Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hele bir 40 yaşına gelin.o zaman düşünürsünüz..

Beden dismorfobim var (kendini çirkin bulmak diyebiliriz) yaşım 26 imkanım ve vaktim olsa her yerimi yaptırırım. İnsan özeniyor o ameliyatlı kadınla çok değişiyorlar.

Eşini sevdim benim kafadan
Sini olduğun gibi sevip kabul ediyor bu erdemdir
Tabi sizin isteğinize saygı duyduğum gibi
Oyum eşinizden yana😂

Eşimden neden izin alayım ya o nedemek öyle. Veriyorum parasını yaptırıyorum,bazen ruhu bile duymuyor.

Eşini sevdim benim kafadan
Sini olduğun gibi sevip kabul ediyor bu erdemdir
Tabi sizin isteğinize saygı duyduğum gibi
Oyum eşinizden yana😂

Olduğum gibi kabul ediyor mu? 😬Şuan olduğum hal zaten güzel kabul etmesi bir erdem degil herkes kabul eder beni. 😂
Yuzumu degistirme istegim yok zaten ama ileride yaşlanip kirisinca estetik ihtiyaci hissedebilirim, bunu kabul etmek istemiyor.

Olduğum gibi kabul ediyor mu? 😬Şuan olduğum hal zaten güzel kabul etmesi bir erdem degil herkes kabul eder beni. 😂
Yuzumu degistirme istegim yok zaten ama ileride yaşlanip kirisinca estetik ihtiyaci hissedebilirim, bunu kabul etmek istemiyor.
daha gençsin onu ilerde ikna edersin ikna olmazsa da basar gider yaptırırsın.sana gerek yohhh yohhh estetiğeeee :KK45:

Yaşına göre güzel olacaksın gene
Eşim 40 arkadaşlarım 40 varsın bende 40 olayım
Zamana ne kadar karşı koyacağım
Kırışıklarım beyazlarımda olsun
Hiç zamanla yarışacak takatim yok
Varsın onun dediği olsun 🤣🤣🤣

Yaşına göre güzel olacaksın gene
Eşim 40 arkadaşlarım 40 varsın bende 40 olayım
Zamana ne kadar karşı koyacağım
Kırışıklarım beyazlarımda olsun
Hiç zamanla yarışacak takatim yok
Varsın onun dediği olsun 🤣🤣🤣
aa benim beyaza tahammülüm yoktur hemen rötuş yapar boyarımm 5 tel bile olsa.ama mesela dudaklarım ince umrumda bile değil.ajda pekkan gibi 76 yaşında 18 gibi görünmeye giyinmeye çalışmayacağımm :KK45:

aa benim beyaza tahammülüm yoktur hemen rötuş yapar boyarımm 5 tel bile olsa.ama mesela dudaklarım ince umrumda bile değil.ajda pekkan gibi 76 yaşında 18 gibi görünmeye giyinmeye çalışmayacağımm :KK45:
Sararmakta olan yaprakları düşün
İçlerinden birini aldın yeşile boyadın cilaladın parlattın
Tüm yapraklar sarı turuncu boyadığın yaprak içlerinde parlıyor
Bu onun aslında sararmış bir yaprak olduğunu ve yakında düşeceği gerçeğini değiştirmiyor
Buna karşı durmanın aslında beyhude bir çaba olduğudur
Tabiki iyi hissetmek isteriz hepimiz bakım yaparız bunlar güzel şeyler
Ama gerçeği değiştirmiyor
60 yıl sonra burada olan çoğu kişi ölecek
Yani nokta
CiRiLLA CiRiLLA konu ne ara ölüme geldi dese hak vereceğim🤣🤣🤣

Bu onun aslında sararmış bir yaprak olduğunu ve yakında düşeceği gerçeğini değiştirmiyor
Örnek harika yalnız 👍😊

Yani nokta

Sağol cok rahatladım ölecegimi dusununce. 😂
Biliyorum aslinda belli bir yaştan sonra gerdirilse de dolgu vs yapilsa da yaşlilik belli ediyor kendini. Ölene kadar genç gorunemeyecegim elbette ama mumkunse biraz geç olsa fena olmaz. 😬

İyi geceler.
Kendime dert araniyor gibi olacagim cunku bunun cozumu burada değil muhtemelen ama olsun derdim bu işte yazmak istiyorum.

Şimdi benim eşim normalde ne giydiğime, ne sürdüğüme, saçıma, makyajima vs karışmaz onu belirteyim.

Gelelim asıl mevzuya, bende yaşlanma korkusu var birazcık👌 ve hep ileride estetik olurum belki diye dusunuyordum daha dogrusu artık 28 yaşimdayim yeni dusunuyorum. Hani olursa 40 yaşimdan sonra belki estetik ihtiyacim olabilir diyorum. 🤔 40 cok mu erken?

