Estetik sonrası çıkıntılı burnum ve törpüleme(resimli)

yagmur180

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
165
10
118
Trabzon
Arkadaşlar 5.5 ay önce burun estetiği oldum ama ödemler inmeye başlayınca burnumdaki deformiteler ortaya çıktı.Burun sırtımda çıkıntı var önden bakınca çöküntğlü duruyor.Burun sırt ışım düzgün değil doktorum haziran ayında törpüleme yapacak umarım düzelir.Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?1. Resim bantlar alındıktan sonra 2. Resim ödemler indikten sonra ki hali 😕

Eklentiler

• CA1EDBE5-F32E-4A3D-8695-DA00DA546606.webp
    CA1EDBE5-F32E-4A3D-8695-DA00DA546606.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 3.518
  • 49ACF4C5-B969-4F07-A0AB-CC6CCA2E9631.webp
    49ACF4C5-B969-4F07-A0AB-CC6CCA2E9631.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 3.987
Valla korkuttuz şimdi geçti bitti derken risk devammı ediyor benim 6 ay oldu bişey çıkmadı ama sizin kaç aylık Ken çıktı bu sorunlarınız ayrıca ortada çöküklük var neyi. Törpüleyecek bence başka Dr git becerikli olsa başta becerirdi

Arkadaşlar 5.5 ay önce burun estetiği oldum ama ödemler inmeye başlayınca burnumdaki deformiteler ortaya çıktı.Burun sırtımda çıkıntı var önden bakınca çöküntğlü duruyor.Burun sırt ışım düzgün değil doktorum haziran ayında törpüleme yapacak umarım düzelir.Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?1. Resim bantlar alındıktan sonra 2. Resim ödemler indikten sonra ki hali 😕
Sizin burun sirti çökmüş bence törpülemeyle düzelecek birşey değil kikirdak eklenip burun sirtindaki çöküklük giderilmeli.fotograflar ameliyat sonrasi ilk hali ve zaman gectikten sonraki halleri mi.bence mutlaka başka doktorlardan fikir alin.bu durum törpülemekle duzeltilemeyecek kadar önemli.

Karşıdan görüntüsü neredeyse tamamen çökmüş.darbe yada düşme carpma gibi birşey oldu mu.ilk ameliyat mıydı

Burun sırtı ve burun ucu arasında ki gecişte cökme var gibi cnm. Benim de ilk ameliyatımda olmustu cökmeler. Ayrıca kemerim kalmıstı sol tarafta. Revizyon oldum. 2 hafta önce. Kıkırdak gerekli cnm burnuna. Törpülemekle olmaz. Burun çatısı da acık kalmıs olabilir.. Ne zman sonra farkettin cnm bu deformiteyi? Ben 2 -3 aylıkken farketmiştim burnumda.

Valla korkuttuz şimdi geçti bitti derken risk devammı ediyor benim 6 ay oldu bişey çıkmadı ama sizin kaç aylık Ken çıktı bu sorunlarınız ayrıca ortada çöküklük var neyi. Törpüleyecek bence başka Dr git becerikli olsa başta becerirdi
Benim çıkıntı 4. Ayda belli olmaya başladı çok tedirginin zaten bulunduğum ilde başka seçeneğim çok az diğer doktorda daha beter farklı bir ilde muayene olsam daha iyi olacak sanki

Burun sırtı ve burun ucu arasında ki gecişte cökme var gibi cnm. Benim de ilk ameliyatımda olmustu cökmeler. Ayrıca kemerim kalmıstı sol tarafta. Revizyon oldum. 2 hafta önce. Kıkırdak gerekli cnm burnuna. Törpülemekle olmaz. Burun çatısı da acık kalmıs olabilir.. Ne zman sonra farkettin cnm bu deformiteyi? Ben 2 -3 aylıkken farketmiştim burnumda.
Bende 4. Ayımda farkettim sadece törpülem ile geçer diyo bende çok tesirginim ne yapacağımı bilemiyorum

çok yazık gerçekten başarısız bi ameliyat olmuş törpü ile olacak iş değil,çok geçmiş olsun zorlu süreç bekliyor sizi maddi olmasada manevi olarak yıpratıcı.

Iyi bir dr la gorusup geregi yapilir implant koyulabilir o bosluga herseyin caresi var uzulme hayatim ;)

Implant yapıldığını hiç duymamıştım.genelde kikirdak ekliyorlar.daha kolay durumlarda dolgu yapılıyor son zamanlarda da yağ enjeksiyonunu duydum
Yani bu sanki hekimin tercihi gibi hangi durumda implanta yoneliyorlar bilmiyorum sanki daha kalici gibi implant dolgu da bi kac kered3n sonra sanki kalicilasiyormus ama iyi yere gitmek lazim

Yani bu sanki hekimin tercihi gibi hangi durumda implanta yoneliyorlar bilmiyorum sanki daha kalici gibi implant dolgu da bi kac kered3n sonra sanki kalicilasiyormus ama iyi yere gitmek lazim
Her işlemi iyi doktor yapmalı yoksa en siradan müdahaleler bile faciaya dönüşüyor.bu işlerin sorumluluğu tamamen doktora ait.iyi yaptiklarinda sonuçta iyi oluyor.

Çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda en acısız sıkıntısız şekilde istediğiniz gibi olur.
Burnunuz kalın deri mi ince deri mi acaba? Tam çıkartamadım da.
4 ay sonra fark ettim demişsiniz. İlk zamanlarda şüphelenmiş miydiniz ?

Tekrar çok geçmiş olsun 🌸

Çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda en acısız sıkıntısız şekilde istediğiniz gibi olur.
Burnunuz kalın deri mi ince deri mi acaba? Tam çıkartamadım da.
4 ay sonra fark ettim demişsiniz. İlk zamanlarda şüphelenmiş miydiniz ?

Tekrar çok geçmiş olsun 🌸
Teşekkür ederim İlk başlarda çıkıntısı belli belirsizdi burnum kalın derili ince derili olsaydı hemen sonrasında anlaşılırdı sanırım 😕

Back
X