Estrofem tüp bebek

azlazer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2023
581
910
33
23
Arkadaşlar günde 3 öğün her öğünde iki estrofem kullananlar varmı yani iki tane hapı birden yiyen var mı bana doktor rahim kalınlaşsın diye böyle kullanıyorum zor kalınlaşıyor diye

Arkadaşlar günde 3 öğün her öğünde iki estrofem kullananlar varmı yani iki tane hapı birden yiyen var mı bana doktor rahim kalınlaşsın diye böyle kullanıyorum zor kalınlaşıyor diye
Evet şuan kullanıyorum ben sabah 2 aç akşam 3 aç karnına tüp bebeğin ilk ilacıdır bu düzenli kullanın ihmal etmeyin rahim duvarının kalınlaşması için kullanılan bir ilaç..

Evet şuan kullanıyorum ben sabah 2 aç akşam 3 aç karnına tüp bebeğin ilk ilacıdır bu düzenli kullanın ihmal etmeyin rahim duvarının kalınlaşması için kullanılan bir ilaç..
Biliyorum 6 aydır kullanıyorum hala rahim kalınlaşmıyor artık doktor günde her öğün 2 tane ye dedi sen ne zamandan beri kullanıyorsun

Herkesin tedavisi farkıdır Farklı doz verirler siz doktorunuza güvenin ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…