Estetik yaptiracaklar dikkat

Berrin 90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
414
315
18
35
Arkadaslar burun estetiğinde doktor mağduru olarak uyarıyorum. Burnunu şekil olarak güzel olabilir ama küçük burun nefes almayi çok zorlaştırıyor. Çok bilindik bir doktora ameliyat olmama rağmen bu sorunu çekiyorum.

Arkadaslar burun estetiğinde doktor mağduru olarak uyarıyorum. Burnunu şekil olarak güzel olabilir ama küçük burun nefes almayi çok zorlaştırıyor. Çok bilindik bir doktora ameliyat olmama rağmen bu sorunu çekiyorum.
nasıl yani? burun delikleriniz mi çok küçültüldü,nasıl oldu?

Zühtü demire kimseyi kotulemek istemezdim aslında ama benim yaşadığını yaşamanızı istemem

Burun deliği değil üst tarafı burun kikirdagini inceltti. Nefes yolum çok dar. Sağolsun nefes alamıyorum diye gittim her seferinde geçer diye gonderdi

Burun deliği değil üst tarafı burun kikirdagini inceltti. Nefes yolum çok dar. Sağolsun nefes alamıyorum diye gittim her seferinde geçer diye gonderdi
çok çok üzüldüm :(
başka bir doktora gitseniz,belki basit bir çözümü vardır. nefes bu,tahmin edemiyorum nasıl zorluk çektiğinizi. görüntüden bile daha önemli,doğru nefes alamazsanız başka bir sürü şeye yol açar. spor da yapamazsınız,bence başka bir doktora görünün.

çok çok üzüldüm :KK43:
başka bir doktora gitseniz,belki basit bir çözümü vardır. nefes bu,tahmin edemiyorum nasıl zorluk çektiğinizi. görüntüden bile daha önemli,doğru nefes alamazsanız başka bir sürü şeye yol açar. spor da yapamazsınız,bence başka bir doktora görünün.
Oyle yapicam ins gecer

Ben de aynı doktorun mağduruyum.Burnum simetrik olmadı, ucu çok kalkık oldu, deliklerden biri daha aşağıda.Revizyonla birlikte göz kapağı düşüklüğünden ameliyat oldum.Göz kapağım 3 ayda eski haline döndü.Çektiğim ameliyat acılarıma mı, sonucun kötü olmasına mı, giden paralarıma mı hangisine yanayım...

Back
X