• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşım 33 olmasına rağmen , dolgu ve botoks konusunda deneyimliyim.
Öncelikle tek bir kırışıklığım yok 4 yıldır azar azar 6 ay aralıklarla botoks yaptırıyorum, çok memnunum. Bu arada annem de yıllardır botoks uygular düzenli yaptırdığı ve çizgiler belirginleşmeden yaptığı için inanılmaz doğal bir görüntüsü mevcut.

Bunun dışına dudak dolgum var , 3 yılda 4 kez yaptırdım. Yine hiç bir sıkıntı yaşamadım dudaklarım gayet orantılı ve doğal duruyor.
Bence buradaki en önemli nokta geç kalmamak ve abartmamak.
Yani çizgileri derinleşmiş dudak yaşa yenik düşmüş bir durumda abartılı çözümler kötü duruyor.

Aynen bende hic yaptirmadim yilanin zehri cok cok küçük miktarda enjekte ediliyor oda şişme sağlıyor ve çoğu insanin felç geçirmesi yüz felci bu sebepten zaten kendi duru güzelliğim yeter diye düşünüyorum makyaj dahi yapmam pudra fondöten asla surmem cildimi deler diye sadece göz kalemi ve ufak bir ruj yeterli diye düşünüyorum hep cildimi yaslandirmayi asla istemem 30 yasindayim daha kırışık yok bende insanlarla uğraşmak yorucu diye kendi alanimda öğretmenlik yaptim devlete bagli lise dengi okullarda sonra tekrar meslegime döneyim dedim protez tirnak yaparken kadindan fenalik geldi ve artik meslegimi bıraktım evde oturup koca parasi yiyorum 🤭🤭🤭
Oda iyiymiş 😂😂

Bu sabah plastik cerrahımla yaptığım muhabbet üzerine hemen daldım konuya :)
40 yaşındayım ilk botoks deneyimimi alın ve kaz ayakları bölgesine geçen ay yaptırdım.
Alın bölgemde kaş çatmadan dolayı oluşan derin bir çizgim vardı.
Memnuniyetsizliğimi söylediğimde "botoksla daha fazla derinleşmemesi ve çoğalmamasını sağlayabiliriz ama çizgi yok olsun istersen dolguda yapmalıyız" dedi.
Ve bu iki işlemin her sene yenilenmesi gerekiyormuş.
Sana tavsiyem botoksla çizgi oluşumunu durduralım ama dolgu yerine cilt bakımı/masajı ve yüz yogasıyla kalıcı iyileşme sağlaman olur dedi.

Estetiğe önyargılı biriyim, hala daha kısmende öyleyim aslında.
Doğru bir tanım olur mu bilemedim ama cilt bakımı yaptırır gibi olan yani derin çizgiler ve ışıltıyı kaybı ve gözeneklerin küçülmesine odaklı olan ufak dokunuşların gerekliliğine inanıyorum.
Temiz, derin çizgileri olmayan ışıltılı ve nemli bir cilt bir rimel ve ruj sürsen güzel gösterebiliyor bir kadını.

Bugün plastik cerrahıyla Nurgül Yeşilçay'ı konuştuk. Kadın yüz felci geçirmiş gibi son dönemlerde.
Yüzün alt bölgesine botoks yaptırmasından kaynaklı olduğunu ve kendisine talep gelse bile alın ve kaz ayakları dışında botoks uygulamadığını söyledi.
Çünkü botoks ile kaslar feç ediliyor, bu sinire denk gelirse ciddi hasarlar bırakabiliyor dedi.
Hatta kendisine çok kötü sonuçlarla gelen hastalardan bahsetti biraz.
Kadın o mesleği yapıyor ama çok da o toplara girme modunda konuştu.

Mesela örümcek askısında bir süre sonra deri altından ipler gözükebiliyormuş.
Dudak dolgusu bir kaç defadan sonra dudakların şeklini daha kötü görünmesine sebep oluyormuş.
Şekil A Hande Ataizi.

Ben botoksun yanında 2 aylık aralarla innofacial bakım yaptırıyorum. 1,5 aydır her gün düzenli devam ürünlerini kullandım.
Cilt nem dengesizliğim düzeldi, ışıltı geri geldi, gözeneklerim küçüldü, burun yanı oluşan sarkmalarım gözle görülür şekilde düzeldi. Bu kadar sonuç benim için yeterli daha başka bir şey yaptırma niyetim yok.
Benimde yaşım 40 a gelmek üzere. Gece çalıştığım icin eşimle ayrılık sonrası arada uyku problemi yaşıyordum. Arkadaşıma gittim ve göz altına ısın tedavisi uygulayalım dedi bende eger çok az uygulanacaksa tamam dedim. Yaklaşık 0,5 ml uygulandı Buda neredeyse fark edilmeyecek miktardaydı. Aradan aylar sonra ben baya zayıfladım ve bu minnacık dolgu yüzeye çıkmaya başladı. Allahtan zamanla eriyen bir maddeymiş. Şimdi tamamen yok oldu. Bundan sonra asla böyle şeyler yapmamaya karar verdim. Sonuçta yaşlanmak insanlıgın doğasında var , kendimi olduğum gibi sevmeyi öğrendim ☺️

Dişlerimi sıktığım için masseter botoks yaptırdım. Gitmişken alnımı da araya sıkıştırdım. :) Alnımdan aldığım sonuç harika. Derin bir çizgi vardı, yok oldu. Gerektikçe gene yaptırırım.

