Estetik sonrası burun ucu büyüklüğü

umutsuzzzvaka

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2021
71
18
18
30
Merhabalar 1 hafta önce estetik oldum anca kendime gelebildim psikolojik olarak. Doktorun ameliyata masasında çektiği fotoyla ameliyat olmadan önce çektiği fotoları karşılaştırınca burnum büyük göründü gözüme önceden daha minikmiş ameliyat sonrası çekiminde çok büyük görünüyor ucu acaba ameliyattan hemen sonra ödem oluyor mu yoksa burnum daha da büyüyecek mi ( asıl ödem geçince ameliyat masasında çektiği fotodaki haline mi dönecek

Aynı durum bende de var biraz benimde yaklaşık 4 hafta oldu ameliyat olalı benim estetik amaçlı değildi burun içi ciddi sıkıntılarım vardı deviasyon burun eti vs doktorum sağolsun ufak bir estetikde yaptı hersey beklediğimden iyi geçmisti 10. gün alçı ve bantlar çıktığında burun ucum ödemden mi bilemedim bana da farklı ve önceki burnumdan büyük geldi genişlemede var yan profilden gayet iyi ama önden büyüme var gibi önceki burnum önden ince ve kalkıktı şimdi şiş ve genısleme var ve ayrıyetten sonradan 15. günden itibaren aşırı bi sivilcelenme de başladı cildimin yapısı bozuldu asla sivilce çıkarmam normelde neyse burun ucuna gelecek olursak doktora sordum burun ucundaki şişlik ve ödem zamanla geçer 1 yılı bile bulabilir genişlemede ise her ameliyatta burun kanatlarında biraz genisleme olur oraya kıkırdak desteği yapılıyor 1-2 mm lik burunda genişleme olur buna takılma sana büyük gelmesinin sebebi ödem o da geçecek dedi içim rahatladı biraz tabi zaman gösterecek herseyi. Bu arada hemen ameliyat sonrası çekilen fotoda yani ödemsiz hali güzel baya her açıdan o haline gelmesini dört gözle bekliyorum (dipnot önceki burnumda görüntü olarak kötü değildi bu arada kemer, burun ucu düşüklüğüm vs yoktu ama ameliyattan sonra burun sırtı ve ucundaki nizami görüntü hoşuma gitmedi değil) yani ödem bir müddet burnunu daha büyük gösterebilir en az 3 aya kadar sabır edilmeli bide cilt yapısı da önemli kalın ciltli olanlarda bu süreç baya uzuyor

Geçmiş olsun aynı problemlerden ameliyat olmuşuz benim de nefes alma problemiyle beraber ufak çaplı bir estetik sorun şu ameliyattan hemen sonra ameliyat masasında çekilen fotoda burnum şiş duruyor çok canım sıkıldı benim kendi burnum minicikti ameliyat sonrası şiş

ameliyat masasında çekilen fotoda burnum şiş duruyor
Hemen ameliyat sonrası bile şiş ise ondan fazla inmez diye tahmin ediyorum çünkü ameliyat bittiği gibi o kadar hızlı ödem oluşmuyor ameliyat bitiminden yaklaşık 1-2 saat sonra başlıyor ödem ve şişlikler tabi herseyi zaman gösterir beklemekten başka çare yok

Off çok canım sıkıldı ya estetik amacıyla olmamıştım ameliyat. Deviasyon vardı nefes almamı engelliyordu sadece bu kadar eziyete girmişken azıcık şekli de düzelsin istemiştim başıma ne geldi soldaki ameliyattan önceki hali sağdaki ameliyattan sonraki şiş hali

Eklentiler

• 42aebeed-7257-4576-bb81-d331d2d3a6f8.webp
    87 KB · Görüntüleme: 540
  • IMG_0231.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 623
Bence kanatlarda şişlik var ama burnunuz güzel olmuş. Zaten ucu düşük değilmiş sırtı almış biraz.

Burun sırtı çok alınmış burnunuz küçücük kalmış eski fotoğraflara göre büyük görünme şansı hiç yok. Ödemler gittikçe ön görünümünden rahatsız olacaksınız çok büyük ihtimalle. Doktorunuz kim acaba, geçmiş olsun.

Burun sırtından çok almadı aslında ucunu da kaldırdığı için öyle görünüyor burun ucu zamanla düşmez mi şu an atel daha çıkmadı ama aynaya bakınca kötü görünmüyor önden sadece bu fotoğraf rahatsız hissettirdi

Ben operasyon geçireli 15 ay oldu hala birazcık düşsün diye bekliyorum ilk günkü kalkıklıkta duruyor Kalkıklığın inmesi doktorun kullandığı tekniğe bağlı tamamen doktorun inecek diyorsa endişe etmene gerek yok umarım her şey gönlünce olur

Bir de siz bilirkişi misiniz bu fotoğrafa bakınca burun cildim kalın derili mi ince derili mi anlayabiliyor musunuz
Bu yorum ne mana, bu platformda bilirkisi mi ariyorsun ? Git doktora sor o zaman burada ne diye konu aciyorsun ? Bana ne senin burnundan derisinden hem konu aciyor hem cemkiriyor deli mi ne

Bu yorum ne mana, bu platformda bilirkisi mi ariyorsun ? Git doktora sor o zaman burada ne diye konu aciyorsun ? Bana ne senin burnundan derisinden hem konu aciyor hem cemkiriyor deli mi ne
Aa yanlış anlamışsınız ben o manada sormadım ki gerçekten sormuştum siz iyi anlıyorsunuz bilginiz var sanmıştım

Sağolun inşallah yarın belli olacak. İnşallah sizinki de istediğiniz gibi olur geçmiş olsun size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…