• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estradiol değeri

cnsbzkrt

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2021
62
61
8
33
Merhabalar
Tüp bebek sürecine başladık bu ay ilaç kullanımının 7. Günündeyim gonalf 225 meriofert 150 ve dün itibar ile cetrotide kullanmaya baladım iki gündür kan veriyorum değerlerim dün
Estradiol 253
Progesteron 0.892
Lh 7.48
Bugün
Estradiol 442
Progesteron 0.772
Lh 4.91
Doktor bugün ve yarın aynı şekilde iğne kullanımına devam et dedi perşembe kontrole çağırdı ama anlayamadım bu değerlerin sonuca sizce iyi mi kötü mü fikri olan konu hakkında yardımcı olabilir mi

Benim ilk transferimi doktorum 0.3 mm rahim kalınlığı için iptal etti. Tohumlarımız güzel toprağı mükemmel hale getirmek elimizdeyken acele etmeyelim dedi. Ben bu yorumu çok sevdim. Daha iyi olacaksa bazen gecikmeler bile iyi olabilir ama bu değerlerde endişelenecek birşey yok.

Benim ilk transferimi doktorum 0.3 mm rahim kalınlığı için iptal etti. Tohumlarımız güzel toprağı mükemmel hale getirmek elimizdeyken acele etmeyelim dedi. Ben bu yorumu çok sevdim. Daha iyi olacaksa bazen gecikmeler bile iyi olabilir ama bu değerlerde endişelenecek birşey yok.
Cok haklısınız . Gerçekten çok anlamlı bir söz . Önemli olan hayırlısı ve sağlıklı olması ama insan işte bu süreçte olumsuzluklara karşı kapatıyor kendini oysa ki herşeyde vardır bi hayır :)

Cok haklısınız . Gerçekten çok anlamlı bir söz . Önemli olan hayırlısı ve sağlıklı olması ama insan işte bu süreçte olumsuzluklara karşı kapatıyor kendini oysa ki herşeyde vardır bi hayır :)
Ben 4 ayda 2 opu 2 transfer geçirdim. Hatta 14 martta negatifi gördüm, 19 martta 2. Tedaviye başlayıp 31 martta transferim oldu. Mart ayında 2 transfer yaşadım yani. Benim yaş faktörüm var. O yüzden tahmin edersin ki zaman stresini en çok hissedenlerdenim. Ama sana tavsiyem süreci olabildiğince kabul et ve akışına bırak. Herşey daha kolaylaşıyor o zaman.

Ben 4 ayda 2 opu 2 transfer geçirdim. Hatta 14 martta negatifi gördüm, 19 martta 2. Tedaviye başlayıp 31 martta transferim oldu. Mart ayında 2 transfer yaşadım yani. Benim yaş faktörüm var. O yüzden tahmin edersin ki zaman stresini en çok hissedenlerdenim. Ama sana tavsiyem süreci olabildiğince kabul et ve akışına bırak. Herşey daha kolaylaşıyor o zaman.
Evet bu tedavi süreçlerinde olumsuz etkenler cok fazla oluyor kaldı ki olumsuz birşey çıkacak mı diye strese girmekten bile kaçınmıyoruz . İnsallah Allah isteyen herkese nasip eder öyle ya da böyle deneyimleyip olumlu ya da olumsuz bir sonuca varacağımızı kabullenmek gerek

Ben kendimi şöyle avutuyorum “zaten öyle hemen olcak olsaydı bu tedaviyi görüyor olmazdım”. Umarım senin için her şey en sağlıklı, en kolay, en hızlı şekli ile gerçekleşir

Ben kendimi şöyle avutuyorum “zaten öyle hemen olcak olsaydı bu tedaviyi görüyor olmazdım”. Umarım senin için her şey en sağlıklı, en kolay, en hızlı şekli ile gerçekleşir
Cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah isteyen herkes için bu yönde olur 🙏🏼

Back
X