Estrofem ilaci

Aslında tedavi öncesi yazdırmaya başlasanız elinizde birkaç kutu bulundurmuş olurdunuz, neyse herşey yolunda olsun da maddi olarak katlanilir mecburen
Keşke Hiç bilemedim ki bu ilaçları ...ilk tüp Bebek süreci...doktorlar vs de düşünmüyor ...aynen giden gidiyor inşallah olumlu olur da rabbim büyük

9 Eylül'de inşallah...bir Eylül de muayene olucam ilacalr takviyeler bakalım ins yolundadır her şeyde sizde durumlar nasıl canim
Herşey gönlünüzce olsun inşallah
Bende transfer olmayı düşünüyorum ama ne zaman belli değil hayırlısı olsun bakalım

Herşeyde vardr bi hayr
Niye kanamanız olmuş doktorunuz birşey dedi mi
Kanama değildi, küçük bi lekelenmeydi, rahimde bi kırılma olabilir, transferi riske atamayız dediler. Biz de riske atmak istemeyiz zaten şu an tekrar o
İlaç mi yapmış ki ...inşallah hayir vardirda sıkma canini
Evet ilacı kullanırken herhangi bir lekelenme veya kanama olursa söyleyin demişlerdi zaten. Böyle bir etkisi varmış. Allah sizlerin de yardımcısı olsun bu yol çok yorucu, bana da dua edin inşallah bundan sonraki süreç güzel olur

Hay Allah bir yola giriyoruz ama başımıza neler geliyor neler...bende şimdilik olmadi leke vs...amin canım cumlejiz için olumlu guzellikler olsun...yorucu olmaz mı iki yıldır aşılama vs .ilk tüp Bebek ..geçen seneden dondurulmuş embriyo var orta seviye diyor Dr yarı yarıya tutma ihtimali ama rabbim bilir

Aşılamalarımı tedaviden bile saymıyorum bu 3. Tüp bebek tedavimdi benim ve ilk kez döllenme sağlandı. Onlar da 3. Günde donduruldu. Kaybetmekten de çok korkuyorum , rabbim en sağlıklı zamanda hayırla nasip etsin

Hay Allah canim yıpratıcı bir yıl ..bende geçen sene başladım tüp Bebek ilk kez transfer olamadım..yakında transfer olucam bakalım üçüncü gün benimd iki tane var...inşallah tutunur rabbim yardım etsin bize

Ayy benim de 2 tanecik 3.gün rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah vakti gelmiştir canım

Günaydın sabah sabah yazıyorum ama estrofem almıştım yeni şimdi içim dedim... döndürürken kırıldı ilaç küçük kapağı almayi unuttum sabah mahmurlgu...o şekilde içtim bişe olur mu ki offf

Son düzenleme:
bende 10 ya da 11 eylulde transfer olacagim

Selamlar. Benim de bugün reglimin 3. Günü. Doktorum dün estrofem başlattı. 6 Eylül de kontrole gel dedi ama transfer şu gün olur falan demedi. Nasıl belirleniyor transfer günü? Sizlerin doktorları erkenden söylemiş sanırım.

Hadi inşallah güzel sonuçlara ...bende geçen gittiğimde 1 8 Eylül kontrol 9 tarnsfer dedi...muhtemel 6 Eylül de muayene edip belirler canim..işte her Dr her hasta farklılık gösteriyor hiç bilemiyorim ki...estrofemi gund ekac kez iciyorsunuz başka ilaclarda varmi

Benim 3.transferm olacak genelde reglimin 16 ya da 17.gunune denk gelmisti ben oradan tahmin yuruttum. Doktora sordum asagi yukari oyle gorunuyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…