Estetik sonrası burunda çıkıntı kemik sorunu

cheescakevesufle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
187
30
98
35
1 ay önce estetik ameliyat oldum. Tamponlar çıktıktan bi kac gün sonra burnumda çıkıntı oluştu. Ellediğimde bariz belli olan sert bi kemik var. bakildiğinda da belli oluyor. Endişelendim ama daha önce benzer durum yaşayanlar cevap verirse sevinirim. Zamanla geçer mi ya :(

Doktora mesajla çikintiyi sorduğumda acele etme geçicek ödemler dedi. Büyük burunlar daha geç iyileşir dedi. Ki gerçekten burnum çok buyuk ve kemerliydi. Ama sorduğum zaman bu kadar belli değildi kemik. Sadece çikinti var demiştim.

Moralim bozuk kısacası :(

Benim burnumun birkaç yerinde vardı ve elime geliyordu, sanırım iç dikiş yerleriydi onlar. Bir tanesi burunla gözün birleştiği yerdi mesela. Üçüncü aydan sonra geçti

ben kendi tecrübelerimi anlatayım. 1. ayda burnumda çıkıntı oluştu şuan 4. ayım doldu hala bildiğin kemer var burnumda ve geçen hafta burnumu zedeledim o kemer kısmı kocaman şişti. bünyeden bünyeye değişir ama benim de böyle oldu malesef

Benim burnumun birkaç yerinde vardı ve elime geliyordu, sanırım iç dikiş yerleriydi onlar. Bir tanesi burunla gözün birleştiği yerdi mesela. Üçüncü aydan sonra geçti
Benim resmen kemik geliyo elime cok sert ve belirgin. Sizin de oyle miydi? Derim de cok ince galiba o yuzden de belli oluyo. Insallh benim de geçer.

ben kendi tecrübelerimi anlatayım. 1. ayda burnumda çıkıntı oluştu şuan 4. ayım doldu hala bildiğin kemer var burnumda ve geçen hafta burnumu zedeledim o kemer kısmı kocaman şişti. bünyeden bünyeye değişir ama benim de böyle oldu malesef
Kimisinin geçiyormuş inşallah geçer ya. Sizin deriniz ince mi. Benim cok ince hepten belli oluyo.

Tam 20 günlükken tek tarafta farkettim ben de. 11.aydayım geçmedi. Ben gösterince fark ediliyordu ama alışamadım, sinir oluyordum. Geçen ay doktorum ısrarlarıma dayanamayıp lokal anestezi altında müdahalede bulundu. Törpüleme değil ama içeri doğru çok şiddetli ittirdi, bir şeyler yaptı anlamadım o kafayla. Şimdi biraz daha küçüldü. Ödemin geçmesini bekliyorum,bakalım neye benzeyecek.

Tam 20 günlükken tek tarafta farkettim ben de. 11.aydayım geçmedi. Ben gösterince fark ediliyordu ama alışamadım, sinir oluyordum. Geçen ay doktorum ısrarlarıma dayanamayıp lokal anestezi altında müdahalede bulundu. Törpüleme değil ama içeri doğru çok şiddetli ittirdi, bir şeyler yaptı anlamadım o kafayla. Şimdi biraz daha küçüldü. Ödemin geçmesini bekliyorum,bakalım neye benzeyecek.

Benimki geçmezse resmen küçük bi kemer gibi kalicak oyle. Derim de çok ince o yuzden daha belli oluyo.

Back
X