- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.196
- 198
Yok onun huyu öyle. Beğenmez hiç bir şeyi. İlla ki bir kusur bulur. Dişleri valla bir karambola geldi yaptırdım. görümcem de illa yapalım çok güzel olacak diye ısrar edince. Kolay da bir işlem değil. İşlemin ortasındayız dişlerim kesilmiş sizliyor (bir ara odada yalnız kaldık) Eşim "çok güzel olacak pişman olmayacaksın" diyor. o acıyla eşime bir kızdım, "pişman oldum bile, ben senin orana burana karışıyor muyum? bak ne haldeyim" dedim "e karış sende; beğenmediğin bir yerim varsa söyle" dedi ben de "O zaman en az gün aşırı bari donunu değiştir kokuyor" dedim; adam iyi bozuldu. Saçlarım konusunda da çok direndim. Kuaför de söyledi yanar bu saçlar sarı yapamayız diye ama çok ısrar etti. Bir gün kayınvalidem bizdeydi, daha da yeni evli sayılırız bir yılımız dolmamış. "sizi kuaföre götüreyim oradan da yemeğe çıkartayım" dedi Yine emrivaki yaptı boyatalım saçlarını diye. ben olmaz dedim kayınvalidem de "niye istemiyorsun sarı yakışır aslında sana" dedi, oğluna karışma diyeceğine. Baktım olay büyüyecek kavga edeceğiz kayinvalideye ayıp olacak. Orada bir hata yaptım yani susmakla. Sonra saçlarım yanınca o kadar başına kaktım ki eşimin artık karışmıyor bana. Ya mübarek, madem sarışın seviyorsun ne diye esmer kadın alırsın?Siz niye kuzu kuzu hepsine tamam dediniz ki? Yani sonucta sizin evlilik dinamikleriniz tabii, bize laf dusmez siz raziysaniz ama evlendikten sonra adamin orani da yaptir, burani da düzelt, sunu da soyle yap diye sizin vücudunuz uzerinden estetikcilik oynamasi bence kırıcı.
Umarim artik istediği sekle getirmistir sizi de bitmistir bu cile![]()
Daha da bir şey yaptırmadım. İstediği şekle girmemişimdir de artık hiçbir şeyi de takmıyorum. O kendine baksın. koca göbeği ve bu huysuzluğu ile benden güzelini bulsun evereceğim