Estetik sonrası burundan nefes alma yardım

ameliyat olalı tam 2 ay oldu. tamponlar cıktıgından itibaren sol deliğimden çok güzel nefes alıyorum. işte yaşamak bu dedim resmen. ama sağ deliğimden hala rahat nefes alamıyorum. sanki orayı tıkayan bişey var gibi. ne zaman düzelir bu nefes problemi ??

BUgun ameliyat olalı 6 gün oluyor ,nefes almakta sorun yaşamıyorum ama burnumun içinde sert bişeyler var kabuk gibi parmağımı hafif sokunca elime geliyo kabukmu kan katılaşmasımı anlamadım elimi sokup çıkarasım var ama dikişlere zarar veririm diye korkuyorum . Nasıl temizliyebilirim bunları yaaa.

bende olacam kasımda . şu tamponlardan korkuyorum nefes alamamakdan ama,hava geçiren tamponlar varmış,burnunda varmı yokmu hissetmiyormuşsun o yuzden biraz rahatladım.bakalım işte hayırlısı.ben burnumdan nefes alamıyorum sayılır,yıllardır tek burun deligiyle yasıyorum :) bakalım ikisinden nefes almak nası bi duygu.

Merhabalar...emeliyat olali 5 gun oldu burnumda silikon tampon var ve 8.gun de doktorum alciyi tamponu ve dikisleri cikartscakmis..en buyuk sorun inanin geceleri uyumak oluyor soldan biraz nefes alabiliyorum sagdan temizledikce nefes aliyorum ama yinede nefe yatmiyo ve agizdan nefes almayi tercih ediyorum....en onrmli ola seyy bol bol temizlemek ben 2 saatte bir tuzlu suyla yikiyorum ve doktorun verdigi kremi suruyorum onun disindada kulak pamuguyla bepanten, oksijenli su ve rinopanteina diye kabuklanmayi onleyen damla kullaniyorum:))) ve rahatim bogazimada cagre bulsam super olacak tabi bu arada bol bol sivi tuketin..

Merhaba arkadaşlar 15 gün önce septo rinoplasti (burun estetiği + septum sdeviasyonu) ameliyatı oldum. ilk on gün silikon tamponlar nedeniyle nefes alamadım tamponlar çıktıktan sonra ilk 2 gün nefesim iyi idi. son 2 gündür burum çok tıkalı, ödemli ne kabul ne yara ne kanama hiçbir şey yok sadece şiddetli ödem var acaba bu durum düzelir mi çok korkuyorum Kanuni ne demiş: olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi onunda astımı nada septum deviasyonu vardı galiba
:26:

Oncellikle cok gecmis olsun. Ameliyat sonrasi 1 aydan fazla ozellikle geceleri nefes alma sikintisi bende yasadim. Surekli burun spreyi ve mukoza nemlendiricisi kullanmak zorunda kaldim. Ancak bir sure sonra odemlerin azalmasiyla tamamen gecti. Ben de hic gecmeyecek sandim. Simdi yaklasik 1 yil oldu. Hic burun spreyine ihtiyac duymuyorum. Odemi izlemek icin duzenli olarak haftalik ayni isik ve acidan fotograflamanizi tavsiye ederim. Aradaki fark her hafta bariz sekilde goruluyor.

kızlar merhaba on gün sonra ameliyat olacağım burun estetiği ayrıca burunda kemik var nefes almakta sıkıntım var ikisi bi arada hallolacak inşallah ama 7 ağustosda düğünm var düğünle ameliyat arasnra 37 gün var geçermi acaba doktor 15-20 ğün arası geçer dedi ama yinede korkuyorum

bnm iki ay oldu tam olarak rht nefes alamıorum burundan nefes alınca nefes nefese kalıorum rht olmuyor yani henüz.bakalım zmnla inş düzelir.
Nefes almanızda düzelme oldu mu? Tekrar bir ameliyata gerek duydunuz mu? Benim de 1 ay falan oldu. Pek nefes alamıyorum

Gözünüzü korkutmak istemem ama benim 1 seneyi aşkın süredir nefes alamama gibi bir durumum var. Ameliyat olalı 1 seneyi geçti ve yeniden ameliyat olacağım, elbette ki başka bir doktora..

DIPNOT: Estetik ameliyattan önce nefes alabiliyordum.

Kızlar 03.03.2011 persembe gunu burun estetıgı oldum 07.03.2011 pazartesı tamponlarım alındı cıktıktan sonra bır ara cok hafıf nefes alabıldım sonrasında cok tıkalıyım sureklı agzım acık uyuyorum kotu hıssedıyorum sızce bu normalmı estetık yaptırdıktan ne kadar zaman sonra rahat nefes almaya basladınız
gecmiş olsun 1 aydan fazla sürebilir.kişiye göre ve yapılan ameliyat tekniğinede bağlı olabiliyor.her bünye aynı değil cünki ödem fazlaysa içte tabiyki uzun sürer.sana doktorun ilaç melhem vermedimi?kulak pamuğuyla melhemden içine sürüp temizleyip rahatlamanı sağlıyor.ben öyle yapıyordum.bide bi ilaç vardı mentorlü içini onla temizliyince nefes almanda rahat oluyordu.bence doktoruna sor onu kullanabilirsin.ödemlerin hızlı inerse daha rahatlarsın.oda zaman alıyor biraz.

Gözünüzü korkutmak istemem ama benim 1 seneyi aşkın süredir nefes alamama gibi bir durumum var. Ameliyat olalı 1 seneyi geçti ve yeniden ameliyat olacağım, elbette ki başka bir doktora..

DIPNOT: Estetik ameliyattan önce nefes alabiliyordum.
İkinci ameliyatı oldunuz mu? Nefes alamamanız neden kaynaklanmış

Merhaba şuan durumunu nedir acaba bende yakın tarihte ameliyat oldum merak ediyorum cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler

Benimde şuan aynı problemlerim var sol burun deliğimin içinde birşey varmış gibi ödemden oldugunu düşünüyorum sizin geçtimi ve ne kadar zamanda geçiyo

Merhaba şuan durumunuz nasıl ameliyat olalı yıllar olmuş ama merak ettim bendede aynı durum söz konusu zamanla düzeliyormu lütfen cevap verirséniz çok sevinirim benimde sol taraf sağ tarafa göre az nefes alabilmesi bu olayı yaşayanlarda yazabilirlerse çok iyi olur

Back
X