Estetik ve Plastik Cerrahide Op.Dr Orhan Erbaş ile ilgili görüşü olan var mı?

gkc_k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
11
15
Arkadaşlar Ankara da Op.Dr Orhan Erbaş ile ilgili duyumlarınızı,görüşlerinizi aktarabilir misiniz? Araştırma yapıyorumda yardım edin.

Merhaba, 10 gün önce burun ameliyatı oldum, Orhan hocam, güler yüzlü,sıcakkanlı ve çok iyi bir cerrah.çok rahat ve konforlu bir süreçti,morluklar ve şişlikler dışında...vermiş olduğu Arnica jel sayesinde aynı ameliyatı olanlara kıyasla, çok kısa zamanda iyileşme sağladım. Gidip görüşmeyi tavsiye ederim, hastane ve ekibi de çok başarılı....

Merhaba,10 gün önce burun ameliyatı oldum, Orhan hocam, sıcakkanlı ve çok iyi bir cerrah.çok rahat bir süreç geçirdim, hiç ağrım olmadı, şişlikler ve morluklar dışında. Hocamın vermiş olduğu Arnica jel diğer ameliyat olanlara kıyasla çok daha erken şiş ve morlukların geçmesini sağladı. Ne ameliyatı olacağını bilmiyorum ama gidip mutlaka görüşmelisin, hastane ve ekibi de çok başarılı.

1 hafta önce lazer lipoliz ve karın germe ameliyatı oldum..sonuç gayet güzel..hastasıyla iletişimi çok iyi,işini seven,ilgili ve başarılı bir doktor..ben şahsım adına Kendisini tavsiye ederim...

X