Estetik sonrası çıkıntılı burnum ve törpüleme(resimli)

Benim çıkıntı 4. Ayda belli olmaya başladı çok tedirginin zaten bulunduğum ilde başka seçeneğim çok az diğer doktorda daha beter farklı bir ilde muayene olsam daha iyi olacak sanki
Bence imkanın varsa başka şehre git kumar oynama 1 günlük bişey sonuçta artık sürecinde biliyorsun nasıl ne yapacağını ben olsam güvenmem

Cokme gibi durmuyor. Bende de olmustu - callus birikmesi bu. Doktor hatasi gibi durmuyor bence.

Yaa doku kalınlaşması olmuş dedi bana da doktorum. O zaman bu dediğiniz gibi bir şey sanki. Tam olarak nasıl bir şey oldu sizde? Biraz anlatır mısınız lütfen?

Bende amilyat olalı 21 gün geçti böyle bir hal aldı sizin sonuç ne oldu çok merak ediyorum cok moralim bozuk😔

Ben ocak ayında revızyon oldum septum yanı burun kemıgım cok kısa ve cıddı anlamda sola yamuk oldugu ıcın kaburgamdan kıkırdak alıp ekledıler ( yamuk olan yer burun ucuma kadar ınıyodu) 4.5 ay oldu ve benımde burun kokum burun sırtımla aynı kalınlıkta sımdı sag taraftakı burun sırtımda cıkıntı var dr gorustum kemık bazen yamuk kaynayabılır bıkac ay sonra senı bayıltıp cekıcle dısardan vurup sadece atel takıcam dıkıs yada tampon olmayacak 6 gun sonra cıkarıcam bu sekılde burun sırtın ıncelmıs ve cıkıntı kaybolmus olacak dedı ( cıkıntı sagdan ve duz bellı olmuyo ama soldan bakınca kemer gıbı duruyor:( torpuleme dedıgınız bu ıslem mı acaba

Törpületme yaptırsınız mı acaba aynı sorundan müzdaribim 4 ay oldu geçmiyor geçmiyor

Back
X