Keşke Hiç bilemedim ki bu ilaçları ...ilk tüp Bebek süreci...doktorlar vs de düşünmüyor ...aynen giden gidiyor inşallah olumlu olur da rabbim büyükAslında tedavi öncesi yazdırmaya başlasanız elinizde birkaç kutu bulundurmuş olurdunuz, neyse herşey yolunda olsun da maddi olarak katlanilir mecburen
Transfer oldunuz muKeşke Hiç bilemedim ki bu ilaçları ...ilk tüp Bebek süreci...doktorlar vs de düşünmüyor ...aynen giden gidiyor inşallah olumlu olur da rabbim büyük
Herşeyde vardr bi hayrBen de transfer sürecindeydim, Estrofemi kullandığımın 8.günü lekelenmem oldu ve transferim iptal oldu, tekrar transfere hazırlanacağız
Kanama değildi, küçük bi lekelenmeydi, rahimde bi kırılma olabilir, transferi riske atamayız dediler. Biz de riske atmak istemeyiz zaten şu an tekrar hazırlanıyoruzHerşeyde vardr bi hayr
Niye kanamanız olmuş doktorunuz birşey dedi mi
9 Eylül'de inşallah...bir Eylül de muayene olucam ilacalr takviyeler bakalım ins yolundadır her şeydeTransfer oldunuz mu
İlaç mi yapmış ki ...inşallah hayir vardirda sıkma caniniBen de transfer sürecindeydim, Estrofemi kullandığımın 8.günü lekelenmem oldu ve transferim iptal oldu, tekrar transfere hazırlanacağız
Herşey gönlünüzce olsun inşallah9 Eylül'de inşallah...bir Eylül de muayene olucam ilacalr takviyeler bakalım ins yolundadır her şeydesizde durumlar nasıl canim
Kanama değildi, küçük bi lekelenmeydi, rahimde bi kırılma olabilir, transferi riske atamayız dediler. Biz de riske atmak istemeyiz zaten şu an tekrar oHerşeyde vardr bi hayr
Niye kanamanız olmuş doktorunuz birşey dedi mi
Evet ilacı kullanırken herhangi bir lekelenme veya kanama olursa söyleyin demişlerdi zaten. Böyle bir etkisi varmış. Allah sizlerin de yardımcısı olsun bu yol çok yorucu, bana da dua edin inşallah bundan sonraki süreç güzel olurİlaç mi yapmış ki ...inşallah hayir vardirda sıkma canini
Hay Allah bir yola giriyoruz ama başımıza neler geliyor neler...bende şimdilik olmadi leke vs...amin canım cumlejiz için olumlu guzellikler olsun...yorucu olmaz mı iki yıldır aşılama vs .ilk tüp Bebek ..geçen seneden dondurulmuş embriyo var orta seviye diyor Dr yarı yarıya tutma ihtimali ama rabbim bilirKanama değildi, küçük bi lekelenmeydi, rahimde bi kırılma olabilir, transferi riske atamayız dediler. Biz de riske atmak istemeyiz zaten şu an tekrar o
Evet ilacı kullanırken herhangi bir lekelenme veya kanama olursa söyleyin demişlerdi zaten. Böyle bir etkisi varmış. Allah sizlerin de yardımcısı olsun bu yol çok yorucu, bana da dua edin inşallah bundan sonraki süreç güzel olur
Aşılamalarımı tedaviden bile saymıyorumHay Allah bir yola giriyoruz ama başımıza neler geliyor neler...bende şimdilik olmadi leke vs...amin canım cumlejiz için olumlu guzellikler olsun...yorucu olmaz mı iki yıldır aşılama vs .ilk tüp Bebek ..geçen seneden dondurulmuş embriyo var orta seviye diyor Dr yarı yarıya tutma ihtimali ama rabbim bilir
Hay Allah canim yıpratıcı bir yıl ..bende geçen sene başladım tüp Bebek ilk kez transfer olamadım..yakında transfer olucam bakalım üçüncü gün benimd iki tane var...inşallah tutunur rabbim yardım etsin bizeAşılamalarımı tedaviden bile saymıyorumbu 3. Tüp bebek tedavimdi benim ve ilk kez döllenme sağlandı. Onlar da 3. Günde donduruldu. Kaybetmekten de çok korkuyorum , rabbim en sağlıklı zamanda hayırla nasip etsin
Ayy benim de 2 tanecik 3.günHay Allah canim yıpratıcı bir yıl ..bende geçen sene başladım tüp Bebek ilk kez transfer olamadım..yakında transfer olucam bakalım üçüncü gün benimd iki tane var...inşallah tutunur rabbim yardım etsin bize
Ayy benim de 2 tanecik 3.günrabbim yüzümüzü güldürsün inşallah vakti gelmiştir canım
bende 10 ya da 11 eylulde transfer olacagimGünaydın sabah sabah yazıyorum ama estrofem almıştım yeni şimdi içim dedim... döndürürken kırıldı ilaç küçük kapağı almayi unuttum sabah mahmurlgu...o şekilde içtim bişe olur mu kiofff
Hadi inşallah hemen hemen aynı gunlerizbende 10 ya da 11 eylulde transfer olacagim
Hadi inşallah güzel sonuçlaraSelamlar. Benim de bugün reglimin 3. Günü. Doktorum dün estrofem başlattı. 6 Eylül de kontrole gel dedi ama transfer şu gün olur falan demedi. Nasıl belirleniyor transfer günü? Sizlerin doktorları erkenden söylemiş sanırım.
Benim 3.transferm olacak genelde reglimin 16 ya da 17.gunune denk gelmisti ben oradan tahmin yuruttum. Doktora sordum asagi yukari oyle gorunuyor dedi.Selamlar. Benim de bugün reglimin 3. Günü. Doktorum dün estrofem başlattı. 6 Eylül de kontrole gel dedi ama transfer şu gün olur falan demedi. Nasıl belirleniyor transfer günü? Sizlerin doktorları erkenden söylemiş sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?