Merhaba bende bel fıtığı vardı. Bacağa vurup yürüyemeyince 5 ay önce bel fıtığı ameliyatı oldum. 5 aydır çok şükür iyiydim. Ekim ayında tüp bebek tedavisine başladım. Geçen cuma histeroskopi oldum. Sonrasında estrofem ve Cyclo-Progynova kullanmaya başladım. Dünden beri inanılmaz bel ağrım var yürüyemez hale geldim. Hemşireye sorduğumda ilacın yan etkisi değil dedi. Bu ilaçlar sonrası bel ağrısı yaşayan var mı? Lütfen yardım edin
Merhaba ben de bel fıtığı vardı. Bacağa vurup yürüyemeyince 5 ay önce bel fıtığı ameliyatı oldum. 5 aydır çok şükür iyiydim. Ekim ayında tüp bebek tedavisine başladım. Geçen cuma histeroskopi oldum. Sonrasında estrofem ve Cyclo-Progynova kullanmaya başladım. Dünden beri inanılmaz bel ağrım var yürüyemez hale geldim. Hemşireye sorduğumda ilacın yan etkisi değil dedi. Bu ilaçlar sonrası bel ağrısı yaşayan var mı? Lütfen yardım edin
Merhaba bende bel fıtığı vardı. Bacağa vurup yürüyemeyince 5 ay önce bel fıtığı ameliyatı oldum. 5 aydır çok şükür iyiydim. Ekim ayında tüp bebek tedavisine başladım. Geçen cuma histeroskopi oldum. Sonrasında estrofem ve Cyclo-Progynova kullanmaya başladım. Dünden beri inanılmaz bel ağrım var yürüyemez hale geldim. Hemşireye sorduğumda ilacın yan etkisi değil dedi. Bu ilaçlar sonrası bel ağrısı yaşayan var mı? Lütfen yardım edin