Estetik sonrasi burnum çok düz

Asafikom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
12
5
1
32
Merhaba arkadaşlar estetik sonrası ikinci haftamdayım . Bugün bantları çıkardım burnum kaş ortamdan itibaren dümdüz hiç kavis yok. Görüntü olarak kaşlarım çatıkmış gibi hissediyorum bu beni çok rahatsız ettim. Sizler ameliyat sonrası aynı şeyleri yaşadınız mı acaba zamanla kavis şekli oluşur mu burunda ?

Eklentiler

• 20220311_002144.webp
    20220311_002144.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 1.274
Merhaba arkadaşlar estetik sonrası ikinci haftamdayım . Bugün bantları çıkardım burnum kaş ortamdan itibaren dümdüz hiç kavis yok. Görüntü olarak kaşlarım çatıkmış gibi hissediyorum bu beni çok rahatsız ettim. Sizler ameliyat sonrası aynı şeyleri yaşadınız mı acaba zamanla kavis şekli oluşur mu burunda ?
Ameliyat masasında çekilen fotonuz var mı? Masa da kavis varsa bu ödemdir. Masada da böyleyse radiksi yüksek bırakmıştır. Avatar burun deniliyor bu buruna,bence ödem var,2 haftalık henüz 2 ay sonra inecektir burun kökünüz diye tahmin ediyorum.

Fotoğrafıma bakar mısınız ya çok çirkin ve çok sinirli görünüyorum aynı zamanda benim yüzüm bebek gibi pürüzsüzdü ne hâle geldim bu süreçte 😓

Ameliyat masasında çekilen fotonuz var mı? Masa da kavis varsa bu ödemdir. Masada da böyleyse radiksi yüksek bırakmıştır. Avatar burun deniliyor bu buruna,bence ödem var,2 haftalık henüz 2 ay sonra inecektir burun kökünüz diye tahmin ediyorum.
Doktor bana getirip göstermişti ama ben narkozun etkisinden hatırlamıyorum benimle de özelden paylaşmadı . Ablam kavis vardı diye gördüm diyo ama emin olamıyorum yanlış hatırlıyor olabilir çünkü tabletten baktık anlık olarak

Ameliyattan önceki fotoğrafınizi da paylaşır mısınız?

Doktor bana getirip göstermişti ama ben narkozun etkisinden hatırlamıyorum benimle de özelden paylaşmadı . Ablam kavis vardı diye gördüm diyo ama emin olamıyorum yanlış hatırlıyor olabilir çünkü tabletten baktık anlık olarak
Henuz cok yeni burnunuz ilk zamanlar böyle durur ödemden, 2 3 ay içinde ödem azalacaktır kalın deriliyseniz 1 yıla kadar burun anca oturuyor. Radiks yani burun kökünün yüksek olması insani sinirli ve tipsiz gösteriyor bence de haklisiniz. 3 ay sabredin ineceğine inanıyorum. Doktorunuza kontrollerde sorarsınız

Ameliyat ne zaman oldu?

Radix yüksek kalmış. Safi şişlik değil. Alından dümdüz iniyor.

Açıkçası özelde yaptım ameliyatı ama doktor ile çatışmalar yaşadık çok aksi biri çıktı göndermiyormuş fotoğraf falan yani elimde ameliyat fotoğrafları yok maalesef
Kendinizin profilden onden çektiği fotoğraflar vardır muhakkak.

kaşların ortasından dümdüz indirmiş belki geçer zamana bırakın

Geçmiş olsun.
Sorunuz hakkinda bilgim yok ama kime ameliyat oldunuz acaba?
Bende revizyon ameliyati düsünüyorum, doktorumun aksi olmasını istemem

Bu şişlik değil, bu bildiğin radix çok yüksek bırakılmış bir burun. Kemikle alâkalı, dolayısıyla revizyon harici maalesef düzelmez. Şişlik indiğinde çok milimlik bir fark olur.

Bu şişlik değil, bu bildiğin radix çok yüksek bırakılmış bir burun. Kemikle alâkalı, dolayısıyla revizyon harici maalesef düzelmez. Şişlik indiğinde çok milimlik bir fark olur.
Yaa inşallah dediginiz gibi olmaz yoksa çok üzülürüm. En nefret ettiğim durumu yaşıyorum şu an . Aslında bir hafta önceye oranla biraz kavis oluştu ilerde belki biraz daha farklı olabilir .

Yaa inşallah dediginiz gibi olmaz yoksa çok üzülürüm. En nefret ettiğim durumu yaşıyorum şu an . Aslında bir hafta önceye oranla biraz kavis oluştu ilerde belki biraz daha farklı olabilir .
Umarım 🥺 Bana dediğim gibi yüksek radix gibi geldi, düz iniyor, az kavis verseydi harika burun olurdu. Şişlikse geçer, değilse minik bir müdahale ister. Kavis sevmiyorsanız, belki de beğeneceksiniz.

Kesinlikle şişlik ben 1 ay ağlamıştım dümdüzdu şimdi kavisli burnum foto atabilirim
Merhaba benim de radiks bölgesi yüksek 20 gün olacak neredeyse hala inme yok moralim aşırı bozuluyor. :( Sanki inmeyecwek gibi sert elime kemik geliyor. Sizden ricam beni bilgilendirirseniz. Ne kadar değişim oldu sizde..

Back
X