Estrofem ilacı alamıyorum yardim

washingtonxy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
118
42
28
36
Meraba arkadaşlar tüp bebek tedavisindeyim doktorum günde 6 tane estrofem yazdi ama sanirim saglik bakanligi bu ilaci sistemde gunde 1 tane maksimum kabul ediyor ve ben gunde 6 tane iciyorum 5. gunde bitiyor .ama bakanliga gore daha elimde var görünüyor o yuzden ben ilac alamiyorum.eczaneden borc aldim bi kac kez elimde var gorundugu tarih cok cok ileri bi tarih oldu.ve üstune eczacim dediki receteyede yazdirsan artik veremebilirim cunku depo artik vermiyor renkli recete gerekiyor dedi lutfen bu arabu zamanda boyle bir skınti yasayan var mi çözum bulan var mı devamli kullanmam gerekiyor

Meraba arkadaşlar tüp bebek tedavisindeyim doktorum günde 6 tane estrofem yazdi ama sanirim saglik bakanligi bu ilaci sistemde gunde 1 tane maksimum kabul ediyor ve ben gunde 6 tane iciyorum 5. gunde bitiyor .ama bakanliga gore daha elimde var görünüyor o yuzden ben ilac alamiyorum.eczaneden borc aldim bi kac kez elimde var gorundugu tarih cok cok ileri bi tarih oldu.ve üstune eczacim dediki receteyede yazdirsan artik veremebilirim cunku depo artik vermiyor renkli recete gerekiyor dedi lutfen bu arabu zamanda boyle bir skınti yasayan var mi çözum bulan var mı devamli kullanmam gerekiyor
Renkli recetedende sistemin verip vermiycegini emin degil yani

Bende günde 4 tane alıyorum. Bittiğinde doktorum reçetesini yazıp bana atıyor ve onunla alabiliyorum şuana kadar bir problem yaşamadım. Doktorunuza bittiğini söylediğinde size reçetesini iletmiyomu?

Bende günde 4 tane alıyorum. Bittiğinde doktorum reçetesini yazıp bana atıyor ve onunla alabiliyorum şuana kadar bir problem yaşamadım. Doktorunuza bittiğini söylediğinde size reçetesini iletmiyomu?
Ama devlet bunu 1 ayda bir geçerli sayıyor bende şu an 4 tane kullanıyorum 6 gğnde bitiyor parayla alıyoruz yada borç alıyoruz günün dolmasını bekliyoruz

Maalesef öyle karşılamıyor hepsini bizde parayla alıyorduk

Ama bazen paraylada alamıyoruz ki… ben şöyle bir çözüm bulmuştum annemin adına teyzemin adına filan yazdırıyordum doktoruma.

Ama devlet bunu 1 ayda bir geçerli sayıyor bende şu an 4 tane kullanıyorum 6 gğnde bitiyor parayla alıyoruz yada borç alıyoruz günün dolmasını bekliyoruz
Tabiki bende parasını verip alıyorum. Ssk karşılamıyor. Ama eczane reçete olmadan vermiyor. Arkadaş alamadığından bahsetmiş. Doktoru reçetesini yazmak zorunda ben bittiğinde söylüyorum reçetesini atıyor ona göre alıyorum. Ben 3 kutu aldım dün geçen hafta da bir tane yazmıştı. Sorun olmadı bilemedim olması gereken bu değil mi

Ben de üst üste 5 er tane aldım. Tam olarak neden alamıyoruzsunuz? Raporunuz var para mı ödemek istemiyorsunuz? Eğer öyleyse bilemem ama reçeteye yazılı ilacı alamıyorum diyorsanız başka eczaneye bir danışın.

Meraba arkadaşlar tüp bebek tedavisindeyim doktorum günde 6 tane estrofem yazdi ama sanirim saglik bakanligi bu ilaci sistemde gunde 1 tane maksimum kabul ediyor ve ben gunde 6 tane iciyorum 5. gunde bitiyor .ama bakanliga gore daha elimde var görünüyor o yuzden ben ilac alamiyorum.eczaneden borc aldim bi kac kez elimde var gorundugu tarih cok cok ileri bi tarih oldu.ve üstune eczacim dediki receteyede yazdirsan artik veremebilirim cunku depo artik vermiyor renkli recete gerekiyor dedi lutfen bu arabu zamanda boyle bir skınti yasayan var mi çözum bulan var mı devamli kullanmam
Benim doktorum hemen reçete yazıyor evet devlet karşılamıyor ben de 3 kere kullanıyorum günde 9 günde bitiyor hep parayla alıyordum reçeteyle yine tabi. Ama Burada okudum sonradan annem de yazdırdı doktor yardımcı olmuş sağolsun en azından sürekli para vermiyorum dönüşümlü alıyorum ama doktorunuz reçete etmek zorunda ilacı siz baya fazla kullanıyorsunuz günde illaki parayla da almanız gerekir

Back
X