• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estrofem ilaci

Ayy sorma duygular şelale🙄🤭 ben geçen sene ilk tüp Bebek başladım...iki tane orta seviye dondurulmus embriya var ..bakalım inşallah tutarda bu zorlu yol güzel biter🤲🏼🌸
Insallahh =)) Benim 7.senem olacak surecte ama ben ara verdim 2.den sonra 3.5 sene

Hadi inşallah güzel sonuçlara 🤲🏼🥰...bende geçen gittiğimde 1 8 Eylül kontrol 9 tarnsfer dedi...muhtemel 6 Eylül de muayene edip belirler canim..işte her Dr her hasta farklılık gösteriyor hiç bilemiyorim ki...estrofemi gund ekac kez iciyorsunuz başka ilaclarda varmi
Ayy her birimiz güzel sonuçlar alalım insallah🌸❤️ sadece estrofem başladım. Bir de vitaminler. Günde 3 kere içiyorum. 6 sından sonra progesteron eklenir herhalde. Siz başka bir ilaç kullanıyor musunuz?

Ayy her birimiz güzel sonuçlar alalım insallah🌸❤️ sadece estrofem başladım. Bir de vitaminler. Günde 3 kere içiyorum. 6 sından sonra progesteron eklenir herhalde. Siz başka bir ilaç kullanıyor musunuz?
Amin canım amin...bende sabah 7:40 da bu basliyorum gece 12 ye kadar tabi saatli vs...prodnel estrofem coraspin..birde iki tane takviye ozeldi devlet desteksiz ..vallahi sistimde iyice artık içinde bebiş olsun🤲🏼🥰🌸

Amin canım amin...bende sabah 7:40 da bu basliyorum gece 12 ye kadar tabi saatli vs...prodnel estrofem coraspin..birde iki tane takviye ozeldi devlet desteksiz ..vallahi sistimde iyice artık içinde bebiş olsun🤲🏼🥰🌸
Siz de baya ilaç varmış. Ben de dün doktora süreci soracaktım. Çift değil tek transfer yapalım diyince hersey kafamdan uçtu gitti. İki adet 3. Gün embriyom var. Çift transfer bekliyodum. İçimde fırtınalar koptu bi anda. Ne ilaç sorabildim ne transfer tarihi😂

Siz de baya ilaç varmış. Ben de dün doktora süreci soracaktım. Çift değil tek transfer yapalım diyince hersey kafamdan uçtu gitti. İki adet 3. Gün embriyom var. Çift transfer bekliyodum. İçimde fırtınalar koptu bi anda. Ne ilaç sorabildim ne transfer tarihi😂
Sorma sabahtan geceye kadar içiyorum..estrofem günde üç tane...ay bende öyleyim ..benden öncekiler yarım saat durur.bana gelince beş dk🙄🤭 sorcagimi vs soramiyorum aklım karışık ..bir Eylül'de kontrol var bakalım birde ben muayenede dahi kasiliyorum zor bela bakılıyor o açıdan anestezi alivam transferde ...her şeyin hayırlısı🤲🏼🌸

Sorma sabahtan geceye kadar içiyorum..estrofem günde üç tane...ay bende öyleyim ..benden öncekiler yarım saat durur.bana gelince beş dk🙄🤭 sorcagimi vs soramiyorum aklım karışık ..bir Eylül'de kontrol var bakalım birde ben muayenede dahi kasiliyorum zor bela bakılıyor o açıdan anestezi alivam transferde ...her şeyin hayırlısı🤲🏼🌸
Canım güzel haberlerle insallah🌸 transfer kolay diyorlar ama eger kasiliyorsan anestezi iyi bir fikir bence. Ben de transferden sonra istesem de bi 9 10 gün uyutsalar beni:)

Canım güzel haberlerle insallah🌸 transfer kolay diyorlar ama eger kasiliyorsan anestezi iyi bir fikir bence. Ben de transferden sonra istesem de bi 9 10 gün uyutsalar beni:)
Olumsuz etkilemez dedi Dr ...aynen caninrahat olamıyorum elimde değil ...aşılama dada almistim ...inşallah tutsunda kesinlikle yorulduk yıprandık...hatta 9 ay bebisle uyuyalım uyanalim🤭🤭

Merhab arkadaslar tüp Bebek transfer sürecindeyim .. Dr estrofem ilacda verdi.hunde üç kez bir tane dedi sabah 8 16:00 24:00 ... bu şekilde kullanan var mı 1 eylul muayane olucam.transfer 9 Eylül de.. 5 6 güne bitecek ilac...bı kutu yazilmis ayriyetten prednol coraspinde kullanıyorum iki takviye ilaç...sizde durumlar nasıl
Hayırlı olsun inş nerde oluyorsunuz hangi şehir

Back
X