estetik sonrası burun ile dudak mesafesi sorunu

arkadaşlar bende 15 gun once amelıyat oldum benım ust dudagım ınceydı doktor enbastan bana onu belırttı ve dolgu yapacagını soyledı bende ona guvenıp yaptırdım oyüzden oyle bı sorun kalmadı burun kalkınca ordakı mesafe acılıyor ve orantısız dururuyor

merhaba,

ben de burun ameliyatı için bi doktorla görüştüm bana da aynı seyi soylemıstı. üst dudağım incelecekmiş ameliyat sonrası.
dudak dolgusu yaptırmayı dusundum ama bu omnur boyu bir çözüm değil ki.
siz kalıcı mı yaptırdınız?

benim üst dudağımda ince ve ztn kontör veya dolgunlaştırma düşünüyodum şimdi burnumu yaptıracağım için daha fazla düşünmeye başladım.estetiğin etkileyeceğini düşünmemiştim hiç :(

burun ile dudak mesafesini açan şey estetik değildir.. burnunu kaldırtmak isteyip de o mesafe acılır diyenler yanlış biliyor lütfen kendi kendinizi bunalıma sokmayın. o mesafe her zaman aynı kalır. sadece ilk haftalar şişlikten dolayı mesafe var gibi durur ama düzeliyor

burun ile dudak mesafesini açan şey estetik değildir.. burnunu kaldırtmak isteyip de o mesafe acılır diyenler yanlış biliyor lütfen kendi kendinizi bunalıma sokmayın. o mesafe her zaman aynı kalır. sadece ilk haftalar şişlikten dolayı mesafe var gibi durur ama düzeliyor

kesinlikle düzeliyor benim ilk günlerde aradan otobüs geçicek gibi komik görüntü varda şuan 6.günümdeyim ve düzeldi bileee

ben ocakda ameliyat icin istanbula geliyorum ama ailedam kimse bilmiyor
...baska bir boyle habirsiz oldu mu?

Bende kizlara katiliyorum mutlaka yaninda biri olmali elin ayagin olucak yanindaki kisi herbunyede farklilik gosteriyo etkiler ama ilk gun zaten narkoUn etkisiyle ayaga bile kalkamicaksin wc ye giderken mutlaka birinin koluna girmesi lazim mazallah tusersin felan sakin TEK kalkisma bu ameliyata canim

aynı durumdayız canım, benim de ailemin haberi yok. mecburen söylemeyeceğim. yoksa engellemeye çalışırlar :(

kızlar söyleyin en azından yarım söyleyin kemik var mecbur ameliyat diyin nefes alamıyorum diyin yani en azından yanınızda olsunlar şekil olayını bilmesinler iyileşene kadar zaten kalıp olcak baya zaman kazanırsınız

Kızlar bende bu ay sonu ameliyat olmaya karar verdim.Benim burun ve dudak arası mesafem zaten az.
Daha çok açılır mı diye çok korkuyorum.Doktorum biraz kısalacağını söyledi.Sırf bu yüzden vazgeçebilirim.
Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Arkadaşlar merhaba. Bende 15 gun önce ameliyat oldum dudagim biraz düştü gibi hissediyorum gulerken sanki dişlerim eskisi gibi görünmüyor, dişsiz gibiyim sanki. Daha önce ameliyat olmuş arkadaşlar yardimci olabilir mi bu durum hep boyle mi kalacak zamanla toparlar mi biraz daha? :(

burun estetiğinin psikolojik tahribatı yetmiyormuş gibi bir de dudak burun mesafesinin uzunluğunu nasıl doğal yollardan kapatırım diye araştırıyorum haftalardır , liplifti Türkiye'de çok az kişi yapıyor ve pek de önerilmiyor aslında çok mantıklı bir işlem ama :/ bir diğeri ameliyat ipiyle dudak kaldırma bunun örneklerini de hiç bulamadım:KK43: en yaygın da tabiki dolgu..
ama dolgu o mesafeyi ne kadar kısaltabilir emin değilim çünkü gördüğüm örneklerde dudağı yukarı kaldırmaktan çok öne veriyor , ancak gördüğüm en iyi örnek bu :
Kylie Jenner

Bu sadece dolgu değil gibime geliyor ama aslını astarını bulamadım..

