• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estrofem ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mck9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mck9

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
18
24 Haziran'da transfer oldum. Transfer sonrası 3*2 şeklinde estrofem kullanıyorum. Bir kutu ilaç 4-4.5 gün yetiyor ve yeni yönetmelikle birlikte eczane birini karşılıyor birini ücretli veriyor. Ayda 2 taneden fazla vermiyor ve elimde hiç stok yok. Yardımcı olabilecek var mı? İstanbul Pendik'te oturuyorum

canım yazdırıp eczaneden istetebilirsin ben bı tanesini devlet karşılasa 4 unu cebimden ödüyordum mecbur kutunun doktorunuza söyleyin, ilacın dozunu fazla yazsın reçeteye ki eczaneden en azından cebinizden alabilin yoksa zor bu şekilde

24 Haziran'da transfer oldum. Transfer sonrası 3*2 şeklinde estrofem kullanıyorum. Bir kutu ilaç 4-4.5 gün yetiyor ve yeni yönetmelikle birlikte eczane birini karşılıyor birini ücretli veriyor. Ayda 2 taneden fazla vermiyor ve elimde hiç stok yok. Yardımcı olabilecek var mı? İstanbul Pendik'te oturuyorum
Elinde reçete olması yeterli, ücretli alabilirsin eczaneden

Bende estrofem kullandım ama hiç ücretli alamadım. Sistem sadece 1 tane verdi. Parayla bile vermedi eczaneler

Özel mesaj yolladım size estrofem elimde var yakınızda gelip alabilirsiniz benden

Back
X