Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiiin şmdi askerdeee bol bol dayak yiyomuş mahkemeye verdim ama bişey yaptıklarıda yok ki kötükedihüso adalet yok yani bu dünyada ilahi adalete güveniyorum ama duyuyorumda bana yaptıkları çıkıyo ondab neyse.. bnm sigortamda yok bide nekadara patlar bu bana hiçç bilmiyorum 2 sene önce 8 milyar denmişti bi dr a gitmiştik adını hatırlamıyorm hem güven memiştim o dr a hemde anneme bana pahalı gelmişti ne yalan söliimm işte bu konudada yardımınıza ihtyacm varrr :enbuyukkk:
öncelikle normalde hokka gibi bi burnum vardı onu söliyim.ama ilkokulda basketbol oynarken burnumun üstüne top yedim ozamandan bu zamana bitane kemerim var,şükür normal deliklerin oldugu bölümde bi bozulma olmadı:kedi:
neyse resmimide koyiyim ark.lar size bu önden halleri
http://img107.imageshack.us/i/burnm.jpg/
buda sizler için özenle çektiğim iğrençbenneyaptımki profil görüntüm..
Imageshack - wwwburnjpg
bende artık etrafta fotoğraf çekilirken rahatça takılmak profilden çıkmamak için çaba harcamamak istiyorum..
Süt annemin eşi doktor onunla konustum sadece benmde sinirimi bozan yerde sorun var ,ama büyük olasılıkla kırıktan dolayı zor nefes alıyorum ama eger içte bişeyleri düzeltmeleri gerkirse kırmaları gerkirmiş ki buda iyileşme süresini uzatırmış,diğer bi türlüde sadece beni rahatsız eden kısmı hiç kırmadan törpüleyebilrlermiş..
Fikirlerinizi alabilrmiyim:)sanırım kırdırmıcam:sinifsinif::çok üzgünüm: