estradiol bilgisi olan varsa bi yardım eder mi!!!

zuzu3477

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
359
106
123
Ankara
kızlar doktor hormon tetkimi yaptı. 608.2 çıkmış sonuç. devlet hastanesi tıklım tıklım doktora sordum mıy mıy bi şey dedi anlamadım.Bilgisi olan cevaplar mı? yanında negatif yazıyor ardından sonuç 608,2 yazıyor ne olaki bu hormon.Sonuç iyi mi kötü mü yani şimdi bilemedim.

Son düzenleme:
İyi aksamlar ben hamile kaldigim ay baktirmstim klomen kullanmistim ve doktor yumurtayi ultrasondn inceleyip testi yaptirmisti 490 gibi bisi cikmisti hemen catlatma ignesini olmustum. Degerim nasl diye sormustum guzel demisti 500 un ustunu cok istemeyiz demisti ama size yanlis bir bilgide vermek istemem doktorumuz catlatma ignesi verdimi

Ben adet olmadığım için doktora gittim.iki aydır özel günüm olmuyordu.bi problem mi var dedim bir oğlum var artık kardeşi olsun istiyoruz.Ama doktor tahlil yaptı ilaç yazdı herşey normal sorun yok dedi yolladı beni.adetin 3. günü tekrar gel dedi.Yüksek iyi değil madem bana neden bilgi vermedi ya bu kadın.her seferinde bi şey yok deyip yolluyolar.ben 3 aydır korunmuyorum adetim düzensiz.ve hamile de kalamıyorum.özele mi gitsem acaba.devlette bi şey yok deyip geri yolluyolar hep.

iğne falan da vermedi gebelik istediğimi söyledim de yani:((

Genelde doktorlar en az 6 ay boyunca ki bazen 1 yil gebelik icin hic bir tedavi uygulamiyorlar muhtemelen sizinde korunmadiginiz sure kisa oldugu icin vermemistir ilac veya igne ins en yakin zamanda Allah nasip eder hakkinizda hayirlisi olsun

Back
X