Törpüleme ile geçecek diyor doktorum ama ben ameliyat öncesi kontrolde kaygılarımı belirteceğimYa ne gerek var o orta kısma dolgu yeter gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Törpüleme ile geçecek diyor doktorum ama ben ameliyat öncesi kontrolde kaygılarımı belirteceğimYa ne gerek var o orta kısma dolgu yeter gibi
Doktorumun diğer yaptığı burunlar çok güzel ona güvenerek kendisine ameliyat oldum inşallah ikincide düzelir ameliyat öncesindeki muayenede kaygılarımı söyleyeceğimIyi bir dr la gorusup geregi yapilir implant koyulabilir o bosluga herseyin caresi var uzulme hayatim![]()
çok yazık gerçekten başarısız bi ameliyat olmuş törpü ile olacak iş değil,çok geçmiş olsun zorlu süreç bekliyor sizi maddi olmasada manevi olarak yıpratıcı.
[/QUOTE
Umarım başka ameliyat olacak insanların başına gelmez![]()
AnladımmmTeşekkür ederim İlk başlarda çıkıntısı belli belirsizdi burnum kalın derili ince derili olsaydı hemen sonrasında anlaşılırdı sanırım![]()
Bence imkanın varsa başka şehre git kumar oynama 1 günlük bişey sonuçta artık sürecinde biliyorsun nasıl ne yapacağını ben olsam güvenmemBenim çıkıntı 4. Ayda belli olmaya başladı çok tedirginin zaten bulunduğum ilde başka seçeneğim çok az diğer doktorda daha beter farklı bir ilde muayene olsam daha iyi olacak sanki
Peki sizin çözümlendi mi? Kendi kendine mi geçiyor, bir tedavi ile mi, yoksa yeni bir ameliyat ile mi?Cokme gibi durmuyor. Bende de olmustu - callus birikmesi bu. Doktor hatasi gibi durmuyor bence.
Bir daha ameliyat gerekiyor malesef.Peki sizin çözümlendi mi? Kendi kendine mi geçiyor, bir tedavi ile mi, yoksa yeni bir ameliyat ile mi?