• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolutex 25mg enj

ygmrdmrhan

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2024
46
15
8
34
Merhabalar tüp bebek tedavimden kalan prolutex 25 mg dan 12 günlük ilaç var aynı zamanda clexane 0.4 ten de 10 adet var .. maalesef 12.09.2025 son kullanma tarihi İstanbul başakşehir de oturuyorum alabilecek var ise vermek istiyorum ilaçlar telef olmasın

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    76 KB · Görüntüleme: 62
Merhabalar tüp bebek tedavimden kalan prolutex 25 mg dan 12 günlük ilaç var aynı zamanda clexane 0.4 ten de 10 adet var .. maalesef 12.09.2025 son kullanma tarihi İstanbul başakşehir de oturuyorum alabilecek var ise vermek istiyorum ilaçlar telef olmasın
Hala duruyor mu elinizde ? Talibim de

Konudan bağımsız birşey sorabilir miyim bende yeni dün başladım da dünden beri mesela vurduğum yer ağrıyor yanıyor gibi sizlerde de öyle mi acaba

Evet iğnenin vurulduğu yerde ağrı oluyor maalesef ama çok yakıcı değil kas ağrısı gibi oluyor
Evet o tarafa dönerlen falan bile ağrıyo hissediyorum bu süreçteki hiç bir iğnede bunu yaşamayınca şaşırdım çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🙏🏻

Back
X