- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.757
- 548
- 38
Sen tecrubelisin bana ne onerirsinDolgu ve botoks cok acı veren bir işlem değilDasmeer öncesinde uyuşturucu krem sürüyorlar. Bittikten sonra gündelik hayatına devam edebiliyorsun. Altın iğne yaptırdım ben. O mesela daha acılı bir işlemdi. Ertesi gün dahi evden çıkamadım acıdan.
@ceycey0406 sana biraz yine magazin havadisi vereyimHande Acar'la (yeni soyadını bilmiyorum) Hello dergisinin yılbaşı partisinde karşılaşmıştım Yaratık gibi. Ciddi bir estetik bağımlılığı var. Süreyya Yalçın'da öyle. Anormal duruyorlar. O akşam kadınlarda en popüler Hande Acar'dı. Kaynak saçları vardı, aslan yelesi gibi kabarıktı. Ama çok neşeli bir kadın. Herkes onla konuşmaya çalışıyordu. Acun'un eski karısı Zeynep vardı. O çok ezikti. Erkeklerde de Hakan Sabancı çok popülerdi. Yaşlısından gencine kadar herkes Hakan Sabancı'yı göz hapsine almışlardı. Ama Hakan Sabancı'da acayip havalıydı. Çok aristokrat, Avrupai bir tarzı vardı.
Botoksa 4-6 ay dayanıyor diyorlar ama ben son 5 senedir düzenli yaptırdığım için 1 sene kadar dayanıyor. Sürekli kullanımda kırısıklıkları azaltıyor.
Önce cilt temizliği yaptircm doktora.
Akne ve güneş lekesi
Sonra kırışıklıklara ne isteyeyim
Mezoterapi vs diyorlar fikir verir misin