Ama masseter botoks konusuna gelince iş, gülüşüm bozuldu. 4 ay garip güldüm. Görüntü hoşuma gitmese de sağlığım için tekrar yaptırmayı düşünüyorum. Eşim de yaptırma, gülüşün değişti, sanki sen değildin diyor ama diş köklerim ağrıyor artık. Mecburen yaptıracağım.

Yaşınız gelince karar verirsiniz siz de. Şu an çok erken.
merhaba ne kadar sürede düzeldi

Estetiğe sıcak bakan biri olarak 40 yaş normal diyorum. O yaşlara yaklaştığımda kendim de düşünüyorum ama şu andan başlamam mesela (25 yaşındayım).

Bazı arkadaşlar eşiniz klasik Instagirl tipi görmek istemiyordur karşısında bu yüzden böyle bir tepki vermiştir demiş. Bakın buna katılıyorum. Çünkü estetiğin yapılıp yapılmadığından çok nasıl yapıldığı önemli asıl. Mesela dudak dolgusu yaptırmak istersiniz, bir doktor acayip sahte şişmiş balon gibi yapar diğer doktorda bakanlar ne yaptırdığınızı tam olarak söyleyemez bile. Bir plastik cerrahın sözüydü bu: “En iyi estetik yapıldığı anlaşılmayan estetiktir.” 👌

Örnek: Bu araların popüler dizisi Duy Beni'de başrol kızın estetiği özellikle dudak dolgusu o kadar abartı ve yapay duruyor ki anlatamam. Kız 26 yaşında bu arada. Yani eşiniz böyle görünmenizden korktuysa birazcık haklı olabilir. 😅 Link bırakıyorum.

Düzenleme: Ayyyy konu tarihini 24 Temmuz 2022 gördüm ya ben! 😳🤦‍♀️🤦‍♀️ Kadıncağız 5. estetiğini yaptırmıştır konu yorumluyorum ben de. Kim buldu hortlattı senesi geçmiş konuyu.. 🤦‍♀️

Son düzenleme:
İyi geceler.
Kendime dert araniyor gibi olacagim cunku bunun cozumu burada değil muhtemelen ama olsun derdim bu işte yazmak istiyorum.

Şimdi benim eşim normalde ne giydiğime, ne sürdüğüme, saçıma, makyajima vs karışmaz onu belirteyim.

Gelelim asıl mevzuya, bende yaşlanma korkusu var birazcık👌 ve hep ileride estetik olurum belki diye dusunuyordum daha dogrusu artık 28 yaşimdayim yeni dusunuyorum. Hani olursa 40 yaşimdan sonra belki estetik ihtiyacim olabilir diyorum. 🤔 40 cok mu erken?

Bu konulari hiç eşimle paylaşmamiştim daha dogrusu ciddiyetsiz bicimde belirtmişimdir en fazla. Geçenlerde öylesine lafını açtım ve ilginç bir tepki gördüm.
:)

"Yüzüme hiç bir estetik yaptiramazmişim boşanmadan. 😕"

Boyle tepki goreniniz var mi? Nedenini de duzgun aciklamiyor. Ben yaşlanmayip ne yapacakmisim. 🙂 Oturup yaşlanayim mi yani...
Eşimde öyle derdi ohooo insan isteyince buluyor çözümünü valla 😅 şuan da
Meme protezim var
Burun estetiğim var
Dolgu botoxta yaş 32 oldu eklendi
Şimdide kırmızı çizgim dudak dolgusu sakın yaptırma diyor
Tamam kocacım diyorum ( ihtiyacım yok onu da hallederdim yoksa 🤣🤣)

Estetiğe sıcak bakan biri olarak 40 yaş normal diyorum. O yaşlara yaklaştığımda kendim de düşünüyorum ama şu andan başlamam mesela (25 yaşındayım).

Bazı arkadaşlar eşiniz klasik Instagirl tipi görmek istemiyordur karşısında bu yüzden böyle bir tepki vermiştir demiş. Bakın buna katılıyorum. Çünkü estetiğin yapılıp yapılmadığından çok nasıl yapıldığı önemli asıl. Mesela dudak dolgusu yaptırmak istersiniz, bir doktor acayip sahte şişmiş balon gibi yapar diğer doktorda bakanlar ne yaptırdığınızı tam olarak söyleyemez bile. Bir plastik cerrahın sözüydü bu: “En iyi estetik yapıldığı anlaşılmayan estetiktir.” 👌

Örnek: Bu araların popüler dizisi Duy Beni'de başrol kızın estetiği özellikle dudak dolgusu o kadar abartı ve yapay duruyor ki anlatamam. Kız 26 yaşında bu arada. Yani eşiniz böyle görünmenizden korktuysa birazcık haklı olabilir. 😅 Link bırakıyorum.

Düzenleme: Ayyyy konu tarihini 24 Temmuz 2022 gördüm ya ben! 😳🤦‍♀️🤦‍♀️ Kadıncağız 5. estetiğini yaptırmıştır konu yorumluyorum ben de. Kim buldu hortlattı senesi geçmiş konuyu.. 🤦‍♀️

Ay bende düştüm tongaya şu konular nasıl hortluyor anlamadım gitti 🤣🤣

Yok hiç bir şey yaptirmadim. 😂😂😂 Daha 29 yaşimdayim. 😬😬

Ay bende düştüm tongaya şu konular nasıl hortluyor anlamadım gitti 🤣🤣

Mune Mune konu kapanabilir. Evet devamli hortluyor bu konu. 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X