Aşılama Estradiol

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Estradiol hormonun 15
Yaşım 29 bu hamile kalmayacağım anlamina mi gelir. Nasıl bir yol izlemeliyim tüp bebek yada aşılama
yumurtlama olmadıgında cıkıyor bu deger. dıger degerlerınle ortak dusunulur bı tek e2 le olmaz canım. fsh ın lh ın prolaktının ne durumda? duzenlı adetın oluyor muydu?

Fsh 5.46
Proklaktin 12.09
LH 4.83
degerlerın de guzelmıs .
fsh 4.09
lh 5.37
prolaktın 12.31
estradıol 21.06
cıkmıstı benım. estradıol dusuklugu ıcın yumurtlama olmadıgını soylemıstı doktorum ılacla yumurta buyutucez demıstı .. dgerlerı normalmıs zaten pko var ama dusundugum gıbı degıl dedı. bakalım baska bı doktora gıdıcem sımdı nası bı yol ızlıycek. benzer degerler oldgu ıcın bana soyledıgını ıletmek ıstedım :) benım lh fsh dan buyuk.. kucuk olması gerekıyo. senın degerler ıyı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ay tekrar doktora gittim bu defa 60 çıktı doktor çok önemli değil değil bu değerler sürekli değişir. Letu diye yumurta geliştirici ilaç vardı salı kontrolüm var bakalım inşallah yumurtalarim gelismistir

Bu ay tekrar doktora gittim bu defa 60 çıktı doktor çok önemli değil değil bu değerler sürekli değişir. Letu diye yumurta geliştirici ilaç vardı salı kontrolüm var bakalım inşallah yumurtalarim gelismistir
Naptiniz var mi bi gelisme...benimde estradiol dusuk ve doktor iki ilac verdi ben onun yaninda bide hayit suyu iciyorum ama bakalim daha bir ay olmadi olcturmedim

dediğim gibi sonraki ölçümde E2 normal görünüyordu. Çatlatma ignesini dün yaptım. İnşallah bu ay hamile kalırım.

Back
X