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 973
Merhaba ben de temmuzda ameliyat olmayı düşünüyorum benim üst dudağım yok denecek kadar az.Burnumu kaldırtınca iyice dudağım gider mi sizce? Bi de ağzımın kenarları aşağı doğru bakıyo mutsuz bi yüz ifadesine neden oluyo burunla ağız arası mesafe uzarsa sanki biraz düzeliyo gibi oluyo ama burnu kaldırınca üst dudak daha da havaya kalkıp daha mutsuz bi ifade olmaz mı sizler genelde burun dudak arası mesefa uzar demişsiniz ama burnu kaldırınca tam tersi üst dudaği havaya çekip mesafenin kısalması lazımmış gibi geldi bana yardımcı olun nolur:(

Burun ucu çok kalkık yapılmışsa ve de kişi ince dudaksa bu mesafe çok göze batar. Genelde rinoplasti sonrası dudak dolgusu önerir doktorlar

Merhaba ben de temmuzda ameliyat olmayı düşünüyorum benim üst dudağım yok denecek kadar az.Burnumu kaldırtınca iyice dudağım gider mi sizce? Bi de ağzımın kenarları aşağı doğru bakıyo mutsuz bi yüz ifadesine neden oluyo burunla ağız arası mesafe uzarsa sanki biraz düzeliyo gibi oluyo ama burnu kaldırınca üst dudak daha da havaya kalkıp daha mutsuz bi ifade olmaz mı sizler genelde burun dudak arası mesefa uzar demişsiniz ama burnu kaldırınca tam tersi üst dudaği havaya çekip mesafenin kısalması lazımmış gibi geldi bana yardımcı olun nolur:KK43:
öyle olmuyor maalesef..bende de aynı problem vardı şimdi daha çok göze batıyor

burun estetiğinin psikolojik tahribatı yetmiyormuş gibi bir de dudak burun mesafesinin uzunluğunu nasıl doğal yollardan kapatırım diye araştırıyorum haftalardır , liplifti Türkiye'de çok az kişi yapıyor ve pek de önerilmiyor aslında çok mantıklı bir işlem ama :/ bir diğeri ameliyat ipiyle dudak kaldırma bunun örneklerini de hiç bulamadım:KK43: en yaygın da tabiki dolgu..
ama dolgu o mesafeyi ne kadar kısaltabilir emin değilim çünkü gördüğüm örneklerde dudağı yukarı kaldırmaktan çok öne veriyor , ancak gördüğüm en iyi örnek bu :
Kylie Jenner

Bu sadece dolgu değil gibime geliyor ama aslını astarını bulamadım..
Bu yazınızı sonradan fark ettim o mesafeyi dolguyla kısaltabiliyorlar hatta instagramda takip ettiğim bi güzellik merkezi var orda görmüştüm.benim üst dudağımda dolgu var hatta ama oraya yaptırmadım bi tanıdık yapmıştı.eğer dudaklarınız aşağı bakıyorsa onu da düzeltmişler ben burun ameliyatından sonra bi de onu yaptıramam maddi olarak o yüzden size soruyorum dudaklar nasıl oluyor diye.İsterseniz ismini veririm güzellik merkezinin ama yanlış anlaşılmasın en ufak yakından uzaktan alakam yok gitmedim bile oraya reklam amacı yok yazdıklarımda.

Bu yazınızı sonradan fark ettim o mesafeyi dolguyla kısaltabiliyorlar hatta instagramda takip ettiğim bi güzellik merkezi var orda görmüştüm.benim üst dudağımda dolgu var hatta ama oraya yaptırmadım bi tanıdık yapmıştı.eğer dudaklarınız aşağı bakıyorsa onu da düzeltmişler ben burun ameliyatından sonra bi de onu yaptıramam maddi olarak o yüzden size soruyorum dudaklar nasıl oluyor diye.İsterseniz ismini veririm güzellik merkezinin ama yanlış anlaşılmasın en ufak yakından uzaktan alakam yok gitmedim bile oraya reklam amacı yok yazdıklarımda.
2D lazerden söz ediyorsun galiba, onun etkisi malesef kanıtlanamadı ilgili yer tarafından burda yaptıran ve hiç etkisini görmeyenlerde var..

Back
X