Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende burnuma estetik yaptırmak istiyorum hatta günü bile alındı 30unda ameliyat olcam ama korkuyorum güzel olmazsa diye vazgeciyorum gibi oluyo sonucta geri dönüşü yok
bnd olcm hftya :)
senin burnun kemikli mi ben nasıl fotograf ekleniyo bilmiyorum üye olalı baya oldu ama ilk defa giriş yapıyorum
senin burnun kemikli mi ben nasıl fotograf ekleniyo bilmiyorum üye olalı baya oldu ama ilk defa giriş yapıyorum
fotoraf ekle cnmm
bulamadım işte nerden ekleniyo bilmiyorum
bnd blmymm cnm ya .d
albume eklee oyle olyo belki
albüm acamıyorum ve bakamıyorum kimseninkine sanırım daha mesaj sayım dolmamış mı ne öyle şeyler yazıyo
benm burnmuda kemer var ve ucu dusuk oldgu icin nefes almakta zorlanym kemeri alck ucunu yukarya kaldrck. senin şikayetn ne
bende cok hafif bi kemik var ucu da hafif toparlancak senn fotoğrafın var mı? bende albüme eklemeyi deneyeyim bi
hm anldm cnm dolunca atarsn ozman nasl bi burun isttosun suanki şikayetn ne[/QUOçok oyuk olsun istemiyorum ucuda kalkık olsun istemiyorum sadece dik dursun incede istemiyorum. yer gök aşk taki tuvana nın güzel olmuş mesela
hm anldm cnm dolunca atarsn ozman nasl bi burun isttosun suanki şikayetn ne[/QUOçok oyuk olsun istemiyorum ucuda kalkık olsun istemiyorum sadece dik dursun incede istemiyorum. yer gök aşk taki tuvana nın güzel olmuş mesela
cnm bnce brazck kavesli yaptr cok duz durdumu cok tuaf durur
cnm bnce brazck kavesli yaptr cok duz durdumu cok tuaf durur
ya hala koyamadım foto
ya hala koyamadım foto
msninnn varmi cnm
msninnn varmi cnm
profile koydum şimdi fotograf
profile koydum şimdi fotograf
Fotograf kck burnunu goremym