Estetik sonrası uzun ince burun deliği

xxzyx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2020
25
5
1
25
Arkadaşlar merhaba bu gün 5.günüm ama buun deliklerim o kadar ince ve küçük duruyor ki canımı çok sıkıyor sürekli ağlıyorum birsürü video izledim daha benimki gibi gözükene rastlamadım nolur bana yardımcı olun

Özelden resim atabilirim gerçekten moralim çok çok kötü intihar bile düşünür oldum gizlemeyeceğim

Özelden resim atabilirim gerçekten moralim çok çok kötü intihar bile düşünür oldum gizlemeyeceğim
Offf neden böyle yapıyorsunuz. Eminim güzel görünüyordur ama siz dikkatli incelediğiniz için kusur görüyor olabilir mısınız hele çevrenize asla danışmayın. Size alışkın olduğunuz eski burnunuza hep daha güzeldi diyecekler.

Benimde öyle canım. Kalın derili burnum var. Henüz 19gün oldu. Ödem çok ve çok yavaş dağılıyor. Biraz sabredicez...

İnşallah
Benimde öyle canım. Kalın derili burnum var. Henüz 19gün oldu. Ödem çok ve çok yavaş dağılıyor. Biraz sabredicez...
inşallah dua ediyorum hep burdaki bazı konulara girince hiç hiç moralim kalmıyor 1.5 sene geçip ödemi inmeyenler vs Allahım yardım et diyorum sadece

Bende öyle canım sıkıldı, üstelik dediğin gibi herkesin burnu yerli yerinde daha ilk zamanlardan ama benimki uzaya doğru bakıyo:) masaj verildiyse ihmal etme, ben yapıyorum bebek adımlarıyla da olsa yavaş yavaş düzeliyor. Zor süreçmiş ...

5. Gün mü.. daha neler neler değişecek 5. Günde benim burnumu görseydiniz fotoğraf atabilir misiniz bakayım yalnız 5. Gün aşırı erken en az 3 ay

MERHABALAR KONUYA GÜNCELLEME GETİRİYORUM ARKADAŞLAR GERÇEKTEN ÇOK HEYECAN YAPMAYIN BEN YAPTIM HATA YAPMIŞIM ALÇIYMIŞ ONLAR ŞU ANDA DELİKLERİM ESKİ HALİNE DÖNDÜ AYNI SORUNU YAŞAYANLAR OLURSA DİYE YAZIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…