Estetik sonrasi koku alamama

Aya demr

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2020
41
7
16
35
Merhaba arkaşlar 2 ay önce estetik oldum.hayatimin hatası olsun istemiyorum.hala keskin kokular dışında koku alamıyorum.asla uyuyamiyorum pişmanlıktan.cektigim her nefes buz gibi ciğerlerime girip beni öksürtüyor.burnumda kocaman bi konka sismesi oldu.ici kuru ve soyuluyor.cok nefes alsam da sanki hiç nefes almamış hissi oluyor.o kadar korkuyorum ki begenmedigim şekli umrumda bile değil artık.sagligim herşeyden önemli.doktor ise sadece zamana bırakalım dio hiç bi açıklama yapmıyor.pskoljiyi asla düşünmüyor.umarim doktorlar sadece şekil için sağlığımizla oynamıyorlardır.artik doktora.zerre guv2nim kalmadı.surwkli kaçamak cevaplar veriyor.b3nim gibi bu durumu yasayan varmi çok korkuyorum lütfen yardım edin bana akıl verin gücüm tükenmek uzre.ne kadar sure sonra koku almaya basladiniz.yada böyle sorunlar yasadinizmi.doktor tavsiye eden varmı.yada eriyip yok olucam.doktoruma pazar günü yazdım çocuğuma eşimle ilgileniyorum yazdı oysa bende 2 aydır onun yaptığı ameliyat yüzünden çocugumla eşimle ilgilenemiyorum.ölü gibi geziyorum ortalıkta.panik atak korku napicam bilmiyorum normalmi bu durumu yasayan varsa yazsın lütfennnnnnn

Kesinlikle ben de bu ameliyatı olduğuma bin pişmanım. Eskisi gibi kaliteli nefes alamıyorum. Koku da sıkıntı yok ama. Şekil olarak eskiyi çok özlüyorum. Bu hataymış büyük bir hata. Kimseye hayrım kalmadı ameliyat olduğumdan beri. Eski neşem, huzurum artık yok

Ne zaman oldunuz

estetik yapmış başka bir doktora da danışın. eğer bi sıkıntı varsa kendi doktorunuz direkt evet şurası sıkıntılı oldu diyemez heralde. arkadaşım olduktan 2 hafta sonra kokuları normal bir şekilde almaya başladı. hatta 2 arkadaşım oldu ikisinde de ilk hafta aşırı zor geçti ama şuan çok iyiler maşallah.

Napıcaz böyle bilmiyorum koku almak kızımı koklamak istiyorum eski neşeli halime geleyim istiyorum nefes olayın düzelir üzülme ilk iki ay normal ama koku alamamak normal degil
Nefes düzelir belki bilmiyorum ama bu ameliyatı bence kimse olmamalı. Psikolojim bozuldu resmen hayatım karardı. Başka bir şey düşünemez oldum. Bir hiç uğruna. Koku olayı da düzelir bence, farklı bir dr a danışsanız. En azından mesaj atsanız

Ben sadece kokudan rahatsizim pişman olma olduğuna herkes oluyor bu süreç geçer burnun tam oturunca iyi ki yaptırdım diceksin.sakin üzülme İNŞALLAH bende koku alsam çok mutlu olucam.

Ben sadece kokudan rahatsizim pişman olma olduğuna herkes oluyor bu süreç geçer burnun tam oturunca iyi ki yaptırdım diceksin.sakin üzülme İNŞALLAH bende koku alsam çok mutlu olucam.
Şeklinden memnun musunuz? Koku alamamak çok çok zormuş arkadaşım covid oldu iki hafta koku alamadı. Çok sıkıntı çekti. İnşallah en kosa sürede düzelir şikayetiniz

Kendi doktoruna sorar mısın sadece parfüm yumuşatıcı gibi kokuları az aliyorum yemek kokusu hiç yok sizde sorun lütfen bana bilgi verin koku alamayınca panik geliyo 2 ay sadece keskin kokuları almak normal mi bi sorun lütfen

Şeklinden memnun musunuz? Koku alamamak çok çok zormuş arkadaşım covid oldu iki hafta koku alamadı. Çok sıkıntı çekti. İnşallah en kosa sürede düzelir şikayetiniz
Şeklî umrumda değil YETERKI KOKU ALAYIM koku alamamak çok zor İNŞALLAH GEÇER.

Başka doktora gittim başkasının ameliyatıyla ilgili yorum yapmiyolarmis napicam bilmiyorum çok zor dayanma gücüm bitmek üzere iyileşmem gerek iyilesicem.

Merhaba 12 ağustosta ameliyat oldum bende koku almama gibi bir durum olmadı. Şu an burnumun içi hala hafiften şiş %60 %70 nefes alıyorum ama koku almama gibi bir durum olmadı şu anda da yok. Herkeste durum farklı ilerliyor olabilir ama lütfen başka bir doktora tekrar görünün.

Benim dr um benim sorularıma bile cevap vermiyor ki. Özelden sana bir dr ismi yazayım ona sor instagramdan

Bu durumu yaşamama çok üzüldüm ben iki sene öncesi nefes alamadığım için burun ameliyatı olmaya karar verdim ve bu konuda en iyi hastaneleri araştırmaya başladım bunun içinde Avrupa yakasında oturma rağmen karşiya Anadolu yakasına İstanbul Haydarpaşa numune hastanesine gitmeye karar verdim.Doktorla görüştüm ve nefes alamadığım için ameliyat olmak.istedigimi söyledim oda bana biraz burnun kemerli orayida duzeltmemi istermisin dedi bende olabilir dedim ve bir ay sonra ameliyat oldum ilk zamanlar çok zordu ama yaklaşık 1 ayda kendimi tamamen toparladım koku alma problemi hiç olmadı.Aksine daha önce bu kadar koku alamiyormusum.Zaten eğer doktor kaçamak cevap veriyorsa bilki o işte bir sıkıntı var demektir.Burda hastane reklamı yapmıyorum Haydarpaşa devlet hastanesidir ve alında Türkiye'de bir numara oraya gitmeni tavsiye ediyorum.Benim.doktorum ozan aralandı randevu alıp gidersen sana mutlaka yardımcı olur zaman kaybetme derim geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim korkuyorum 5 yaşında kızım koklamak istiyorum her iyi msj moral oluyor ALLAH RAZI OLSUN

Ben hala alamiyorum malesef sadece keskin kokular nerdeyse 3 ay olucak doktorum coronaya bagliyor herseyi oysa herkes ilk hafta bile koku aliyor ben 40.gunumde fark ettim her kokuyu alamadigimi genelde bu cok yaygin bisi degil bende sinuzit varmis iltihap olmus butun sinusler ÍNŞALLAH kokum dúzelir.korkma ama hemen doktoruna sor genelde ilk ay fazla alamayip sonradan herkesin duzelmis bende dua ediyorum súrekli dúzelsin diye

Düzeliyor o arkadaşlar yavaş yavaş. Sonuçta burun bir travmaya maruz kaldı. Benimde 3.ayım daha iyi koku almaya başladım. Ki burnum inmek bilmiyo resmen,fazlasıyla şiş. Zamana ihtiyaç var, boşuna demiyorlar 6ay diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…