Estetik yaptrmay dnyorum

heln canım o ruh halini çok iyi bilirim bende çok pişman olmuştum yaptırdığıma ama sonra alışıyorsun zaten doktorlarda önceden söylüyorlar ameliyattan sonraki günler pişmanlık yaşayabilir hatta bunalıma girebilirsin ama bu geçici bir durumdur diye

valla bak forumda tüm doktorların fiyatlarının yazılı oldugu bir topik vardı, biraz geri sayfalara gidersen bulursun cnm, sana asagı yukarı fikir vermis olur

amiiin şmdi askerdeee bol bol dayak yiyomuş mahkemeye verdim ama bişey yaptıklarıda yok ki kötükedihüso adalet yok yani bu dünyada ilahi adalete güveniyorum ama duyuyorumda bana yaptıkları çıkıyo ondab neyse.. bnm sigortamda yok bide nekadara patlar bu bana hiçç bilmiyorum 2 sene önce 8 milyar denmişti bi dr a gitmiştik adını hatırlamıyorm hem güven memiştim o dr a hemde anneme bana pahalı gelmişti ne yalan söliimm işte bu konudada yardımınıza ihtyacm varrr :enbuyukkk:

benim doktorum fuat bey burnunu görmesi lazım fiyatları 2500 3000 arası paragöz biri değildir anadolu yakasında
iyice araştır içine sinen doktora ol ameliyatını

benimki de abdülkadir göksel bagdat caddesnde muaynanesi harika bi doktor tavsiye ederim sargılı halini bile sevmiştim benn :) 3-4 milyar arasıı seninde kırık ooldugu için bagkur birazını öder belkii
ama benimkide estetik ameliyatıydı

sibushe 8 milyar olur mu, çok pahalı:uhm: kadinlar klubune ne kadar teşekkür etsem azdır çünkü benim karar vermemi ve gün almamı sağladı bu sayfalardaki arkadaşlar. Hiçbirinizi yüz yüze tanımadım ama en yakınlarımıza anlatmadığımız burun komplekslerinmizi beraber paylaştık, hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan.
Canım zaman buldukça burun konusunu bu sitede araştır oku, çok yazıldı, pekçok doktor var adı geçen, fiyatlar var doktorların hepsi çok başarılı yoksa böyle uzun uzun destan gibi sayfalarca mesajlar yazılır mıydı. Önemli olan bütçene uysun, görüştüğünde için ısınsın doltoruna. Benim karar vermem 5-6 ay buldu, çok aceleye getirmeden sende halledersin doktor seçimini inşallah canım

geenelde araştırırsan sibushe burun vakaları 2. 3. ameliyatlarını olmuşlar yanlış doktor seçiminden dolayııı sececegin doktorun hem kbb hem estetisyen olmasına önemm verr aklında bulunsun hem nefes hem şekil bozukluğun var çünkii

öncelikle normalde hokka gibi bi burnum vardı onu söliyim.ama ilkokulda basketbol oynarken burnumun üstüne top yedim ozamandan bu zamana bitane kemerim var,şükür normal deliklerin oldugu bölümde bi bozulma olmadı:kedi:
neyse resmimide koyiyim ark.lar size bu önden halleri
http://img107.imageshack.us/i/burnm.jpg/
buda sizler için özenle çektiğim iğrençbenneyaptımki profil görüntüm..

Imageshack - wwwburnjpg

bende artık etrafta fotoğraf çekilirken rahatça takılmak profilden çıkmamak için çaba harcamamak istiyorum..

Süt annemin eşi doktor onunla konustum sadece benmde sinirimi bozan yerde sorun var ,ama büyük olasılıkla kırıktan dolayı zor nefes alıyorum ama eger içte bişeyleri düzeltmeleri gerkirse kırmaları gerkirmiş ki buda iyileşme süresini uzatırmış,diğer bi türlüde sadece beni rahatsız eden kısmı hiç kırmadan törpüleyebilrlermiş..
Fikirlerinizi alabilrmiyim:)sanırım kırdırmıcam:sinifsinif::çok üzgünüm:

Bence Burun estetiği yerine ameliyatsız çözümü deneyin. İstanbul’da Özlem Karadağ Köse ameliyat Burun estetiğinde çok iyi tavsiye ederim.

G gizem_taha83 isimli üyenin yazdığı mesajı asla dikkate almayın. Kendisi reklam yapmaktadır. 2 sene önce uyardık lakin akıllanmamış.

Back
X