Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Bbebek2020
ben de aşılama ile hamile kaldım çok şükür. 3 teömuzda başladım estrofeme. 6’sında aşılama oldum. 20’sinde kan sonucum pozitif çıkınca doktor şak diye bıraktırdı. Muayene olamadım çüNKÜ bayrama denk geldi. 2 gündür progestan kullanıyorum. sen ne zaman bıraktın estrofemi?
doktorun yanlış yapmış bn epey kullandım doktor prof. 12. haftaya kadr kullanılıyor sanırım tam htrlamıhorum fkt hemen kesilmiyor eminim. bu konuda epdy arastrmştm hatta keserken bile azaltarak kesiliyor.. bn kucagıma aldım yawrumu darısı sana olsun
Benimde prof. Gebelik pozitif olunca bıraktırdı hemen. Bence bu hastaya özel, hastanın değerlerine göre değişkenlik gosteren bir durum mesela çoğunluk progestronu 12. Haftada bırakırken bana 16 ya kadar kullandirdi