O ozgeumay Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2024 11 2 1 29 9 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgeumay #1 Merhaba elinde Estrofem 2 mg ilaç ve greenfol olup yardımcı olabilecek var mı acaba? Fazlaca kullanmam gerekiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba elinde Estrofem 2 mg ilaç ve greenfol olup yardımcı olabilecek var mı acaba? Fazlaca kullanmam gerekiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
D derya uguz Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2022 46 7 16 30 23 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgeumay #2 ozgeumay .!.: Merhaba elinde Estrofem 2 mg ilaç ve greenfol olup yardımcı olabilecek var mı acaba? Fazlaca kullanmam gerekiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aile hekimi estrofemi yazıyor canım 58 Tl olarak temin etmistim Ilk yazilan recete ile gidip tedav surecindeyim kullanmam gerekiyor ve bitti dersen yardimci olur Ben bunu bilmeyerek 332 tl ödeyip almıstım
ozgeumay .!.: Merhaba elinde Estrofem 2 mg ilaç ve greenfol olup yardımcı olabilecek var mı acaba? Fazlaca kullanmam gerekiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aile hekimi estrofemi yazıyor canım 58 Tl olarak temin etmistim Ilk yazilan recete ile gidip tedav surecindeyim kullanmam gerekiyor ve bitti dersen yardimci olur Ben bunu bilmeyerek 332 tl ödeyip almıstım