Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef oluyor biraz ama bu olumlu yönde tabi.. benim çok kötü bir burnum olmamasına rağmen değişti ve çok daha güzel oldum. 6 ay ve bir sene içerisinde düzeliyor ama merak etmeyin :)Estetikten sonra yuz ifadeniz de degısme oldu mu. Aynaya balımca sanki Baska bırı olduğunuzu dusundunuz mu. Çok farklı biri gibi oluyor mu En çok tereddüt ettiğim sey bu
Herkes çok mu yadırgar diye endişe ett merhaba Yanı ben doğal bir burun olsun istiyorum herkes anlamasın istiyorum ama anlasılır mı yanıMaalesef oluyor biraz ama bu olumlu yönde tabi.. benim çok kötü bir burnum olmamasına rağmen değişti ve çok daha güzel oldum. 6 ay ve bir sene içerisinde düzeliyor ama merak etmeyin :)
Ama şişlikler indikçe burun oturmaya başlayınca eskiye dönüyorsun bence
Eski burnunla istedigin burun arasinda bariz farklar yoksa anlamayabilirler. Herkes bana genclesmissin dedi.Herkes çok mu yadırgar diye endişe ett merhaba Yanı ben doğal bir burun olsun istiyorum herkes anlamasın istiyorum ama anlasılır mı yanı
Olabilir cunku burun ucum dusuk ve biraz hafif bir kemer varEski burnunla istedigin burun arasinda bariz farklar yoksa anlamayabilirler. Herkes bana genclesmissin dedi.
Kimse anlamasın diye bir şey olamaz ufak da olda farkedilirOlabilir cunku burun ucum dusuk ve biraz hafif bir kemer var
Biliyorum anlayan tabı ki anlar. Mesela anneannem teyzelerim gibi insanlar anlamasın isterdim cunku gunah diye konusacaklar AA estetik yaptırmış diyecekler. Bizler gibi dikkatli bakan insanlar anlayacak zaten de yazın tatilde görecegım tanıdıklar anlasın istemezdim ben doğal bir burun istiyorum bu yuzdenKimse anlamasın diye bir şey olamaz ufak da olda farkedilir
Tamam da doğal burun olduğu zamanda kendi burnunuz gibi olmayacak sonuçta. Benim burnum iki buçuk aylık çok doğal evet estetik olduğu hiç belli olmuyor ama sonuçta eski burnum gibi değil başka bir burun oldu ama doğal olduBiliyorum anlayan tabı ki anlar. Mesela anneannem teyzelerim gibi insanlar anlamasın isterdim cunku gunah diye konusacaklar AA estetik yaptırmış diyecekler. Bizler gibi dikkatli bakan insanlar anlayacak zaten de yazın tatilde görecegım tanıdıklar anlasın istemezdim ben doğal bir burun istiyorum bu yuzden
Ne guzel kıme yaptırdınız. Bende doğal istiyorum insallah benim ki de doğal olur.Tamam da doğal burun olduğu zamanda kendi burnunuz gibi olmayacak sonuçta. Benim burnum iki buçuk aylık çok doğal evet estetik olduğu hiç belli olmuyor ama sonuçta eski burnum gibi değil başka bir burun oldu ama doğal oldu
Dedigim gibi eski burnundan cok farkli bir burun yaptiracaksan arkadaslarin akrabalarin anlar. Kimler daha cok anliyor biliyormusun. Burun ameliyati olmak isteyen veya olanlar bu isi arastira arastira anliyorsun. Ben ameliyattan once sokakta tv de kimi gorsem burnuna bakiyordum :))Biliyorum anlayan tabı ki anlar. Mesela anneannem teyzelerim gibi insanlar anlamasın isterdim cunku gunah diye konusacaklar AA estetik yaptırmış diyecekler. Bizler gibi dikkatli bakan insanlar anlayacak zaten de yazın tatilde görecegım tanıdıklar anlasın istemezdim ben doğal bir burun istiyorum bu yuzden
Aynen bende öyleyim :) bir bebek görsem bile burnuna bakıyorum. O derece burun takıntım var. Oğlumun burnu çok guzel sonradan benım gibi olursa diye üzülüyorum o derece buru na odaklı yasıyorumDedigim gibi eski burnundan cok farkli bir burun yaptiracaksan arkadaslarin akrabalarin anlar. Kimler daha cok anliyor biliyormusun. Burun ameliyati olmak isteyen veya olanlar bu isi arastira arastira anliyorsun. Ben ameliyattan once sokakta tv de kimi gorsem burnuna bakiyordum :))
Ameliyat olmaya karar verdikten sonra burunlara bakmaya basladin degil mi :)) Inceleye inceleye uzmanlasiyorsun zaten. 3 hafta evvel havaalanindayken yanimizdan bir kiz gecti. Ben kizin burnuna baktim tabi kanatlari bayagi genis kalmis dedim icimden yine de cok tatli kiz dedim. Aksam dizi izliyoruz yabanci gelini megerse dizideki sirinmis :)) Dusun artik kiza genel bakmiyorumda sadece burnun bakiyorum :))Aynen bende öyleyim :) bir bebek görsem bile burnuna bakıyorum. O derece burun takıntım var. Oğlumun burnu çok guzel sonradan benım gibi olursa diye üzülüyorum o derece buru na odaklı yasıyorum
Estetikten sonra yuz ifadeniz de degısme oldu mu. Aynaya balımca sanki Baska bırı olduğunuzu dusundunuz mu. Çok farklı biri gibi oluyor mu En çok tereddüt ettiğim sey bu
Ne islem yapilirsa yapilsin ifade degisiyor. Onemli olan psikolojik olarak ameliyata hazir olmak. Kendinizi herseye hazirladiginizda ameliyat sonrasi hic sorun yasamiyorsunuz. Kafanizda kesinlikle hayali bir burun canlandirmayacaksin. Sonucu husran oluyor. Sonrada doktora kiziyoruz. Olmayacak burundan olmayacak burunlar beklemek gibi..yüz ifadenizi değiştirecek olan şey kavisli bir burun.. kemerli burnunuzun sırtını doktor düz bırakırsa ifadede pek değişiklik olmaz. ama güzel bir kavis verirse ve yüzünüze giderse, ifadeniz değişebilir.
burnunuzun ucu epey düşük mü mesela? epey düşük olan bir burun ucu normal burun formuna sokulduğunda da ifade değişebilir.
Evet burun ucum düşük ve hafif bir kemer varyüz ifadenizi değiştirecek olan şey kavisli bir burun.. kemerli burnunuzun sırtını doktor düz bırakırsa ifadede pek değişiklik olmaz. ama güzel bir kavis verirse ve yüzünüze giderse, ifadeniz değişebilir.
burnunuzun ucu epey düşük mü mesela? epey düşük olan bir burun ucu normal burun formuna sokulduğunda da ifade değişebilir.
ifadem değişir diye çok dert etmeyin, ben bi beş yaş gençleştim, ifadem eskiye göre bayaa değişti, sert yüz hatlarım daha yumuşak oldu ama çok mutluyum yeni halimden :)Evet burun ucum düşük ve hafif bir kemer var
Ne guzel benım de guzel olur insallah. Nerde oldunuz ameliyatı. Ben Ankara da olacagım haftayaifadem değişir diye çok dert etmeyin, ben bi beş yaş gençleştim, ifadem eskiye göre bayaa değişti, sert yüz hatlarım daha yumuşak oldu ama çok mutluyum yeni halimden :)