Estrofem ve aşırı karın ağrısı

Albatros2

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
1.337
3.435
133
Merhabalar.. Dondurulmuş embrıyo transferim için dün itibariyle Estrofem ilacına başladım başlamaz olaydım. Aşırı derecede bir karın ve kasık ağrım oldu içtikten 3-4 saat sonra ne hareket edebildim nede yürüyebildim. Estrofemin bu denli bir ağrı yapması normalmi. Bu ilacı hergün almam gerekiyor yanında ağrı kesici içmem sakıncalı olabilirmi. Tekrar içmekten ve o ağrıyı yaşamaktan korkuyorum. Bu tarz yan etki yaşayan oldumu acaba?
Not: Doktora göre bu normalmiş ama ağrıyı çeken benim.

Güncelleme: Tedavim iptal oldu ağrılarım arttı. Antibiyotik tedavisine başladım. Pelvik emar çektirdim. Sonuç bekliyorum.

Son düzenleme:
Benim daha transferim olmadı sabah öğle akşam kullanıyorum ama böyle bir şikayetim hiç olmadı

Albatros2 Albatros2 merhabalar bende donmus emb.için dün başladım akşam içim ilk hapimi.Bende bir etki yapmadı dün için ama bu kişiden kişiye günden güne değişir. Alerji, kaşıntı gibi şeyler yaşarsan mutlaka doktora sor canım ama karın ağrısı belki başka şeyede bağlı olabilir bir kaç gün daha kendini kontrol et bakalım. Bu arada hayırlısı olsun tüm hepimiz için inşallah

Albatros2 Albatros2 merhabalar bende donmus emb.için dün başladım akşam içim ilk hapimi.Bende bir etki yapmadı dün için ama bu kişiden kişiye günden güne değişir. Alerji, kaşıntı gibi şeyler yaşarsan mutlaka doktora sor canım ama karın ağrısı belki başka şeyede bağlı olabilir bir kaç gün daha kendini kontrol et bakalım. Bu arada hayırlısı olsun tüm hepimiz için inşallah
Sizinde hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırız. :nazar:
Gerçekten çok keskin bi ağrım oldu akşam ilk haptan sonra. Şimdide hafif şişkinlik ve sertlik var. Tekrar içtiğimde umarım etkilemez böyle. Çikolata kistim olduğu içinmi bu şekilde oldu bilemiyorum.

Bende dondurulmuş transfer için kullanıyorum 1 haftadır ama dediğin gibi bir ağrım olmadi
Sadece baş ağrısı, sersemlik ve çok hafif arada bir sancı oluyor
Umarım hepimizde pozitif sonucu alırız

Bende dondurulmuş transfer için kullanıyorum 1 haftadır ama dediğin gibi bir ağrım olmadi
Sadece baş ağrısı, sersemlik ve çok hafif arada bir sancı oluyor
Umarım hepimizde pozitif sonucu alırız
Çikolata kistim olduğu için etki etmiş olabilirmi diye düşündüm artarsa doktorla tekrar iletişime geçeceğim. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. Cevabınız için çok teşekkürler.

Çikolata kistim olduğu için etki etmiş olabilirmi diye düşündüm artarsa doktorla tekrar iletişime geçeceğim. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. Cevabınız için çok teşekkürler.

Inşallah
Ilacın prospektüsünde ki yazılara bir bakın isterseniz hangi durumlarda kullanılmıyormuş
Eğer şikayetiniz devam ederse doktorunuza söyleyin mutlaka muadili bir ilaç verir

Inşallah
Ilacın prospektüsünde ki yazılara bir bakın isterseniz hangi durumlarda kullanılmıyormuş
Eğer şikayetiniz devam ederse doktorunuza söyleyin mutlaka muadili bir ilaç verir
Teşekkürler hepsini okudum zira o kadar uzun bi prospektifi vardıkı etkili bir ilaç olduğunu anladım. Öyle yapacağım artık devam ederse. Sağolun ilginiz için iyi günler.

Estofem bende belli sure sonra psikolojik olarak mide bulantisi yapti. Ilaci gordugum zaman midem bulaniyordu. 4 ay kullandim. Rahim kalinligini arttiriyor . Benim rahim ince oldugu icin tedaviyle beraber basladim. Hamile kaldim ve 4 ay devam ettm.

Estofem bende belli sure sonra psikolojik olarak mide bulantisi yapti. Ilaci gordugum zaman midem bulaniyordu. 4 ay kullandim. Rahim kalinligini arttiriyor . Benim rahim ince oldugu icin tedaviyle beraber basladim. Hamile kaldim ve 4 ay devam ettm.

merhaba ben 5 gün klomen kullandım bittiğinin 4. günü jinekolog muayeneye gittim sol yumurtalığım yeterince büyümüştü estrofem ve duphaston tedavisi verdi.. ilaçları kullandıktan 2 gün sonra sol kasık ağrısı ve karın ağrısı başladı.. siz ialç kullanmaya başladıktan ne kadar sonra hamile kaldığınızı öğrendiniz

merhaba ben 5 gün klomen kullandım bittiğinin 4. günü jinekolog muayeneye gittim sol yumurtalığım yeterince büyümüştü estrofem ve duphaston tedavisi verdi.. ilaçları kullandıktan 2 gün sonra sol kasık ağrısı ve karın ağrısı başladı.. siz ialç kullanmaya başladıktan ne kadar sonra hamile kaldığınızı öğrendiniz
Asıl ben daha muhım borsey sorcam estofem rahım duvarını kalnlaştryormus doğrumu kaç gun kullandın bitince adet olunuyor mu

Hamileyken de estofem devamı ettin pekı nasi kullandın kutu bitince kanama mı girdin gunde kaçtane nasi aralıklarla benimde rahim duvarım çok ince kendiliğimden hıc adet gormedm hep ilaçla

Benimde cikolata kistim var ve nerdyse 2 ay hergün günde 5 kez kullandm. Estofemin böyle bir etki yapacagni sanmiyorum

Benimde cikolata kistim var ve nerdyse 2 ay hergün günde 5 kez kullandm. Estofemin böyle bir etki yapacagni sanmiyorum
Yapmıyormuş zaten. O dönem Kistim enfeksiyon kaptığı için tepki vermiş. Antibiyotik tedavisi gördüm daha sonra estrofem kullanarak embriyo transferi oldum üç ay kullandım yeni bıraktım estrofemi 😇

Yapmıyormuş zaten. O dönem Kistim enfeksiyon kaptığı için tepki vermiş. Antibiyotik tedavisi gördüm daha sonra estrofem kullanarak embriyo transferi oldum üç ay kullandım yeni bıraktım estrofemi 😇
Ozaman gebesiniz herhalde hayirlsi olsun :)

Evet teşekkürler eski konumdu güncelleme yapayım unutmuşum aynı şekilde sıkıntı yaşayan var ise ilaç kaynaklı olmadığını bilsinler 😇 dertler yerini güzel haberlere bırakıyormuş 🙏😇
Bende yeni sanip yorum yapmstim. Sanirm szdede ciko kisti var ve benimde gebelgmin 11.haftası derlerdide inanmazdim yasadgm hcbi zorlugu hatrlamyrum:)

Back
X