estetikli burun zamanla degisiyo

burun estetiği sonrası

OY: 1 50,0%
  • farketmez

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2

tuzbiber888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
3
0
86
Merhaba kizlar ben oncelikle size estetik tecrubemden bahsetmek istiyorum ben neredeyse 3 yil once burun estetigi oldum ilk ciktiginda kendimi taniyamadim cok guzel oldu fakat zamanla yaklasik 1-1bucuk sene kadar tekrar eski halini almaya basladi sarkma oldu genisledi felan tekrar doktorumla gorustum ve ikinci kere ameliyata girdim ameliyati canli yapti burnumun icine ve disina bir suru igne yapti felaket canim acidi igneyi vururken kalkamak istedim vazgectim o kadar acidan sonra fakat cok gecti artik. Igneleri vurduktan sonra hicbir aci kalmadi ama ameliyat bayiltilmadan oldugu icin caniniz yaniyo gibi oluyo doktor beyin kikirdagi kesiş sesi felan duyuluyo resmen beyninize isliyo kart kurt sesler geliyo bildiginiz psikolojim bozulmustu doktor bey sagolsun beni rahatlatcak konusmalarda bulundu fakat nafile kesme isleminden sonra etleri birlestiemek icin dikis atti ama resmen caninizdan can gidiyor ipin etinizden gecisini etinize girisini felan hissediyosunuz cok kotu olmustum ama 15 dakka felan surdu operasyon bantlar 2-3 gun felan kaldi burnumda actigimda yine guzeldi fakat tekrar degismeye basliyo burun hicbi zaman ilk halleri gibi olmuyo en azindan benimki oyle oldu diyebilirim seklinden sikayetci degilim fakat ďaha guzel olabilirdi en azindan cektigim aciya degseydi hayallerim daha farkli yondeydi fakat bi daha ameliyat olcak cesaretim yok

kişiden kişiye değişebilir bence sonuçlar. sen niye kabul ettinki genel anestezi verilmeden olurmu o ameliyat korkunçç :S

ben cok kucuk bi operasyon zannetmistim doktor bey 15 dakikalik bi is oldugundan bahsetti ben herseyden bi haber gittim ve direk sedyeye felan yatirdilar boyle bisey olacagini bilseydim eger kesinlikle kabul etmezdim

doktorunuz kımdı ben onu merak ettım..
canim dokturumun adini malesef vermek istemiyorum cunku gercekten isinde iyi ve ben burdan onu kotu etkilemek istemem sonuclar kisiden kisiye farklilik gosterebilir cunku orda ameliyat olan bi kac kisiyle konustum kontrollere gelen onlar sonuclarindan memnumlardi fakat degisme oluyo burunda tekrar deformeler olabiliyo

bu konuyu açıyorsan doktorunun isminide vermen gerekir. Belki bizde senin düştüğün duruma düşceğiz neden buna bi el atmıyorsun?

Kizlar ameliyatimin 4. Günü halaa tampon ve alci duruyo sarılı amaa biraz kalkik gibi yani dudak ve burun mesafesi cok gibi. Tabii eski burnumun ucu düşüktü.. acılınca iner misizcee

Back
X