estetik sonrası burun ile dudak mesafesi sorunu

_lady_bug_

Sabır
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
359
91
298
merhaba arkadaşlar.sadece bende olmadığına emin olduğum bir konu bu.estetik ameliyat sonrası burun ile dudak arasındaki mesafe baya açılıyor.sanki ağzımız düşmüş gibi oluyor.çok çiğ bir görüntü kalıyor.bu sorunu halletmek için ne yapabiliriz önerilerinizi bekliyorum.

Ben olalı bırbucuk ay oluyor, bayagı azaldı mesafe, ben daha fazla azalmasından korkuyorum hatta...

selam asli nasilsin..mesafe nasil suan ,normale dondu mu?

saol cnm:) benm doktor kalkık ve kavisli burun yapmıyor zaten. 1,5 ay oldu ben olalı, mesafem şu an normal aslında. Doktor burun ucundakı şişlikler geçınce, burnun bırazcık inecek, ama yıne de olması gereken kalkıklıkta olacak dedi. Ama yıne de ınsan evham yapıyor tabi, umarım düşmez burnum.

saol cnm:) benm doktor kalkık ve kavisli burun yapmıyor zaten. 1,5 ay oldu ben olalı, mesafem şu an normal aslında. Doktor burun ucundakı şişlikler geçınce, burnun bırazcık inecek, ama yıne de olması gereken kalkıklıkta olacak dedi. Ama yıne de ınsan evham yapıyor tabi, umarım düşmez burnum.

umarim sonuc olumlu olur en son haliyle...:)tsk ederim tatlim

bende de war o yaw üst dudağım inceydi sanki daha da çncelmiş gibi bekliyorum umarım düzelir zamanla olmadıı bi de dudağa slikon yaptırırız kızlaaarr dert ettiğiniz şeye bakınnnn ahahahahha :D :D :D estetik yaptıranların bazılarında alışkanlık oluyomuş bizde de olurr :D :D

İlkk aylarda o mesafe bayağı göze batıyor ama sonrasında düzeliyor. Ama eğer burun çok kaldırıldıysa düzelmeyebilir tabi. Belki dudak dolgusuyla üst dudak hattı biraz doldurulursa o mesafe daha az gibi görünebilir. Tabi üst dudak inceyse. Yoksa bu sefer de köfte gibi dolaşırsınız:27:

arkadaslar bisey fark ettim.ameliyat sonrasnda burun dudak arasindaki mesafe acilmiyor..sadece ust dudak asagi dogru sarkiyor ve buda odemlerden ve ameliyattan dolayi..eski haline gelir mi gelmez mi orasini bilmiyorum.

yaptırdım.hala var neredeyse 15 ay oldu fakat dudak şekliniz değişiyor.benden söylemesi.yaptıracaksanız aman kontur çizgilerini elletmeyin.)

kesinlikle haklısın burun ameliyatı sonrası dudak şekli değişiyor.kalıcımı değilmi bende merak ediyorum.umarım değildir

arkadaşlar bende 15 gun once amelıyat oldum benım ust dudagım ınceydı doktor enbastan bana onu belırttı ve dolgu yapacagını soyledı bende ona guvenıp yaptırdım oyüzden oyle bı sorun kalmadı burun kalkınca ordakı mesafe acılıyor ve orantısız dururuyor

Back
X