Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşini sevdim benim kafadan
Sini olduğun gibi sevip kabul ediyor bu erdemdir
Tabi sizin isteğinize saygı duyduğum gibi
Oyum eşinizden yana![]()
daha gençsin onu ilerde ikna edersin ikna olmazsa da basar gider yaptırırsın.sana gerek yohhh yohhh estetiğeeeeOlduğum gibi kabul ediyor mu?Şuan olduğum hal zaten güzel kabul etmesi bir erdem degil herkes kabul eder beni.
Yuzumu degistirme istegim yok zaten ama ileride yaşlanip kirisinca estetik ihtiyaci hissedebilirim, bunu kabul etmek istemiyor.
Yaşına göre güzel olacaksın geneOlduğum gibi kabul ediyor mu?Şuan olduğum hal zaten güzel kabul etmesi bir erdem degil herkes kabul eder beni.
Yuzumu degistirme istegim yok zaten ama ileride yaşlanip kirisinca estetik ihtiyaci hissedebilirim, bunu kabul etmek istemiyor.
aa benim beyaza tahammülüm yoktur hemen rötuş yapar boyarımm 5 tel bile olsa.ama mesela dudaklarım ince umrumda bile değil.ajda pekkan gibi 76 yaşında 18 gibi görünmeye giyinmeye çalışmayacağımmYaşına göre güzel olacaksın gene
Eşim 40 arkadaşlarım 40 varsın bende 40 olayım
Zamana ne kadar karşı koyacağım
Kırışıklarım beyazlarımda olsun
Hiç zamanla yarışacak takatim yok
Varsın onun dediği olsun![]()
Sararmakta olan yaprakları düşünaa benim beyaza tahammülüm yoktur hemen rötuş yapar boyarımm 5 tel bile olsa.ama mesela dudaklarım ince umrumda bile değil.ajda pekkan gibi 76 yaşında 18 gibi görünmeye giyinmeye çalışmayacağımm![]()
Botoks için 40 beklemek hata cizgiler çikmadan yaptirmak lazimHele bir 40 yaşına gelin.o zaman düşünürsünüz..
Örnek harika yalnızSararmakta olan yaprakları düşün
İçlerinden birini aldın yeşile boyadın cilaladın parlattın
Tüm yapraklar sarı turuncu boyadığın yaprak içlerinde parlıyor
Bu onun aslında sararmış bir yaprak olduğunu ve yakında düşeceği gerçeğini değiştirmiyor
Sararmakta olan yaprakları düşün
Bu onun aslında sararmış bir yaprak olduğunu ve yakında düşeceği gerçeğini değiştirmiyor
Buna karşı durmanın aslında beyhude bir çaba olduğudur
Tabiki iyi hissetmek isteriz hepimiz bakım yaparız bunlar güzel şeyler
Ama gerçeği değiştirmiyor
60 yıl sonra burada olan çoğu kişi ölecek
Yani nokta
CiRiLLA konu ne ara ölüme geldi dese hak vereceğim
![]()
Her çizginin bi yaşanmışlığı var kendim medikal estetisyen olmama ragmen estetiğe karşıyım Allah'ın verdigi güzelliği bozmamaktan yanayimİyi geceler.
Kendime dert araniyor gibi olacagim cunku bunun cozumu burada değil muhtemelen ama olsun derdim bu işte yazmak istiyorum.
Şimdi benim eşim normalde ne giydiğime, ne sürdüğüme, saçıma, makyajima vs karışmaz onu belirteyim.
Gelelim asıl mevzuya, bende yaşlanma korkusu var birazcıkve hep ileride estetik olurum belki diye dusunuyordum daha dogrusu artık 28 yaşimdayim yeni dusunuyorum. Hani olursa 40 yaşimdan sonra belki estetik ihtiyacim olabilir diyorum.
40 cok mu erken?
Bu konulari hiç eşimle paylaşmamiştim daha dogrusu ciddiyetsiz bicimde belirtmişimdir en fazla. Geçenlerde öylesine lafını açtım ve ilginç bir tepki gördüm.
:)
"Yüzüme hiç bir estetik yaptiramazmişim boşanmadan."
Boyle tepki goreniniz var mi? Nedenini de duzgun aciklamiyor. Ben yaşlanmayip ne yapacakmisim.Oturup yaşlanayim mi yani...
Benim bir arkadaşım var , kendisi güzellik merkezi işletiyor. Botox / dolgu vs yapar ama kendisine hiç bir işlem yapmaz. Sanırım sakıncalarını bildiğindenHer çizginin bi yaşanmışlığı var kendim medikal estetisyen olmama ragmen estetiğe karşıyım Allah'ın verdigi güzelliği bozmamaktan yanayim
Sararmakta olan yaprakları düşün
Buna karşı durmanın aslında beyhude bir çaba olduğudur
Tabiki iyi hissetmek isteriz hepimiz bakım yaparız bunlar güzel şeyler
Ama gerçeği değiştirmiyor
60 yıl sonra burada olan çoğu kişi ölecek
Yani nokta
CiRiLLA konu ne ara ölüme geldi dese hak vereceğim
![]()
Aynen bende hic yaptirmadim yilanin zehri cok cok küçük miktarda enjekte ediliyor oda şişme sağlıyor ve çoğu insanin felç geçirmesi yüz felci bu sebepten zaten kendi duru güzelliğim yeter diye düşünüyorum makyaj dahi yapmam pudra fondöten asla surmem cildimi deler diye sadece göz kalemi ve ufak bir ruj yeterli diye düşünüyorum hep cildimi yaslandirmayi asla istemem 30 yasindayim daha kırışık yok bende insanlarla uğraşmak yorucu diye kendi alanimda öğretmenlik yaptim devlete bagli lise dengi okullarda sonra tekrar meslegime döneyim dedim protez tirnak yaparken kadindan fenalik geldi ve artik meslegimi bıraktım evde oturup koca parasi yiyorumBenim bir arkadaşım var , kendisi güzellik merkezi işletiyor. Botox / dolgu vs yapar ama kendisine hiç bir işlem yapmaz. Sanırım sakıncalarını bildiğinden![]()
Kazık çakmanın !!!sabah sabah içimi açtın.
60 yıllık iyimser tahminin için teşekkürler
yalnız ben kazık çakacağım saygılar![]()