Bu konulari hiç eşimle paylaşmamiştim daha dogrusu ciddiyetsiz bicimde belirtmişimdir en fazla. Geçenlerde öylesine lafını açtım ve ilginç bir tepki gördüm.
:)

"Yüzüme hiç bir estetik yaptiramazmişim boşanmadan. 😕"

Boyle tepki goreniniz var mi? Nedenini de duzgun aciklamiyor. Ben yaşlanmayip ne yapacakmisim. 🙂 Oturup yaşlanayim mi yani...
Her çizginin bi yaşanmışlığı var kendim medikal estetisyen olmama ragmen estetiğe karşıyım Allah'ın verdigi güzelliği bozmamaktan yanayim

Her çizginin bi yaşanmışlığı var kendim medikal estetisyen olmama ragmen estetiğe karşıyım Allah'ın verdigi güzelliği bozmamaktan yanayim
Benim bir arkadaşım var , kendisi güzellik merkezi işletiyor. Botox / dolgu vs yapar ama kendisine hiç bir işlem yapmaz. Sanırım sakıncalarını bildiğinden 😂😂😂

Yani nokta

sabah sabah içimi açtın.
60 yıllık iyimser tahminin için teşekkürler😬
yalnız ben kazık çakacağım saygılar👌

Benim bir arkadaşım var , kendisi güzellik merkezi işletiyor. Botox / dolgu vs yapar ama kendisine hiç bir işlem yapmaz. Sanırım sakıncalarını bildiğinden 😂😂😂
Aynen bende hic yaptirmadim yilanin zehri cok cok küçük miktarda enjekte ediliyor oda şişme sağlıyor ve çoğu insanin felç geçirmesi yüz felci bu sebepten zaten kendi duru güzelliğim yeter diye düşünüyorum makyaj dahi yapmam pudra fondöten asla surmem cildimi deler diye sadece göz kalemi ve ufak bir ruj yeterli diye düşünüyorum hep cildimi yaslandirmayi asla istemem 30 yasindayim daha kırışık yok bende insanlarla uğraşmak yorucu diye kendi alanimda öğretmenlik yaptim devlete bagli lise dengi okullarda sonra tekrar meslegime döneyim dedim protez tirnak yaparken kadindan fenalik geldi ve artik meslegimi bıraktım evde oturup koca parasi yiyorum 🤭🤭🤭

Sanki sizi elinden kacirmaktan korkuyor gibi 🤭😄

Bu sabah plastik cerrahımla yaptığım muhabbet üzerine hemen daldım konuya :)
40 yaşındayım ilk botoks deneyimimi alın ve kaz ayakları bölgesine geçen ay yaptırdım.
Alın bölgemde kaş çatmadan dolayı oluşan derin bir çizgim vardı.
Memnuniyetsizliğimi söylediğimde "botoksla daha fazla derinleşmemesi ve çoğalmamasını sağlayabiliriz ama çizgi yok olsun istersen dolguda yapmalıyız" dedi.
Ve bu iki işlemin her sene yenilenmesi gerekiyormuş.
Sana tavsiyem botoksla çizgi oluşumunu durduralım ama dolgu yerine cilt bakımı/masajı ve yüz yogasıyla kalıcı iyileşme sağlaman olur dedi.

Estetiğe önyargılı biriyim, hala daha kısmende öyleyim aslında.
Doğru bir tanım olur mu bilemedim ama cilt bakımı yaptırır gibi olan yani derin çizgiler ve ışıltıyı kaybı ve gözeneklerin küçülmesine odaklı olan ufak dokunuşların gerekliliğine inanıyorum.
Temiz, derin çizgileri olmayan ışıltılı ve nemli bir cilt bir rimel ve ruj sürsen güzel gösterebiliyor bir kadını.

Bugün plastik cerrahıyla Nurgül Yeşilçay'ı konuştuk. Kadın yüz felci geçirmiş gibi son dönemlerde.
Yüzün alt bölgesine botoks yaptırmasından kaynaklı olduğunu ve kendisine talep gelse bile alın ve kaz ayakları dışında botoks uygulamadığını söyledi.
Çünkü botoks ile kaslar feç ediliyor, bu sinire denk gelirse ciddi hasarlar bırakabiliyor dedi.
Hatta kendisine çok kötü sonuçlarla gelen hastalardan bahsetti biraz.
Kadın o mesleği yapıyor ama çok da o toplara girme modunda konuştu.

Mesela örümcek askısında bir süre sonra deri altından ipler gözükebiliyormuş.
Dudak dolgusu bir kaç defadan sonra dudakların şeklini daha kötü görünmesine sebep oluyormuş.
Şekil A Hande Ataizi.

Ben botoksun yanında 2 aylık aralarla innofacial bakım yaptırıyorum. 1,5 aydır her gün düzenli devam ürünlerini kullandım.
Cilt nem dengesizliğim düzeldi, ışıltı geri geldi, gözeneklerim küçüldü, burun yanı oluşan sarkmalarım gözle görülür şekilde düzeldi. Bu kadar sonuç benim için yeterli daha başka bir şey yaptırma niyetim yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X