Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üçüncü ayda çıkmayan kavis daha da çıkmaz :)Estetik sonrası çıkıntı belirip gecen var mi..? Bir de merak ettiğim kavıs zamanla daha da ortaya çıkar mı yoksa 3. Ayın ııcndeyken neyse o mudur değişmez mi.? Tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi?
Dr a sordum iyileşen kemik kalınlaşır ve şişer sonra düzelir dedi geçıcı bir durum olduğunu söyledi Çok hafif var bende gecer diye umut ediyorumÜzgünüm ama Çıkıntı daha da belirgin olucak![]()
Umarım öyle olur :)Dr a sordum iyileşen kemik kalınlaşır ve şişer sonra düzelir dedi geçıcı bir durum olduğunu söyledi Çok hafif var bende gecer diye umut ediyorum
Benim bir Arkadaşımın alçısı çıktığında kemer gibi çıkıntısı duruyormuş resmen hatta çok üzülmüş ağlamış doktor geçer 2 gün sonra şişlik bu demiş gerçekten de çıkıntı sonra geçmiş olabiliyor yani böyle şeylerDr a sordum iyileşen kemik kalınlaşır ve şişer sonra düzelir dedi geçıcı bir durum olduğunu söyledi Çok hafif var bende gecer diye umut ediyorum
Ne kadar süre de gecmıs. Benim burun sırtında çok dikkat etmezsen belli olmuyorBenim bir Arkadaşımın alçısı çıktığında kemer gibi çıkıntısı duruyormuş resmen hatta çok üzülmüş ağlamış doktor geçer 2 gün sonra şişlik bu demiş gerçekten de çıkıntı sonra geçmiş olabiliyor yani böyle şeyler
Çıkıntı hangi bölgede acaba
İkinci haftada geçmiş o kemerNe kadar süre de gecmıs. Benim burun sırtında çok dikkat etmezsen belli olmuyor
Estetik sonrası çıkıntı belirip gecen var mi..? Bir de merak ettiğim kavıs zamanla daha da ortaya çıkar mı yoksa 3. Ayın ııcndeyken neyse o mudur değişmez mi.? Tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi?
Sonradan olustu Orada hafif kemer vardı amelıyat öncesi ama ameliyattan sonra yoktu bir seySonradan mı oluştu çıkıntınız
Ameliyattan önce o bölgede bi sorun var mıydı sizin
Doktorunuza. Sordunuz mu peki. Benim doktorum geçici dedi ıyılesen kemik kalınlaşır ve şişkinlik yapar dedıcikinti geçmiyor maalesef, ben 3 ayımda fark ettim çıkıntıyı, 7 ay oldu halen var.
Umarım geçer sabırlı olmak lazım bu süreçte ben bunu anladım çok kez değişebiliyor bazı şeylerSonradan olustu Orada hafif kemer vardı amelıyat öncesi ama ameliyattan sonra yoktu bir sey
hayir sorun yoktu, ameliyat sonrasında neden oluştuğuna dahil doktorumdan cevap alamadım, su an cok belirgin degil ama evet hafif bir çıkıntı varSonradan mı oluştu çıkıntınız
Ameliyattan önce o bölgede bi sorun var mıydı sizin
ben doktorumdan sorunlarımla ilgili hiçbir cevap alamadım, çıkıntı çok hafif var evet igne yapti halen var cok belirgin olmasada , geçiştiriyor o yüzden artık muhatap olmuyorumDoktorunuza. Sordunuz mu peki. Benim doktorum geçici dedi ıyılesen kemik kalınlaşır ve şişkinlik yapar dedı