- 27 Şubat 2018
- 62
- 39
- 3
- 35
- Konu Sahibi loving stars
Arkadaşlar 6 ay önce estetik ameliyat oldum. Burun ucu eskisinden daha geniş duruyor. Bu genişlik çok canımı sıkmaya başladı. İncelir mi burun ucu lütfen yardımcı olun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ameliyat öncesine göre burun sırtı daha ince ve dar.burada okuduğum yorumlarda öncesine göre daha kalın olabiliyormuş bu durum tamamen ameliyatin doğru yapılıp yapilmadigina bağlı.çok geniş burun daralırsa güzel olur ama tabi abartilmadan.burnun ihtiyacına göre hareket edilirse sorun olmaz herkeste yapılması gerekenler farklı.iyi bir doktora ameliyat olursanız burnu iyi analiz edip doğru işlemler yapacağından sorun yaşanmaz diye düşünüyorum.ameliyat olmadıysanız hala doğru doktor seçimi icin zamanınız var demektir iyi doktor seçin sonuç iyi olsunArkadaşlar 6 ay önce estetik ameliyat oldum. Burun ucu eskisinden daha geniş duruyor. Bu genişlik çok canımı sıkmaya başladı. İncelir mi burun ucu lütfen yardımcı olun![]()
6 ay önce ameliyat olmuşsunuz 1 yıl sonra azda olsa incelirBende ameliyat öncesine göre burun sırtı daha ince ve dar.burada okuduğum yorumlarda öncesine göre daha kalın olabiliyormuş bu durum tamamen ameliyatin doğru yapılıp yapilmadigina bağlı.çok geniş burun daralırsa güzel olur ama tabi abartilmadan.burnun ihtiyacına göre hareket edilirse sorun olmaz herkeste yapılması gerekenler farklı.iyi bir doktora ameliyat olursanız burnu iyi analiz edip doğru işlemler yapacağından sorun yaşanmaz diye düşünüyorum.ameliyat olmadıysanız hala doğru doktor seçimi icin zamanınız var demektir iyi doktor seçin sonuç iyi olsun
Daha kalın görünmesi şişlikle ilgiliyse azda olsa incelir ama herhangi bir kusur varsa bencede geçmez .1 yi içindeki değişim sadece şişliklerin geçmesi anlamında oluyor.Burun ucunda bombelik mercimek tanesi kadar. Burda birinde daha vardı ve hala geçmemişti. Kesin benimde geçmeyecek
Ilk 6 ay yada 1 sene içinde burun ucunun sert olması normal iyi desteklenmiş demekki.zamanla doğal burunlardaki gibi oluyormuş.bence bir burunda ne kadar çok şişlik olsada burun etin içindeymiş gibi olmamalı doknuncada kemik yada kıkırdak gibi sert olmalı.bombelik için birşey söyleyemiyorum görüntüsü iyi değilse zaman çare olmaz.sislikler burnu kusurlu göstermez.burun ucu inerse güzel olabilir ama bu şekilde imkansız. Güldüğümde acayip oluyor iyice genişliyorBir de bombelik var en çok ondan korkuyorum. Diğer yerler şiş belli ama bu bombelik kemik gibi aynı. Ödem olduğunu anlıyorum çünkü burnumu içten dıştan dokunuyorum etin içinde. Kıkırdak olsa etin içinde olmaz herhalde ama o kadar sert ki ve hiç içe girmiyor ödem olsa içe girmez mi dokununca
Revizyon oldunuz mu ilk ameliyatı barış çakır mı yapmıştı. Söylediği gibi olmuyor mu.ben revizyon icin görüşmeye gittim çok olumsuz konuştu tamamen geçmez dedi bana. dediği gibi olmuyorsa boşuna üzüldüm .zaten barış çakır zor burunları yapmıyor diyorlar siz hiç revizyon hastasını gördünüz müBenim burnumu tarif etmişsiniz. Eskiden önden kalem gibiydi şimdi odun gibi hayret ediyorum bu kadar ince burnu nasıl bu kadar genişletmeyi başardı sözde önden hiç değişmeyecekti ve Buarada bir sene oldu hala bir fark yok
Ucgenin sivri kismini dusunun ve orayi burun sirti olarak dusunun. Kavis verin sivri kisimdan aldikca kalinlasir.Arkadaşlar 6 ay önce estetik ameliyat oldum. Burun ucu eskisinden daha geniş duruyor. Bu genişlik çok canımı sıkmaya başladı. İncelir mi burun ucu lütfen yardımcı olun![]()
