• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estrofem sonrası bel ağrısı yardım kızlar lütfen🥺

minikuzuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2025
89
21
3
36
Merhaba bende bel fıtığı vardı. Bacağa vurup yürüyemeyince 5 ay önce bel fıtığı ameliyatı oldum. 5 aydır çok şükür iyiydim. Ekim ayında tüp bebek tedavisine başladım. Geçen cuma histeroskopi oldum. Sonrasında estrofem ve Cyclo-Progynova kullanmaya başladım. Dünden beri inanılmaz bel ağrım var yürüyemez hale geldim. Hemşireye sorduğumda ilacın yan etkisi değil dedi. Bu ilaçlar sonrası bel ağrısı yaşayan var mı? Lütfen yardım edin🤲🏽🥺

Merhaba ben de bel fıtığı vardı. Bacağa vurup yürüyemeyince 5 ay önce bel fıtığı ameliyatı oldum. 5 aydır çok şükür iyiydim. Ekim ayında tüp bebek tedavisine başladım. Geçen cuma histeroskopi oldum. Sonrasında estrofem ve Cyclo-Progynova kullanmaya başladım. Dünden beri inanılmaz bel ağrım var yürüyemez hale geldim. Hemşireye sorduğumda ilacın yan etkisi değil dedi. Bu ilaçlar sonrası bel ağrısı yaşayan var mı? Lütfen yardım edin🤲🏽🥺
Estrofem bunu yapmaz histeroskopiden dolayıdır canım o kolay bi işlem değil netice de

Merhaba bende bel fıtığı vardı. Bacağa vurup yürüyemeyince 5 ay önce bel fıtığı ameliyatı oldum. 5 aydır çok şükür iyiydim. Ekim ayında tüp bebek tedavisine başladım. Geçen cuma histeroskopi oldum. Sonrasında estrofem ve Cyclo-Progynova kullanmaya başladım. Dünden beri inanılmaz bel ağrım var yürüyemez hale geldim. Hemşireye sorduğumda ilacın yan etkisi değil dedi. Bu ilaçlar sonrası bel ağrısı yaşayan var mı? Lütfen yardım edin🤲🏽🥺
Ben de henüz öyle bir yan etki yapmadı canım

Back
X