Gebeliğe Hazırlık ESTROFEM VE KLOMEN LUTFEN BAKIN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ilkimgnc

Evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
2.144
767
123
32
Estrofem ve klomen kullanıyorum alt bacaklarım çok sızlıyor agriyor kullandığımdan beri yani 4 gundur . Sizin de boyle oldumu kullanan arkadaslar koyu birsey olur diye içmek istemiyorum

Sürekli mi oluyordu peki benim de bir yarım saat oldu geçti estrofem le birlikte başka bir ilaç kullanıyor muydun
Klomen kullanıyordum ayrıca Coraspin. Hormon ilaçları kanında pıhtılaşma sorunu olan kadınlarda damar tıkanıklığı yapıyor. Ben daha önce doğum kontrol hapi kullandigim için damar tıkanıklığı olmuştu bacağımda . Çünkü ordan biliyorum. Estrofem de östrojen hormonu . 2 gün sonra Hemen başladı bacaklarım zonklamaya . Yatınca bi süre geçiyordu. Sonra doktorum içme dedi . Bıraktım hemen geçti. Klomen yapmıyor ağrı ona devam ettim çünkü daha sıkıntı olmadi.

Klomen kullanıyordum ayrıca Coraspin. Hormon ilaçları kanında pıhtılaşma sorunu olan kadınlarda damar tıkanıklığı yapıyor. Ben daha önce doğum kontrol hapi kullandigim için damar tıkanıklığı olmuştu bacağımda . Çünkü ordan biliyorum. Estrofem de östrojen hormonu . 2 gün sonra Hemen başladı bacaklarım zonklamaya . Yatınca bi süre geçiyordu. Sonra doktorum içme dedi . Bıraktım hemen geçti. Klomen yapmıyor ağrı ona devam ettim çünkü daha sıkıntı olmadi.
anladım bemde öyle bir sorun yok ama son hafta sekiz adet içeceğim ve aşırı mide bulantısı yapıyor transfer haftası sekize çıkacak çok değil mi

16044148067471668294662902302263.webp
kızlar biraz kasıklarımda ağrı vardı yaptım böyle cıkdı dün klomen in 5. Günüydü hapım bitti ilk buay kullandım size yumurta büyüyor o yüzden mi böyle bilgi verirseniz sevinirim ☺️

Back
X