Estetik sonrası Burun ucundaki iki çıkıntı

Benimde 23gün oldu aynı zaman olmuşuz geçmiş olsun ,sizdede gerginlik hissi varmı gülemiyorum ben ,benimde delikler asimetrik sağ burnumun içi çok şiş ve burnum taş gibi sert, revizyon oldum ben
Aynı benimde burun ucum sert hissiz üst dudağımı oynatamıyorum yüzüm bile botokslu gibi gergin ve burnum yamuk duruyor

Merhabalar burun ameliyatı olalı 1 ay oldu. Burun ucundaki yan yana olan kıkırdak gibi şeyler var ya onlardan sağ taraftaki daha üstte duruyor dolayısıyla o taraf daha kalkık sol tarafa göre. Ödemden mi kaynaklı yoksa yamukluk mu bilemedim. Doktorumda uzakta henüz kontrole gidemiyorum. Var mı aynı durumu y

Merhabalar burun ameliyatı olalı 1 ay oldu. Burun ucundaki yan yana olan kıkırdak gibi şeyler var ya onlardan sağ taraftaki daha üstte duruyor dolayısıyla o taraf daha kalkık sol tarafa göre. Ödemden mi kaynaklı yoksa yamukluk mu bilemedim. Doktorumda uzakta henüz kontrole gidemiyorum. Var mı aynı durumu yaşayan
Ameliyat sonrasi 15. Günümdeyim. Sorunun aynisi bende de var.o yüzden sanki bi tarafa yamukmuş gibi görünüyor ama burnumu cok begendigim icin beni cok rahatsiz etmedi acikcasi . Bi tarafla cok ugrastigi icin oyle olmus tamponu cikarirken o da farketti . Bugun tekrar yazdim o tarafa bastirarak masaj yapmamı soyledi. henüz ödemlı olduğundann bisey soylemek icin cok erken

Cumartesi günü
Benimde 23gün oldu aynı zaman olmuşuz geçmiş olsun ,sizdede gerginlik hissi varmı gülemiyorum ben ,benimde delikler asimetrik sağ burnumun içi çok şiş ve burnum taş gibi sert, revizyon oldum ben
cumartesi günü burun ucum çok sert olduğu için ödem iğnesi yaptı ve çok acıdı burnumun içinden de kötü bir koku hissediyordum muayene de bişey görmedi ama tekrar antibiyotik başlayalım dedi biran önce şu işkenceler bitse de eski hayatıma geri dönebilsem çok sıkıldım umarım bunca şeye değen bir burun olur

Merhaba düzelme oldu mu burnunuzda ya? Benimde aynı şekilde eşitsizlik var iki burun deliğimde 😔 lütfen düzeldi deyin

Benim de 35 gün oldu arkadaşlar benzer durum bende de var 5 gün sonra kontrole gidecegm doktordan aldığım dönüşe göre buraya yazacagm. İlk yazan arkadaşın burnu düzeldi mi acaba. Ben de fotoğrafta fark ediyorum. Deliklerim esit yani aşağıdan. On kikirdakta sorun var gibi :/ bir de yukarıda görünen tarafta içte şişlik var o şişlik indikçe esitsizlik azaldı başta daha çoktu. Dün bı dikisim çıktı sumkururken sonra biraz daha indi.

Eklentiler

• IMG-20230106-WA0000.webp
    IMG-20230106-WA0000.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 176
  • IMG-20230106-WA0001.webp
    IMG-20230106-WA0001.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 174
Benim atel çıktığından beri öyleydi bi taraf yandan daha kalkık bir taraf daha aşağıda 1 yıl 3 ay oldu hala aynı ya hafif yamuk ya da ödemi takıldı kaldı bilemiyorum kalın deriliyim bu arada

Bizzat aynı şekilde yaşamış biri olarak söylüyorum ki %100 ödem. Benim burnumun tamamen oturması 2 yıl sürdü ödemler sandığın gibi kolay gitmiyor, tabii kişiden kişiye göre değişir de. Doktorlar o yüzden zaten 1-2 yıl geçmeden tam oturmaz diyor.
Benim sağ tarafımla daha çok uğraşılmış o yüzden orası başından beri daha çok ödemliydi. Burnumun o sağ tarafı özellikle kanadı daha çok şiştiği için yamuk gibi duruyordu, sağ taraf kalkık sol taraf inik. Hepsi geçti sabret canını sıkma daha 1 ay olmuş çooook yeni. Fotoğraflarla kıyaslarsın ay ay değişimleri göreceksin.
Cok mutlu oldum bu mesaji okuduguma ya.. benm de tek tarafa kikirdak koyuldu, ameliyat sonrasi yuzumun bi tarafi bile daha cok sisti.. bantlar ciktiginda bayilacaktim burnum cok yamuktu.. simdi 1 ay oldu gittikce azaliyor ama sanki butun odemler gitmis de son hali buymus gibi korkuyorum..

Back
X