Uysal,
Şöyle söyliiyim.en büyük değişim tabikide kemerli ve büyük bi burun yapısında oluyo.ameliyat olma isteği sizde zannediyorsunuzki burnunuzun memnun olmadığınız yerleri düzeltildiğinde herşey düzeliyor.kesinlikle değil.yanıltıcı.tabikide ne istediğinize bağlı.eğer değisim istiyor ve bu nedenle olacaksanız tabiki diyecek hiçbişeyim yok.ama doğal olsun fazla değiştirmesin denilip ameliyat olunması sizde beklenti uyandırmasın çünkü kesinlikle acayip değişiyorsunuz.demek istediğim durumu kendiniz için ben bu ameliyata hazir miyim diye cevabini hiçbizaman veremezsiniz.kendinizi ameliyat masasında ve eger memnun kalmazsaniz hayatiniz boyunca o ameliyat masasinda olmasaydim pişmanligiyla yer bitirirsiniz ama hayat devam eder.sadece hazir misiniz diye başlangiçta mutlaka dolgu işlemlerini deneyin demek istedim sonuçtan memnun kalirsaniz belki ameliyati bile gereksiz görebilirsiniz.ameliyat cidden çok zor.tabiki degişmek istiyorsaniz siz bilirsiniz.ama dolguyu araştirip bence ufaktan adapte edebilirsiniz kendiniz bu saglikli olur.kötü bi sonuç olmasa bile motivasyon için ön hazirlik olur.ya da belki degisimi beğenmeyip ameliyat olma riskinden kurtulursunuz.çökme düşme deformasyon yaşlılık.ve birsürü kritik şeyle beraberce ömrünüzün sonuna kadar riskli yaşamaktır burun ameliyatı.hangi kararı verirseniz verin herşey için hayırlısı ve mutlusu olsun sizin için.benimki öneriydi sadece