estetik sonrası

namas

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
238
177
303
İstanbul
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben geçen hafta salı günü burnumdan hem estetik hemde nefes almakta güçlük çektiğim için ameliyat oldum bugün 11.gün burnum istediğimden biraz büyük duruyor şişlikler indikten sonra burun ne kadar küçülür bilgilendirir misiniz? Bir de sağ burun kanadım hem daha geniş hemde aşağıda görünüyor soluma göre sizce eşitlenir mi her ikiside çok korkuyorum çok kötü hissediyorum deneyimlerinize ihtiyacım var:((

Canim daha cok yeni endiselenme sislerin inecek ne kadar kuculur bilinmez ama inecek yani.

teşekkürler öncelikle yorum için ama o kadar gerginim ki burun kökümde kemik gibi sert bir çıkıntı var ayrıca sağ burun kanadım ve deliğimden hem daha geniş hem daha aşağıda duruyor şişlikten diyorlar ama ben sanki böyle kalıcak gibi hissediyorum korkuyorum:(

Benimki de oyleydi canim ama gecti suan ikisi esit. Sag deligim cok cok az daha asagida ama dikkatli incelemeden anlasilmiyor inan hic takmiyorum. En buyuk derdin bu olsun bosver ben suan ucundaki sislik mi deformasyon mu artik ondan dolayi mutsuzum. Dua et baska sorun cikmasin canim cunku bahsettiğin sorun geçiyor.

brun ucunda ne var ki canım inşallah istediğin gibi olur burnun beni rahat ettirdin sağolasın benimde ucu şiş top gibi duruyor

Canim muhammet dilber başlığında revizyon dusunuyorum demissin ama daha coooook erken aklini bulandirma simdiden. Burnun degisecek daha..

Canim muhammet dilber başlığında revizyon dusunuyorum demissin ama daha coooook erken aklini bulandirma simdiden. Burnun degisecek daha..

evet işte öyle bir korku sardı ki içimi hep böyle kalacak gibi hissediyorum inan revizyon için doktor araştırıyorumdum durdum biraz daha iyi hissediyorum sayenizde çok teşekkür ederim

Bende merak ediyorum ne kadar küçülüyor benimde sekli degismis ama sanki eskisinden daha kaba kalin duruyor

canım benimde alçıdan çıkar çıkmaz çok kibar incecik bir burnum vardı sonra biraz daha kalınlaştı umarım şişlşklerdendir de biraz daha zarif bir burnum olur ama ne kadar küçüldüğünü cidden bende çok merak ediyorum aslında birisi ay ay fotoğraflarını paylaşmış olsa görme imkanımız olurdu bizimde

Kızlar bu tarz gönderiler yapıp yorumumuzu istediğinizde, birer fotoğraf koyun ki anlayalım burnunuzun şiş olup olmadığını; böylece de daha objektif yorumlarda bulunabilelim.

Back
X