Benim burnuma da zor demişti keşke dokunmasaydı revizyon olanı görmedim ama revizyon da çok zor bir şey ikinciye açmak nasıl güvenicez kiRevizyon oldunuz mu ilk ameliyatı barış çakır mı yapmıştı. Söylediği gibi olmuyor mu.ben revizyon icin görüşmeye gittim çok olumsuz konuştu tamamen geçmez dedi bana. dediği gibi olmuyorsa boşuna üzüldüm .zaten barış çakır zor burunları yapmıyor diyorlar siz hiç revizyon hastasını gördünüz mü
Ilk ameliyata neden zor dedi.bana ameliyatı yaparım diyen doktor oldu mu diye sordu kendisi revizyon yapmak istemediği için konuyu biraz abartıyor gibi geldi bana.bende kaburgadan kıkırdak eklenmesi gerekiyor ve kötü bir burnum oldu ama barış çakır durumu çok abarttı ve çok uzulmeme neden oldu söyledikleriyle. O kadar yüksek ücret alıyorsa dört dörtlük iş çıkarması gerekiyor diye düşünüyorum bana yüzde 60 düzelir yine bu hale gelir kıkırdaklar tutmaz dedi birkaç yıl icin o kadar ücret ödenir mı o kadar ücret talep ediyorsa en mükemmelini yapması gerekir hiç burnu olmayana burun yapılır o ücretle.diğer doktorlar daha iyi hale getiririz dediler ve hic o kadar abartmadılar süleyman taş kötü bir burun ama düzeltebilir dedi.Benim burnuma da zor demişti keşke dokunmasaydı revizyon olanı görmedim ama revizyon da çok zor bir şey ikinciye açmak nasıl güvenicez ki
Benim de aynı naptınızBenim burnumu tarif etmişsiniz. Eskiden önden kalem gibiydi şimdi odun gibi hayret ediyorum bu kadar ince burnu nasıl bu kadar genişletmeyi başardı sözde önden hiç değişmeyecekti ve Buarada bir sene oldu hala bir fark yok
Aynı sorunlar bende de var ne yaptınızIlk ameliyata neden zor dedi.bana ameliyatı yaparım diyen doktor oldu mu diye sordu kendisi revizyon yapmak istemediği için konuyu biraz abartıyor gibi geldi bana.bende kaburgadan kıkırdak eklenmesi gerekiyor ve kötü bir burnum oldu ama barış çakır durumu çok abarttı ve çok uzulmeme neden oldu söyledikleriyle. O kadar yüksek ücret alıyorsa dört dörtlük iş çıkarması gerekiyor diye düşünüyorum bana yüzde 60 düzelir yine bu hale gelir kıkırdaklar tutmaz dedi birkaç yıl icin o kadar ücret ödenir mı o kadar ücret talep ediyorsa en mükemmelini yapması gerekir hiç burnu olmayana burun yapılır o ücretle.diğer doktorlar daha iyi hale getiririz dediler ve hic o kadar abartmadılar süleyman taş kötü bir burun ama düzeltebilir dedi.
Naptınız yardım edin aynı durumdayızBenim burnuma da zor demişti keşke dokunmasaydı revizyon olanı görmedim ama revizyon da çok zor bir şey ikinciye açmak nasıl güvenicez ki
Arkadaşlar 6 ay önce estetik ameliyat oldum. Burun ucu eskisinden daha geniş duruyor. Bu genişlik çok canımı sıkmaya başladı. İncelir mi burun ucu lütfen yardımcı olun![]()
Bende ameliyat öncesine göre burun sırtı daha ince ve dar.burada okuduğum yorumlarda öncesine göre daha kalın olabiliyormuş bu durum tamamen ameliyatin doğru yapılıp yapilmadigina bağlı.çok geniş burun daralırsa güzel olur ama tabi abartilmadan.burnun ihtiyacına göre hareket edilirse sorun olmaz herkeste yapılması gerekenler farklı.iyi bir doktora ameliyat olursanız burnu iyi analiz edip doğru işlemler yapacağından sorun yaşanmaz diye düşünüyorum.ameliyat olmadıysanız hala doğru doktor seçimi icin zamanınız var demektir iyi doktor seçin sonuç iyi olsun