Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yumurtlama olmadıgında cıkıyor bu deger. dıger degerlerınle ortak dusunulur bı tek e2 le olmaz canım. fsh ın lh ın prolaktının ne durumda? duzenlı adetın oluyor muydu?
yumurtlama olmadıgında cıkıyor bu deger. dıger degerlerınle ortak dusunulur bı tek e2 le olmaz canım. fsh ın lh ın prolaktının ne durumda? duzenlı adetın oluyor muydu?
Bu ay tekrar doktora gittim bu defa 60 çıktı doktor çok önemli değil değil bu değerler sürekli değişir. Letu diye yumurta geliştirici ilaç vardı salı kontrolüm var bakalım inşallah yumurtalarim gelismistir
Bu ay tekrar doktora gittim bu defa 60 çıktı doktor çok önemli değil değil bu değerler sürekli değişir. Letu diye yumurta geliştirici ilaç vardı salı kontrolüm var bakalım inşallah yumurtalarim gelismistir
Naptiniz var mi bi gelisme...benimde estradiol dusuk ve doktor iki ilac verdi ben onun yaninda bide hayit suyu iciyorum ama bakalim daha bir ay olmadi olcturmedim