani elimde ameliyat fotoğrafları yok maalesef
26 şubatta oldum yani 2 haftam yeni doldu sayılırAmeliyat ne zaman oldu?
Ben diyarbakırda oldum aynı şehirde yaşamıyorsak doktora denk gelmemiz mümkün olmaz heraldeGeçmiş olsun.
Sorunuz hakkinda bilgim yok ama kime ameliyat oldunuz acaba?
Bende revizyon ameliyati düsünüyorum, doktorumun aksi olmasını istemem
Yaa inşallah dediginiz gibi olmaz yoksa çok üzülürüm. En nefret ettiğim durumu yaşıyorum şu an . Aslında bir hafta önceye oranla biraz kavis oluştu ilerde belki biraz daha farklı olabilir .Bu şişlik değil, bu bildiğin radix çok yüksek bırakılmış bir burun. Kemikle alâkalı, dolayısıyla revizyon harici maalesef düzelmez. Şişlik indiğinde çok milimlik bir fark olur.
UmarımYaa inşallah dediginiz gibi olmaz yoksa çok üzülürüm. En nefret ettiğim durumu yaşıyorum şu an . Aslında bir hafta önceye oranla biraz kavis oluştu ilerde belki biraz daha farklı olabilir .
Merhaba benim de radiks bölgesi yüksek 20 gün olacak neredeyse hala inme yok moralim aşırı bozuluyor.Kesinlikle şişlik ben 1 ay ağlamıştım dümdüzdu şimdi kavisli burnum foto atabilirim
Bana atabilir misinizKesinlikle şişlik ben 1 ay ağlamıştım dümdüzdu şimdi kavisli burnum foto atabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?